Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! Hit film zasnovan na motivima života srpskog pevača koju obožavaju Hrvati dobio je nastavak! Najveći deo radnje u zatvoru… SKANDAL! ANELI AHMIĆ PRE OPERACIJA! Fotka koja do sada nije viđena, njen bivši svekar SVE OBJAVIO JAVNO! BAKA PRASE UDARIO NA ANJU!? Skandalčina! Jutjuber razvezao jezik:”Hajde idi u separe sa likovima koji imaju lovu” GAĐALA GA ŠOLJOM, LOMILA SVE PO RIJALITIJU! Skandalozno ponašanje izbačene učesnice u programu uživo, gledaoci u šoku SREĆA I RADOST U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Evo šta je njen sin nasledio od bake! HYPE TV PROGRAM ZA SREDU, 02. OKTOBAR! Ekskluzivno podkast “Sada i ovde” sa Snežanom Dakić! IZVOR ZA HYPE TV OTKRIVA ŠOK DETALJE O IZBAČENOJ UČESNICI! “Tukla se po klubovima, bila sa starijim, dobila krivičnu prijavu” VUČIĆ ODGOVORIO NA LAŽI OPOZICIJE: “Što je tikva praznija, to je bezobraznija” CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković sa ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) HOLIVUD U STRAHU DA PAF DIDI NE PROGOVORI?! Mnogo njih usnimljeno na njegovim žurkama! Plaše se da njihove najmračnije tajne ne ugledaju svetlost dana?! POTRESNA OBJAVA PEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” OVDE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutešna! (FOTO) Vučić se u Ženevi sastao sa državnim sekretarom VB Piterom Kajlom! “Srbija sa ponosom ističe da su njeni timovi dali doprinos istraživanjima CERN-a” “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Pevačica se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mesec trudnoće, evo šta je poručila “Moja žena NE LIČI na Tamaru Đurić!” EKSKLUZIVNO! Aca Živanović OPLEO po bivšoj?! (VIDEO)

ŠAMARČINA ČLANU OBEZBEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu besa fizički nasrnula na nepoznatog čoveka i nije kažnjena?! BEOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/10/2024 2:02 PM

ŠAMARČINA ČLANU OBEZBEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu besa fizički nasrnula na nepoznatog čoveka i nije kažnjena?! BEOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL!

photo: printscreen/youtube/Zadruga_official

Od kada je počela nova sezona rijalitija, skandali se samo nižu! Od javnih prevara, do preljube u samom rijalitiju, pa preko raskida! Najnoviji skandal koji se dogodio je da je učesnica Ivana Keneški ošamarila člana obezbeđenje u rijalitiju!

Stravična scena dogodila se u naletu besa gorepomenute učesnice, koja je od samog starta negodovala što je uopšte i ušla u rijaliti!

ŠAMARČINA ČLANU OBEZBEĐENJA! Rijaliti učesnica u naletu besa fizički nasrnula na nepoznatog čoveka i nije kažnjena?! BEOBRAZLUKU I NEVASPITANJU NIKAD KRAJA! SKANDAL!

Podsetimo, ova rijaliti učesnica je samo par sati nakon ulaska u rijaliti lupala na kapiju kako bi napustila format, međutim, reakcija produkcije je izostala.

Imala je žestok sukob sa Urošem Rajačićem, do kog je došlo kad mu je ona zamerila što je samo mislio na sebe i nije je pitao da li je gladna, kad je sebi kupio alkohol.

“JA IMAM PAPIR DA NE SMEM U RIJALITI”

Ivana Keneški požalila se prvog dana rijaliti programa kako nije trebalo da uđe u ovaj program zbog zdravstvenog problema koji ima.

Jao, taj sistematski… Pinkov sistematski...”, rekla je.

“Šta hoćeš da kažeš”, upitana je.

“To znači da se na sistemastkom i te kako videlo da imam facijalis. Pre nego što je trebalo da uđem, ušao je Mateja u studio, a ja sam pala u nesvest. Pritisak mi je otišao dole, a lekar mi je rekao ‘Kako ti devojko ulaziš sa facijalisom? Zašto ulaziš’, tako me je pitao. A na papiru imam napisano da ne smem da uđem. Treba još dvadeset dana da mi ovo prođe“, istakla je ona.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner