Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA FOTO BEZ CENZURE! Kamera snimila Kačavendu u NEZGODNOJ POZI! Milena zaboravila da je u rijalitiju, pa podigla nogu, a na mrežama nastao HAOS ERDOGAN USKORO DOLAZI KOD VUČIĆA? Turski mediji: Predsednik Turske posetiće Beograd 11. oktobra

HAOS NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica naredila obezbeđenju da skloni zaštitnu ogradu (FOTO)

Objavio: RHT
20/09/2024 9:24 AM

HAOS NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ!

Dragana Mirković poslednjih godinu dana radi punom parom, putuje i nastupa i skoro da nema ni jedan slobodan vikend. Pevačica se ne žali, jer se uželela posla i svoje verne publike.

FOTO: prinscreen/facebook/muzikasabalkana

Ono što nju krasi jeste ta prisnost sa publikom i svojim vernim fanovima, pa je nikada ne mrzi i da po sat vremena ostane posle koncerta kako bi se sa svima slikala i dala im autogram. A kada su koncerti u pitanju tu je pevačica uvek u publici. Jednostavno voli taj konjtakt sa svojom publikom. I nikada se nije plašila da če neko da je gurne, napadne ili gađa sa nečim. Jednostavno, voli da kada peva, bude u visini svojih fanova, da ih gleda u oči, ali i da ih dodirne, pozdravi, pa čak i zagrli.

HAOS NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ!

foto: prinscreen/facebook/muzikasabalkana

Tako je nedavno održala koncert na jednom trgu, a kada je shvatila da ne može da siđe sa bine u publiku zbog metalne ograde načisto je poludela. Publika je tada počela da zviždi i negoduje. A pevačise se obratila:

– Molim vas, pa 40 godina me niko nije delio od moje publike. Molim vas sklonite ogradu. Ovaj prednji deo ograde ka meni pomerite. Evo na moju odgovornost – rekla je pevačica. A obezbeđenje je u neverici slušalo Draganine instrukcije i pomeralo ogradu kako bi publika mogla da dođe tik do same bine. Tek tada je Mirkovićeva nastavila svoj koncert pesmom “Sama kao list na vetru”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner