Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU BAJAKOVO – BATROVCI! Vatra guta kamion, prisutni uznemireni! (VIDEO) “UDARIO MI JE ŽENU PESNICOM I RASKRVARIO JOJ USNU” Desingerica o sukobu nasred ulice sa starijim čovekom DANAS TAČNO U 20.45 ČASOVA STIŽE NEVEROVATAN DOGAĐAJ! Pomračenje Sunca donosi životni preokret i menja sudbinu ova 4 znaka “UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” ZAVIRITE NA GLAMUROZNO VENČANJE! Od pogleda zastaje dah! (FOTO+VIDEO) KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove reči govore sve! POZNATI STIGLI NA VENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) VUČEVIĆ O ŠTRAJKU PROSVETARA: Predlog Vlade za povećanje plata korektan i konstruktivan HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 03. OKTOBAR! Ekskluzivno “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO PUNOLETSTVO! “Čarolijanci” osigurajte karte za nezaboravnu noć i veliki jubilej! ČISTI PLUĆA I POMAŽE KOD KAŠLJA, NAROČITO DOBAR ZA PUŠAČE! Ovaj napitak je otkriće NIJE BEZAZLENO GDE IMATE MLADEŽ! Njihov položaj otkriva nešto važno o vašoj budućnosti TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! SVI DETALJI VEZANI ZA MARIJU KARAN! Malo ko je znao ovo! TRUDNA MILICA IZBACILA NAPOLJE TERZINE STVARI IZ STANA! Drama u domu, haos ne prestaje nakon njegove javne prevare, ONA VAN SEBE

“LUPILA SAM MU ŠAMAR kada smo RASKINULI!” Ana Korać O BIVŠEM! Ovako je reagovala na priče da je LJUBAVNICA (VIDEO)

Objavio: RHT
23/09/2024 6:30 PM

“LUPILA SAM MU ŠAMAR kada smo RASKINULI!” Ana Korać

Starletin ljubavni život intrigira javnost, ali ona o istom ne govori.

Zna se samo da je u braku sa misterioznim muškarcem koga krije.

Foto Hype TV

Podsetimo, Ana Korać ranije je bila u emotivnom odnosu sa Davidom Dragojevićem, bivšim rijaliti učesnikom i bratom Dejana Dragojevića.

Ona je, gostujući u emisiji Pretres ranije, otkrila kako je izgledao njihov raskid.

“Od tog dana kada smo raskinuli, nikakav kontakt nismo imali. Ne znam da li je to u redu sa moje strane. Nemamo kontakt jer on to nije želeo. Rekla sam mu da ostanemo u dobrim odnosima. Posle svega što se dešavalo da budemo drugari, on nije hteo. Ta ljubav je bila lepa i velika. Stvarno smo se voleli, sve je bilo super. Ne znam šta se tu desilo, da li sam se ja ugasila. Više se nisam u tom odnosu pronalazila, udaljla sam se. Počeli smo više da se svađamo. Sela sam i rekla mu šta misli da li možemo da se ohladimo malo od ove priče. Pitao me je zbog čega to… Jako mi je teško pao raskid, nas dvoje smo se ‘ugušili'”. Nismo jedno drugo prevarili”, ispričala je i otkrila da mu je posle raskida lupila šamar.

Foto:Printscreen Instagram

Takođe, opisala je da li je ostala u kontaktu sa Davidovom majkom, koja je istupala u medijima.

“LUPILA SAM MU ŠAMAR kada smo RASKINULI!” Ana Korać

“Sa Biljanom sam bla u kontaktu. Pričali smo kad smo bili kod Davida u kući. Tako pričamo o svemu..”, rekla je Ana i dodala da se sada ne čuje sa njom ni sa tom porodicom. Tada se Ana dotakla i Dalile Dragojević, koja je tadašnjeg muža prevarila u rijalitiju.

Foto Hype TV

“Naravno da osuđujem Dalilu. Odvratno mi je što je na taj način njemu to uradila. Čoveku koji to nije zaslužio. Ne postoji reč kojom bi Dalilu opisala. Njen postupak mi je odvratan. Sad će ljudi da me osuđuju. ‘Kako ona to priča kada je i sama bila ljubavnica. Ma to su gluposti, ispalo je kao da sam ja uzela Davida Aleksandri što nije tačno”, ispričala je Koraćeva. Kako da ne, vezala sam ga za sebe. Ne može to niko da uradi ako on to ne želi”, istakla je.

Pogledajte celu emisiju Pretres iz 2022. godine:

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner