Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE! Marija Mikić o INCIDENTU na koncertu Tee Tairović! Haris proslavio rođendan! Slađa Alegro o svom mužu! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 01. OKTOBAR! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI – NE PROPUSTITE! ISPLIVALE SKANDALOZNE FOTKE SA ŽURKE BLUDA I NEMORALA! Paf Dedi okupio elitu Holivuda, pa im “poslužio” golu ženu na tanjiru! ŠOK! (FOTO) ISPLIVALE FOTKE MARIJE KULIĆ! Usijale se društvene mreže! ŠOK! (FOTO) JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Hitno se oglasio i saopštio svima, podelio i njene vrele fotke! TUGA DO NEBA! UMRO legendarni Dikembe Mutombo DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) HAOS PRED MEČ SA ZVEZDOM: Masovna hapšenja u gradu mode, očekuje se VANREDNA konferencija “Stavila sam PREVELIKE IMPLANTATE na UZAK TRUP! Priznajem da sam PRETERALA!” Iva Grgurić za HYPE TV o VAĐENJU SILIKONA i AVANTURAMA U DUBAIJU (VIDEO) SLAVLJE U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, dizajnerka sija od sreće! ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA! Fotka koja je sve oduševila! SVE GORI! (FOTO) HITNA REAKCIJA GRADA BEOGRADA ZBOG ADAKTAROVIH! Zvanično saopštenje: “Nisu dobili odobrenje, ugrožena je bezbednost!” “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) SKANDAL NA NEDELJI MODE U PARIZU! Evo ko je pevačica koja je upala sa fantomkom na reviju (FOTO) SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pevačica pobesnela nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) VUČIĆ SUTRA U ŽENEVI: Obeležavanje 70 godina od osnivanja CERN-a

JOŠ JEDNA ŽENA TUŽILA REPERA ZA BLUDNE RADNJE! Tvrdi da je zbog toga ostala u drugom stanju, a Didi je na to ovako reagovao!

Objavio: RHT
30/09/2024 1:54 PM

JOŠ JEDNA ŽENA TUŽILA REPERA ZA BLUDNE RADNJE! Tvrdi da je zbog toga ostala u drugom stanju, a Didi je na to ovako reagovao!

Profimedia

Američki reper Šon “Didi” Kombs, poznatiji kao Didi, suočava se sa još jednom optužbom za seksualno nasilje. U najnovijoj tužbi, žena pod psudonimom Džejn Do, tvrdi da ju je Didi u svom domu drogirao i nekoliko puta silovao, kao i da je ostala u drugom stanju.

Ova tužba stiže samo nekoliko dana nakon što je Kombs uhapšen u hotelu u Njujorku. Reper se suočava sa brojnim optužbama za reketiranje, seksualno nasilje i trgovinu ljudima.

Pomenuta žena tvrdi da je upoznala Didija 2020. godine, a da se zlostavljanje i uznemiravanje nastavilo do jula ove godine. Ona tvrdi da je bila naterana da odlazi u Kombsove domove u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, kao i da bi je reper tokom svake posete primoravao da “izvodi šou” za njega.

JOŠ JEDNA ŽENA TUŽILA REPERA ZA BLUDNE RADNJE! Tvrdi da je zbog toga ostala u drugom stanju, a Didi je na to ovako reagovao!

Kako je ispričala, u jednom trenutku je uradila test trudnoće koji je bio pozitivan. To je saopštila Kombsu koji ju je ubeđivao da abortira. Ubrzo nakon toga imala je spontani pobačaj. U tužbi se navodi i da je Kombs, zajedno sa svojim saradnicima, pratio gde se nalazi kao i da su prisluškivali njene razgovore, prenosi Sky News.

Podsetimo, Kombs se suočava sa brojnim optužbama za silovanje, seks*alne napade i prisilno dr*giranje. On se izjasnio da nije kriv za reketiranje i s*ksualnu trgovinu, ali do daljneg ostaje u zatvoru, pošto mu je odbijena kaucija. Njegov advokat je rekao da je nevin i da će se boriti da “očisti” svoje ime.

Kombsov advokat nije odgovorio na navode iznesene u najnovijoj tužbi.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner