Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRODUKCIJA ME JE PUŠTALA DA IZLAZIM KUĆI TOKOM RIJALITIJA!” Otkrivene strogo čuvane tajne UGAŠENOG formata (VIDEO) “JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA” U medijima NASTAO HAOS oko SLIČNOSTI Mace Diskrecije i Elene Kitić, a evo šta je Mile Kitić rekao o VANBRAČNOM DETETU “DOBILA SAM POZIV DA UĐEM, BILA SAM NA RAZGOVORU!” Povratak rijaliti zvezde na male ekrane PROPAO “Nisu ispunili moje uslove” PROGOVORILA O SILOVANJU U RIJALITIJU! Izabela Alijoski je bila pod kamerama 24 SATA VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju!

“JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA” U medijima NASTAO HAOS oko SLIČNOSTI Mace Diskrecije i Elene Kitić, a evo šta je Mile Kitić rekao o VANBRAČNOM DETETU

Objavio: RHT
29/09/2024 2:35 AM

“JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA”

Društvene mreže pune su teorija zavere, a najnovija pokrenula je lavinu komentara i digla veliku prašinu na estradi. 

Naime, pojedini korisnici izneli su sumnju da je popularni folker Mile Kitić navodno biološki otac starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija. Fotografija koja se pojavila na mrežama navodno pokazuje neverovatnu sličnost između njih dve.DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Jurila me je lujka
Foto:HYPE TV/ATA images

MACA DISKRECIJA O OCU

Senada je govorila za HYPE TV o ovim spekulacijama te otkrila u emisiji “SHOWBLIZ” da je pokušala više puta da stupi u kontakt sa ocem. Međutim da je on odbijao da učestvuje u njenom životu.

Takođe, Maca nije htela da otkrije identitet svog oca navodeći da je on poznati pevač kao i da je oženjen.

Starleta se dotakla ove teme u emisiji “SHOWBLIZ”, i tom prilikom pustila suzu.  

– Ima nešto što malo ljudi zna o meni. Moja majka me je rodila sa 20 godina, htela je da me da u dom. Ona je dobila novac od mog oca da me a*ortira, teška je to priča. Ne bih želela nikad da ga upoznam. Imala sam želju, ali više ne. Ne znam kako izgleda sada, živi u Banja Luci, i u Italiji preko. Nema želju ni on da me upozna. On ima dve ćerke, moje polusestre. – rekla je Maca.

Takođe, pričala je o teškom periodu u školi, kada joj je očinska figura najviše nedostajala. 

– U školi mi je najviše falila njegova pažnja, pričali su kako nisam nikad imala šta da obučem… Ne bih sad patetisala oko toga. Falilo mi je samo da bude tu.- rekla je Maca, i zaplakala.

Macina majka govorila je o odnosu sa njenim ocem. 

– Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. – kazala je njena majka Enesa Nurkić za medije.

MILE KITIĆ O VANBRAČNOM DETETU

Pevač je u medijima dosta puta pitan za vanbračno dete, a u jednom intervjuu je govorio o tome:

Ma nemam, to je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila jedna lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš javno da kažeš da je neko psihopata. Al to je stvarno davno bilo. Ali od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina, ja bih ga priznao, ako je moj, naravno. Ali znate šta, skoro je izašlo kao šokirana javnost Mile Kitić ima ćerku još jednu. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu.

Mile, ipak, sa druge strane ima ćerku iz prvog braka i sada je otkrio kako se ona slaže sa Elenom: 

Super se slaže. Bili su na Zlatiboru zajedno. Ja sam s njom u kontaktu, pitam je i treba nešto. Čujemo se skoro svaki dan. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je završio fakultet, sve je to na svom mestu.- rekao je on za domaće medije.

SAMO JEDAN DEO EMISIJE “SHOWBLIZ” sa Macom Diskrecijom pogledajte u videu ispod teksta:

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

321
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner