Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRODUKCIJA ME JE PUŠTALA DA IZLAZIM KUĆI TOKOM RIJALITIJA!” Otkrivene strogo čuvane tajne UGAŠENOG formata (VIDEO) “JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA” U medijima NASTAO HAOS oko SLIČNOSTI Mace Diskrecije i Elene Kitić, a evo šta je Mile Kitić rekao o VANBRAČNOM DETETU “DOBILA SAM POZIV DA UĐEM, BILA SAM NA RAZGOVORU!” Povratak rijaliti zvezde na male ekrane PROPAO “Nisu ispunili moje uslove” PROGOVORILA O SILOVANJU U RIJALITIJU! Izabela Alijoski je bila pod kamerama 24 SATA VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju!

OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava!

Objavio: RHT
28/09/2024 11:58 PM

OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava!

Foto: Profimedia

Pevačica Kasandra Ventura, poznatija kao Kesi, bivša devojka Paf Dedija, sredinom novembra 2023. godine je tužila repera pred saveznim sudom na Menhetnu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgnuo seksualnom ropstvu. Pevač je sada u zatvoru zbog optužbi za reketiranje, seksualnu trgovinu, kao i organizovani prevoz za ove nezakonite radnje. To su samo neka od krivičnih dela koja su do sada poznata javnosti.

OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se obmotava!

Par je bio u vezi od 2005, kada je Kesi još bila tinejdžerka, pa sve do 2018. godine. Pevačica je tvrdila da je preživljavala noćnu moru, te da ju je reper navodno silovao, zlostavljao i terao da ima odnose sa muškim prostitutkama, a potom to snimao. Kesi je navela da je prvi susret sa seksualnim radnicima bio kada joj je Didi rekao da bi ga uzbudilo da je vidi sa drugim muškarcem.

– Nakon godina u tišini i tami, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i da govorim u svoje ime i za dobrobit drugih žena koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u svojim vezama – rekla je Kesi pošto je tužila repera.

U javnosti se pojavio skandalozni snimak sa nadzornih kamera gde se vidi kako slavni reper fizički napada svoju bivšu devojku Kesi, u hotelu 2016. godine.

Na snimku do kojeg je prvi došao CNN, vidi se kako Didi bez majice, sa peškirom obmotanim oko struka, juri Kesi niz hodnik. Dok ona pokušavala da uđe u lift, on je hvata za potiljak i šutira.

Nakon što se video pojavio na internetu, Dedi je objavio video izvinjenja i rekao da se kaje, kao i da je pogrešio što je bio nasilan prema Kesi.

“Moje ponašanje na tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Zgrožen sam”, rekao je Dedi u Instagram videu.

Međutim, samo dva dana kasnije, reper i pevačica su postigli nagodbu. Kesi je tada izjavila:

– Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole. Želim da se zahvalim svojoj porodici, publici i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci, a izjavu je dao i Pi Didi:

– Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje.

Ventura je tražila odštetu od 30 miliona dolara, preteći da će napisati knjigu o njihovoj vezi koja bi mogla negativno da utiče na Dedijev imidž.

Posle ovog slučaja, sve je krenulo nizbrdo za repera i u javnost su isplivala njegova brojna nedela.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner