Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO) “SPOJILI SMO NESPOJIVO” Vučić o ogromnom uspehu Srbije u sedištu UN VIDEO KOJI JE RASPLAKAO REGION! Mladić prodavao limunadu u Knezu da bi zaradio za patike, a onda mu je prišao poznati Amerikanac! AVION SE SRUŠIO U JEZERO! Neviđena drama, ljudi zarobljeni pod vodom “IZOLACIJA JE MESTO GDE TE ODVEDU DA SE SMIRIŠ!” Izabela Alijoski otkrila kako izgleda OZLOGLAŠENA “IZOLACIJA” u rijalitiju “Produkcija ne može da te smiri i…” JOŠ JEDNA MISTERIOZNA PORUKA OSVANULA NA PROFILU ACE LUKASA! Pevač zbunio sve, pratioci u čudu! (VIDEO) “JELENA I UROŠ RAJAČIĆ SE NISU VIDELI NAKON RIJALITIJA! JA SAM SVEDOK! ON LAŽE!” Izabela Alijoski otkrila DETALJE SRBI SUTRA SLAVE VELIKOG MUČENIKA NIKITU! Ovaj posao morate već sutra da počnete, krajnje je vreme “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obeležila život Megi Smit! (FOTO) “ZABRANJENO TI JE DA SPOMINJEŠ MOJE IME” Bivša žena Dade Polumente ključa od besa, obratila mu se šok porukom: “PAZI SE” “MUŠKARAC KOJI ZARAĐUJE VIŠE BI TREBALO DA OBEZBEDI SVE DEVOJCI” Anja Bla progovorila o muško – ženskim odnosima i iznela svoj stav

SRBIJA I BRAZIL NASTAVLJAJU SVOJU ZAJEDNIČKU MISIJU: Vučić uručio odlikovanje Seržiju Fransau Danezeu (FOTO)

Objavio: RHT
27/09/2024 6:54 PM

SRBIJA I BRAZIL NASTAVLJAJU SVOJU ZAJEDNIČKU MISIJU

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je Orden srpske zastave drugog stepena stalnom predstavniku Federativne Republike Brazil pri UN Seržiju Fransau Danezeu.

Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

-Srbija i Brazil nastavljaju svoju zajedničku misiju u promovisanju mira i razvoja, ali i prava i pravde, kako bi se glas svih država članica UN jednako čuo i poštovao u međunarodnoj areni.

Diplomatija je od ključnog značaja za izgradnju istinskog mira, stabilnosti i saradnje među državama, a svojim hrabrim i doslednim stavovima, Brazil je na najbolji način promovisao upravo ove, ponekad zaboravljene vrednosti i snagu diplomatske reči, glasno izgovorene u UN.

Orden koji danas uručujem, simbol je zahvalnosti naše zemlje za odvažnost i nezavisnu politiku Brazila, zemlje naših prijatelja koja svoje suverene stavove ponosno iskazuje, čuvajući integritet najviših postulata međunarodnog prava – objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, danas je predsednik Srbije Ordenom srpske zastave drugog stepena odlikovao i Muhameda Isi. Abušahaba, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora, stalnom predstavniku Ujedinjenih. Arapskih Emirata pri Ujedinjenim nacijama, kao i zamenika stalnog predstavnika Bolivarske Republike Venecuele pri Ujedinjenim nacijama Hoakina Alberta Pereza. Ajestarana.

hypetv

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner