Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MONSTRUM IZ DUBONE SE “VADI” NA STEROIDE? Danas je održano suđenje Urošu Blažiću – Odbrana ŠOKIRALA izlaganjem RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! “ĐEKSON I JA NE MOŽEMO DA SE RASTAVIMO” Sara Reljić šokirala priznanjima: “Muvao me je Darin bivši” “NISAM IZGUBILA DETE!” Velika ispovest Gabrijele Pejčev posle medijske ilegale: “To me je najviše povredilo!” Pevačica otvorila dušu! “NISAM MOGLA DA VERUJEM” Marija Mikić otkrila pravu istinu za Hype TV o sukobu njenog muža sa obezbeđenjem na koncertu Tee Tairović “Pratim ĆERKU NA KAMERAMA kada je OSTAVIM NA ČUVANJE!” Vlasnica hita “Cakum pakum” o NASLEDNICI (VIDEO) “NE ČUJEM OD GLASNE MUZIKE” Haris Džinović šokirao sve odgovorom na pitanje o Melini, pa otkrio da ne zna gde mu je ćerka! EKSKLUZVNO SLOBA RADANOVIĆ EMOTIVNIM REČIMA OBJASNIO SINU OVO! Pevač podelio trenutke sa sinom koji se pamte za ceo život! (FOTO) BOGDAN UHVAĆEN BEZ TRUDNE JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Srejović javno obelodanio celu istinu, evo gde se nalazi! (FOTO) “NISAM ŽELEO DA IMAM ODNOSE SA UROŠEM STANIĆEM” Diskvalifikovani učesnik ekskluzivno za Hype TV: “Nisu mu pružili lekarsku pomoć” DOM LIDIJE VUKIĆEVIĆ KAO IZ SVETSKIH FILMOVA! Svuda luksuz i komfor, svaki ćošak ostavlja bez daha! (FOTO) “ZA PET MINUTA SAM VRATIO 40.000 DOLARA!” Aca Lukas i Mira Škorić se prisetili zajedničke anegdote iz Las Vegasa! EKSKLUZIVNO! “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “TOTALNO SMO RAZLIČITI KAO OSOBE” Slađa Allegro otkrila pravu istinu o braku: “Imamo nesuglasice…” “NEĆE VALJDA DA NAS BIJE ČARAPOM?” Mia Borisavljevljević šokirala sve odgovorom na pitanje o Desingerici! Ovo ne želi da vidi u životu!

“MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio”

Objavio: RHT
26/09/2024 9:19 PM

Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu

Photo: Hype TV

Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu

Direktor i vlasnik Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, nedavno je izazvao oduševljenje najavom dueta koji će pomeriti granice muzičke scene.

U ovom projektu spojio je dve velike zvezde, Miru Škorić i Acu Lukasa koji će uskoro predstaviti svoj zajednički duet pod nazivom “Krik”.

U ekskluzivnom intervjuu za Hype televiziju, oboje su podelili svoja uzbuđenja i očekivanja vezana za ovu pesmu.

Photo: Hype TV

Mira i Aca istakli su da veruju da će se svi pronaći u novom hitu, te da pesma ima sve.

-Pesma je baš onako posebna. Hvala Vuku Matiću na pesmi koju je on napravio i pesma ima sve. Pesma je apsolutno, ja ne znam, svi će se naći u toj pesmi – dodala je Mira, a Aca je istakao da imaju numeru “koju vole”.

“Garantujem da će ova pesma biti domaći zadatak u budućnosti”

-Što se stručnog dela tiče mislim i siguran sam da ne postoji bolja kombinacija za mene od Mire Škorić, pogotovo za ovu pesmu i naši glasovi su jako kompatibilni u bilo čemu što pevamo. Drugo, pevamo na način na koji ja volim da neko peva. Ona peva, ima tu rokersku priču, a ima glas koji može da peva šta hoćeš. Ja sa takvim pevačima, svestranim, naslušanim muzike, volim da pevam. Garantujem da će ova pesma da budem neskroman, sa svih strana, počev od autorskog dela pa onda do aranžamana, pa preko pevanja naravno i njenog i mog biti domaći zadatak u budućnosti – istakao je Aca Lukas.

Hype TV

“Sašu Mirkovića volim, cenim i poštujem”

-Sa Acom je uvek smeh do suza. To je jedna pozitivna energija. U sve ovo je upleo i Saša Mirković ruke, moram da priznam, kojeg ja izuzetno volim, cenim i poštujem, mog velikog druga i brata. On je neko ko je rekao da nas aspolutno vidi skroz – dodala je pevačica.

-Aca i ja se blizu 30 godina poznajemo, nikada nismo imali nikakav sukob. To je uvek smeh, sjajna saradnja i kada su neka dešavanja gde je neka svirka, i pevamo zajedno, to je uvek novi doživljaj, bukvalno film. Ja ga obožavam – istakla je Mira.

-Mira je jedna od najboljih pevačica u zemlji, ako ne i najbolja. Mira mi je kao brat, kao sestra – dodao je pevač.

Ceo intervju poslušajte u prilogu ispod:

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

203
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner