Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BEZ DLAKE NA JEZIKU! Emisija koja pomera granice! SVI DETALJI O PEDOFILIMA, ALI I O NESTALOJ DEVOJČICI! NOVAK KAO ZVER! Pogledajte kako su u Saudijskoj Arabiji predstavili Novaka Đokovića (VIDEO) “JA NISAM DISKVALIFIKOVANA! NIJE BILO SAOPŠTENJE” Sara Stijović za HYPE TV “Produkciju sam zvala…” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI!? Isplivali novi detalji, skandal! HYPE TV SAZNAJE! SORAJA NAPRAVILA POMETNJU U EMIRATIMA! Opustošila luksuznu radnju! ISKEŠIRALA 11.000€ na ove DVE stvari BURNA PROŠLOST ANITE STANOJLOVIĆ! Šokantni detalji o starleti, sve je izašlo u javnost! MILAN DINČIĆ DINČA ZAMEŠAO! Pevač pokazao kako se to radi! (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO RODITELJE GOCE TRŽAN: Bilo im je daleko da dolaze kod nas u Mirijevo, a moja majka je BOLESNA dolazila autobusom! MARIJA ŠERIFOVIĆ BRUTALNO: “Ovo je zlostavljanje ljudi…” Pevačica bez dlake na jeziku, nastao haos! Dnevni horoskop za nedelju, 29. septembar: Vagama stižu lepe vesti, Rakove će očarati osoba u ovom znaku VADILI SU MU JEZIK, PENA KRENULA NA USTA? Tužba za Kristijana Golubovića nakon BRUTALNOG NAPADA “PRODUKCIJA ME JE PUŠTALA DA IZLAZIM KUĆI TOKOM RIJALITIJA!” Otkrivene strogo čuvane tajne UGAŠENOG formata (VIDEO) “JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA” U medijima NASTAO HAOS oko SLIČNOSTI Mace Diskrecije i Elene Kitić, a evo šta je Mile Kitić rekao o VANBRAČNOM DETETU “DOBILA SAM POZIV DA UĐEM, BILA SAM NA RAZGOVORU!” Povratak rijaliti zvezde na male ekrane PROPAO “Nisu ispunili moje uslove” PROGOVORILA O SILOVANJU U RIJALITIJU! Izabela Alijoski je bila pod kamerama 24 SATA VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA

Dnevni horoskop za nedelju, 29. septembar: Vagama stižu lepe vesti, Rakove će očarati osoba u ovom znaku

Objavio: RHT
29/09/2024 8:17 AM

Dnevni horoskop za nedelju, 29. septembar: Vagama stižu lepe vesti, Rakove će očarati osoba u ovom znaku

foto: pixabay

Dnevni horoskop za nedelju, 29. septembar: Vagama stižu lepe vesti, Rakove će očarati osoba u ovom znaku

Ovan

Snaga vaše ličnosti je u tome da budete što otvoreniji prema sebi i svojim željama. Nikada ne odustajte jer to nije u vašoj prirodi. Ljubavna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja o partneru.

Bik

Tokom dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja Marsa na vaše polje zdravlja i zdravih navika. Čuvajte se naglih pokreta i akcija jer situacija u kući je veoma nestabilna i nemate dovoljno energije da se nosite sa tim.

Blizanci

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje i rasprave sa partnerom i moguće je da će partnerski odnos da se menja u narednih nekoliko dana. Pokušajte da se dobro organizujete u vezi partnerovih aspekata.

Rak

Merkur je aktivan kroz vaše polje poslovnih odnosa i razgovora. Bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna koja se trudi da vam bude od velike pomoći i koristi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva.

Lav

U narednih nekoliko dana kasnite sa obavezama jer ne umete dobro da se organizujete. Mnogo ste uznemireni zbog drugih i sve to previše utiče negativno na vas. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

Devica

Vaša poslovna situacija je veoma nezahvalna za komentarisanje zato što imate probleme sa drugim ljudima. Pokušajte da se u narednom periodu izborite za ono što vam može ponoći. Mogući problemi sa zdravljem na nervnoj bazi.

Vaga

Današnji dan iskoristite da se više posvetite sebi i svojim ambicijama. Do kraja dana povoljne vesti od partnera u vezi novih poslovnih planova koje ste zajedno planirali početkom godine.
Zdravlje je odlično.

Škorpija

Ovo je jedan od onih dana kada ne možete baš da kontrolišete svoje emocije i povedite računa o onome šta izgovarate kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima. Mogući problemi sa zdravljem povedite računa o problemu sa kičmom.

Strelac

Vašu tvrdoglavost vas dovodi do nemoguće situacije i partnerski odnos trpi zbog toga. Pokušajte da se koncentrišete na ono što izgovarate da ne bi stvarali veće probleme u odnosu sa partnerom.

Jarac

Vaša situacija u krugu porodice vas veoma umara i ne želite više da učestvujete u stvarima koje se ne tiču više lično vas. Mogući problemi sa kičmom i to je ono o čemu treba da provedete više računa.

Vodolija

Merkur stvara veoma negativne aspekte je sa vašim Suncem pa pokušajte da budete smireniji i da ne reagujete na prvu lopt. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška ali ne razume vaše prohteve i želje.

Ribe

Ljubavna situacija je danas veoma aktuelna i pokušajte da se što bolje organizujete za razgovor sa partnerom. Povedite računa o mogućim problemima sa kolenima. Više spavanja.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner