Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Hitno se oglasio i saopštio svima, podelio i njene vrele fotke! TUGA DO NEBA! UMRO legendarni Dikembe Mutombo DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) HAOS PRED MEČ SA ZVEZDOM: Masovna hapšenja u gradu mode, očekuje se VANREDNA konferencija “Stavila sam PREVELIKE IMPLANTATE na UZAK TRUP! Priznajem da sam PRETERALA!” Iva Grgurić za HYPE TV o VAĐENJU SILIKONA i AVANTURAMA U DUBAIJU (VIDEO) SLAVLJE U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, dizajnerka sija od sreće! ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA! Fotka koja je sve oduševila! SVE GORI! (FOTO) HITNA REAKCIJA GRADA BEOGRADA ZBOG ADAKTAROVIH! Zvanično saopštenje: “Nisu dobili odobrenje, ugrožena je bezbednost!” “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) SKANDAL NA NEDELJI MODE U PARIZU! Evo ko je pevačica koja je upala sa fantomkom na reviju (FOTO) SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pevačica pobesnela nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) VUČIĆ SUTRA U ŽENEVI: Obeležavanje 70 godina od osnivanja CERN-a OBEĆANO – ISPUNJENO! Svečano dočekan prvi avion Er Srbije u Guangdžou (FOTO) Koliko je OPASNO jesti MASLAC?! Doktorka otkrila koju KOLIČINU treba uzimati dnevno! EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) SUOČAVANJE MELINE I HARISA POSLE 6 MESECI! Nakon skandala u aprilu pevač i dizajnerka oči u oči na sudu (FOTO/VIDEO)

“Smarao sam Anju kada je bila MALOLETNA!” Baka Prase otkrio kako je BIO UPORAN DA je SMUVA: Ovako je počela LJUBAVNA PRIČA OKONČANA RASKIDOM (VIDEO)

Objavio: RHT
30/09/2024 12:59 PM

“Smarao sam Anju kada je bila MALOLETNA!” Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase sinoć je održao lajv uključenje u kojem je komentarisao aktuelno izdanje emisije “Carcast sa Va Vanom” u kojem je gostovala njegova bivša Anja Bla.

Baka Prase, Anja Bla, Foto:ATA images/Instagram:Anjavla
Baka Prase, Anja Bla, Foto:ATA images/Instagram:Anjavla

U vrlo dinamičnom uključenju tokom kojeg se uključila i Va Vana, Baka je opisao i kako je smuvao Blagojevićevu.

Anju sam smarao kada je bila maloletna. Dok je imala 17 godina smarao sam je i pun gas je bio, tebra. Kada je došla da uzme diplomu za personalnog trenera, kad je došla u Beograd sam je smarao da se vidimo. Pre nego što je otišla iz Beograda popustila je pa smo se videli. Ostatak je istorija, ljubav je cvetala. Ja sam je oborio s nogu nokautom, šalim se. To je to, a posle smo se viđali 2020. i u septembru je došla u Bg da nastavimo našu ljubavnu epohu. Da studira, a što je najjače jeste studirala”, ispričao je Baka Prase što možete pogledati i u videu.

“Smarao sam Anju kada je bila MALOLETNA!” Baka Prase

Anja je u emisiji pričala i kako je muvaju momci. Jedan od njih joj je protnuo foru na koju se na nije primila. Onda se ubacio Baka.

„Hoćete da odam kojoj forom sam ja startovao Anju Bla? Da vam svoju tajnu odam? Šmekerski potez koji je kupio njeno srce. Ja sam joj napisao: Pošto ne voli klasične fore… Napisao sam: Ja sam fan (smeh) Reši! Ja sam Baka Prase, meni je sve dozvoljeno”, rekao je Baka.

Printscreen Youtube/Baka Sepra 2

“Hoćete da odam kojoj forom sam ja startovao Anju Bla? Da vam svoju tajnu odam? Šmekerski potez koji je kupio njeno srce. Ja sam joj napisao: Pošto ne voli klasične fore… Napisao sam: Ja sam fan (smeh) Reši! Ja sam Baka Prase, meni je sve dozvoljeno”, nastavio je i zaključio:

“A vi ostali imate fore: E mala, hoću da ti budem anđeo čuvar ili Bombonice, iz kog si papirića ispala?! Takvim forama je*ete kalašture. A ja najlepšu devojku smuvao, rispekt. Jednu od najlepših ću reći jer mogu da nađem bolju.”

Prozivao Anju zbog BIZNISA

On je prokomentarisao i Anjinu izjavu o poslovnim idejama.

“Hoću da izaberem šta me stvarno zanima… šta mi se radi. Ne volim da sam na sto strana, da imam 100 proizvoda. Previše mi je, možda ću u jednom trenutku imati, ali polako. Nemam dugoročne planove kako sebe vidim za 10 godina”, rekla je Anja.

„Mama me je uvek podržavala u svemu. Kad je tata video da je to normalno, pitao me je zašto ranije nisam krenula da se bavim“, kaže Baka.

“To je to, Kim Kardašijan priča“, rekao je Baka.

Celu emisiju Carcast sa Va Vanom pogledajte ispod:

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner