Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MONSTRUM IZ DUBONE SE “VADI” NA STEROIDE? Danas je održano suđenje Urošu Blažiću – Odbrana ŠOKIRALA izlaganjem RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! “ĐEKSON I JA NE MOŽEMO DA SE RASTAVIMO” Sara Reljić šokirala priznanjima: “Muvao me je Darin bivši” “NISAM IZGUBILA DETE!” Velika ispovest Gabrijele Pejčev posle medijske ilegale: “To me je najviše povredilo!” Pevačica otvorila dušu! “NISAM MOGLA DA VERUJEM” Marija Mikić otkrila pravu istinu za Hype TV o sukobu njenog muža sa obezbeđenjem na koncertu Tee Tairović “Pratim ĆERKU NA KAMERAMA kada je OSTAVIM NA ČUVANJE!” Vlasnica hita “Cakum pakum” o NASLEDNICI (VIDEO) “NE ČUJEM OD GLASNE MUZIKE” Haris Džinović šokirao sve odgovorom na pitanje o Melini, pa otkrio da ne zna gde mu je ćerka! EKSKLUZVNO SLOBA RADANOVIĆ EMOTIVNIM REČIMA OBJASNIO SINU OVO! Pevač podelio trenutke sa sinom koji se pamte za ceo život! (FOTO) BOGDAN UHVAĆEN BEZ TRUDNE JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Srejović javno obelodanio celu istinu, evo gde se nalazi! (FOTO) “NISAM ŽELEO DA IMAM ODNOSE SA UROŠEM STANIĆEM” Diskvalifikovani učesnik ekskluzivno za Hype TV: “Nisu mu pružili lekarsku pomoć” DOM LIDIJE VUKIĆEVIĆ KAO IZ SVETSKIH FILMOVA! Svuda luksuz i komfor, svaki ćošak ostavlja bez daha! (FOTO) “ZA PET MINUTA SAM VRATIO 40.000 DOLARA!” Aca Lukas i Mira Škorić se prisetili zajedničke anegdote iz Las Vegasa! EKSKLUZIVNO! “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “TOTALNO SMO RAZLIČITI KAO OSOBE” Slađa Allegro otkrila pravu istinu o braku: “Imamo nesuglasice…” “NEĆE VALJDA DA NAS BIJE ČARAPOM?” Mia Borisavljevljević šokirala sve odgovorom na pitanje o Desingerici! Ovo ne želi da vidi u životu!

SEKU ALEKSIĆ RAZBESNELA IZJAVA INFLUENSERKE! Brutalno joj se obratila: “Žene se bore da bi dobile potomostvo, a ona kaže da je dete…” ŠOK

Objavio: RHT
26/09/2024 5:07 PM

Seku Aleksić razbesnela izjava influenserke

Photo: Hype TV/ F.S./ATAImages/Ilustracija

Seku Aleksić razbesnela izjava influenserke

Nataša Kovačević Njezvanova, iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i izjavom podigla veliku prašinu.

Na pitanje da li je u redu da žena donese odluku da sama rodi i odgaja dete, Nataša Kovačević Njezvanova je iznela svoj stav.

“Meni je najveća životna želja bila da budem majka i za mene je porodica, kult porodice, kult braka svetinja. Ja sam po tom pitanju u svim svojim javnim obraćanjima bila vrlo jasnih stavova. Mišljenja sam da je sebična odluka da po svaku cenu ispuniš svoju želju, jer smatram da ja nemam pravo da uskratim tome koga rodim ono što institucija porodice jeste, a ona podrazumeva dva roditelja. Da li bih osudila ženu koja bi to uradila? Ne. Da li bih diskvalifikovala njeno dete kao dete koje je manje vredno od mog? Ne. Da li bih ja to uradila? Ne”, ispričala je Kovačević.

Foto: Pritnscreen Youtube/Hypetv

Potom je usledio deo koji je podigao veliku buru.

“Kad sama napravi iz epruvete (dete) sebi kao pašče da je kupila”, konstatovala je Njezvanova.

Seka Aleksić se besna odmah oglasila

Tim povodom se oglasila pevačica Seka Aleksić koja je brutalno odgovorila Nataši Kovačević na svom Tviter nalogu.

Photo: M.A./ATAImages

– Jako mi je žao sto sam morala da čujem da je influenserka Njezvanova izgovorila ove reči: “Dijete iz epruvete je ko pašče”! Žene se toliko bore da bi dobile potomstvo, toliko procesa sa hormonima prolaze i svaka zna šta je muka i strah da nikada možda nećeš imati dete i da ćeš možda ostati sama…. Sad sve na ovom svetu što imaš i nemaš da bi dobila potomstvo… I onda ti neko kaže da si rodila pašče! Najmanje što bi mogla da uradi jeste da uputi izvinjenje svima nama – navela je pevačica i kratko poručila:

– Razočarana sam – napisala je Seka.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Bio sam jedini Srbin u razredu!” Nenad Nesic “Gde pocinje Bosna, tu prestaje logika!”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

203
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner