Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN ŠOK! EVO KOLIKO GODINA ZAPRAVO IMA HARIS DŽINOVIĆ! Otkriveno i koliko je stariji od Meline REŠILA DA SE POVUČE! Evo gde se nalazi Anita nakon raskida sa Anđelom, potpuno slomljena?! “SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO) “SPOJILI SMO NESPOJIVO” Vučić o ogromnom uspehu Srbije u sedištu UN VIDEO KOJI JE RASPLAKAO REGION! Mladić prodavao limunadu u Knezu da bi zaradio za patike, a onda mu je prišao poznati Amerikanac! AVION SE SRUŠIO U JEZERO! Neviđena drama, ljudi zarobljeni pod vodom “IZOLACIJA JE MESTO GDE TE ODVEDU DA SE SMIRIŠ!” Izabela Alijoski otkrila kako izgleda OZLOGLAŠENA “IZOLACIJA” u rijalitiju “Produkcija ne može da te smiri i…” JOŠ JEDNA MISTERIOZNA PORUKA OSVANULA NA PROFILU ACE LUKASA! Pevač zbunio sve, pratioci u čudu! (VIDEO) “JELENA I UROŠ RAJAČIĆ SE NISU VIDELI NAKON RIJALITIJA! JA SAM SVEDOK! ON LAŽE!” Izabela Alijoski otkrila DETALJE SRBI SUTRA SLAVE VELIKOG MUČENIKA NIKITU! Ovaj posao morate već sutra da počnete, krajnje je vreme “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA)

“KAD JE TREBALO DA SE ŠKOLUJEM…” Šok priznanje naše manekenke, nije mogla više da izdrži, iznela sve što joj je na duši

Objavio: RHT
24/09/2024 6:53 PM

Šok priznanje naše manekenke

Photo: Printscreen Instagram/callmelolita

Šok priznanje naše manekenke

Manekenka Jovana Đorđević, koja važu za jednu od najlepših žena fudbalera veoma je popularna na društvenim mrežama.

Ona je dala priliku svojim pratiocima da je pitaju sve što požele, pa im je odgovarala na pitanja koja su joj postavljali.

Jedno od pitanja koje se izdvojilo jeste i “Kako biti fatalna žena muškarcu“, a manekenka je imala interesantan odgovor.

– Ovo pitanje je pogrešno na milion načina… – počela je Jovana.

– Molim vas, prestanite da se oblikujete po muškim kalupima i umesto toga radite na tome da usrećite odraz u ogledalu – poručila je ona.

Nekoga ko prati Jovanu na Instagramu je zanimalo i oseća li se ona neostvareno u nekim segmentima, na šta je odgovorila pozitivno.

– Ooo, da. U poslovnom i intelektualnom smislu. Nažalost, fokus mi je bio na pogrešnim stvarima onda kada je trebalo da se školujem i nadograđujem znanje – istakla je ona.

Photo: Printscreen Instagram/callmelolita

– Doduše, nikad nije kasno i, u mom slučaju, nije nepopravljivo jer volim da radim na sebi konstantno, ali neke stvari nikad ne možete nadomestiti u “zrelijim” godinama kao što ste mogli dok ste bili zeleni.

Tu je i pitanje da li za nečim žali i na šta mlade devojke treba da se fokusiraju.

 Mlade devojke se, nažalost, sve manje fokusiraju na obrazovanje – zaključila je.

Inače, kako je veoma atraktivna na mrežama, Jovana samim tim dobija i razne nepristojne ponude.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Andjela Djuricic prica MOJU tuznu pricu! Kacavenda je PERE! Pomirice se sa Zvezdanom?!” Ana Curcic

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

259
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner