Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koliko je OPASNO jesti MASLAC?! Doktorka otkrila koju KOLIČINU treba uzimati dnevno! EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) SUOČAVANJE MELINE I HARISA POSLE 6 MESECI! Nakon skandala u aprilu pevač i dizajnerka oči u oči na sudu (FOTO/VIDEO) USTAVNI SUD PRESUDIO! Ničić i njegova vlast OŠTETILI budžet i građane za preko 350 MILIONA dinara! Slede KRIVIČNE PRIJAVE! Milan Kalinić još uvek na mrežama ima ZAJEDNIČKE FOTKE SA SUPRUGOM! Evo kojim NADIMKOM zove Sandru (FOTO) EVO KAKO ĆE SE DELITI IMOVINA HARISA I MELINE! Jedan faktor bi mogao da promeni sve, a onda bi ona mogla da dobije i vilu na Senjaku za koju su digli zajednički kredit! JOŠ JEDNA ŽENA TUŽILA REPERA ZA BLUDNE RADNJE! Tvrdi da je zbog toga ostala u drugom stanju, a Didi je na to ovako reagovao! MILAN KALINIĆ ISKRENO O SANDRI: “Čak i da od danas ne budemo više zajedno, ne možeš da kažeš da nismo bili jedno za drugo” (VIDEO) MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović besan nakon ročišta o podeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) KO JE SANDRA KALINIĆ, supruga Milana Kalinića od koje se razvodi nakon DVE DECENIJE BRAKA? “Smarao sam Anju kada je bila MALOLETNA!” Baka Prase otkrio kako je BIO UPORAN DA je SMUVA: Ovako je počela LJUBAVNA PRIČA OKONČANA RASKIDOM (VIDEO) “NEMA LEKA! Skroz je SLEPA!” Vapaj majke za život svog deteta “Ako treba da prosim, hoću! Samo da spasim svoju ćerku od TUMORA koji raste u njoj” Advokat Anđele Jovanović nakon što je LEČIĆ ODUSTAO OD TUŽBE: Ovo je njegov ODGOVOR Haris Džinović stigao u sud! Evo šta se dešava sa imovinom popularnog pevača, ali i gde je MELINA? (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU sa Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) NAOMI KEMBL U SUZAMA! Pred novinarima negirala da ima bilo kakve veze sa proneverom novca

“IZAŠAO JE IZ KOLA I KLEKNUO” Milan Kalinić šokirao vestima o RAZVODU, a njegova supruga ispričala OVAJ DETALJ

Objavio: RHT
30/09/2024 11:21 AM

“IZAŠAO JE IZ KOLA I KLEKNUO” Milan Kalinić šokirao vestima o RAZVODU, a njegova supruga ispričala OVAJ DETALJ

Srpski glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre, a prema priči izvora iselio se iz zajedničkog stana, piše “Informer“.

Izašao je iz kola
Foto:HYPE TV/instagram:milankalinic

Ne dajem komentare na tu temu” – rekao je Milan za “Blic”.

Popularni glumac i voditelj i lepa Sandra u braku su od 2006. godine, a roditelji su dvoje dece, ćerke Tee i sina Vuka.

Kako je Milan zaprosio Sandru

Podsetimo, Milan i Sandra Kalinić venčali su se 2006. godine u Crkvi Svetog Marka.

“Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem rekla je Sandra jednom prilikom, prenosio je “Story”

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

379
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ Informer/Blic/story/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner