Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko…” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN ŠOK! EVO KOLIKO GODINA ZAPRAVO IMA HARIS DŽINOVIĆ! Otkriveno i koliko je stariji od Meline REŠILA DA SE POVUČE! Evo gde se nalazi Anita nakon raskida sa Anđelom, potpuno slomljena?! “SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO) “SPOJILI SMO NESPOJIVO” Vučić o ogromnom uspehu Srbije u sedištu UN VIDEO KOJI JE RASPLAKAO REGION! Mladić prodavao limunadu u Knezu da bi zaradio za patike, a onda mu je prišao poznati Amerikanac! AVION SE SRUŠIO U JEZERO! Neviđena drama, ljudi zarobljeni pod vodom

MONSTRUOZNI SPISAK RIJALITI ABORTUSA! Urađeno 31 kiretaža! CRNA BROJKA koja ledi krv u žilama

Objavio: RHT
19/09/2024 4:09 PM

Monstruozni spisak rijaliti abortusa

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Instagram/denisdameofficiel/majaamarinkovic/viki_mitrovic_official

Monstruozni spisak rijaliti abortusa

U rijalitiju se često raspravlja o abortusu, a neke učesnice su napuštale isti kako bi obavile kiretažu, a zatim se vraćale na takmičenje.

Mnoge od njih su otvoreno delile svoja iskustva, a javnost pamti njihova svedočenja i odluke.

Čak deset učesnica rijalitija je prošlo kroz abortus, a neke su to činile više puta.

Aneli Ahmić abortirala dete sa Janjušem

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poslednja rijaliti učesnica koja je abortila bila je Aneli Ahmić abortirala koja je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ona je sa knedlom u grlu progovorila o tome i otkrila da joj teško pada što je Janjuš prihvatio to i nije želeo da je ubedi u suprotno.

 Ta njegova ćutnja dok mu govorim da ću se očistiti, nije znao šta da smisli i kako da reaguje, to me najviše i razara. Kada uhvatiš čoveka iskreno, iskrenost izađe odmah, a kada nije iskren, on stoji i ćuti…I da mi priđe, on zna da će se to desiti – rekla je Aneli i dodala:

– On je meni rekao kada smo saznali da sam trudna, da mi je rekao: “Mislim da nije vreme…”, to bih više cenila nego ovo ovako. Više ovakve stvari da vidim kod njega tu iskrenost, potencirao je od mene ovo i postupcima je tražio da se očistim.

Deniz Dejm nedavno prekinula trudnoću

Photo: Printscreen Instagram/denisdameofficiel

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm nedavno je iznenadila javnost priznanjem da je trudna, ali je potom i pratioce obavestila da je odlučila da prekine trudnoću. Naime, ona nije bila sigurna u svoju odluku da postane majka, pa je 18. juna objavila iz bolničkog kreveta da više nije u drugom stanju.

Ona je tada napisala na Instagram profilu: “Moje telo, moj izbor”, ali se nakon toga ekskluzivno oglasila za Hype televiziju, a detaljnije u odvojenoj vesti.

Maja Marinković abortirala 19 puta

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković, koja važi za najveću zavodnicu svih sezona rijalitija navela je da je prošla kroz abortus čak 19 puta.

Naime, nakon što je jedna učesnica rijalitija popila pilulu za dan posle, Maja je otkrila koliko puta je ona kozumirala iste, kao i da je abortirala 19 puta.

„Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam preko 200 tableta za dan posle i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja devojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila“.

Inače, i Maja Marinković je kao i Aneli abortirala Janjuševo dete.

Foto ATA Images

Miljana abortirala pet puta

Iako je sada u drugom stanju sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, te je potvrdila da će roditi bebu, Miljana Kulić je za mnoge bila rekorderka kada su rijaliti trudnoće u pitanju.

Miljana je prvi put zatrudnela u jednom rijalitiju 2017. godine, a devet meseci kasnije je svom tadašnjem rijaliti cimeru Ivanu Marinkoviću rodila sina Željka.

Kulićeva je nakon nekog vremena ponovo zatrudnela sa svojom velikom ljubavlju Lazarom Čolićem Zolom, ali se tada ipak odlučila da ne rodi, zbog pritiska porodice koja nije odobravala njihovu vezu.

Miljana i Zola su 2020. ponovo ušli u rijaliti, a Nišlijka je i ove godine uspela da ostane u drugom stanju. Miljana je prvo odlučila da zadrži dete, ali se ubrzo predomislila i izašla iz rijalitija kako bi obavila kiretažu.

Jedna od najdirljivijih priča iz rijalitija odnosi se na trudnoću Viktorije Mitrović.

Photo: Printscreen Instagram/viki_mitrovic_official

Viki je pred kamerama započela vezu sa cimerom Markom Osmakčićem. Publika je tada mogla da prati njihove intimne trenutke, svađe, tuče i druge konflikte.

Mitrovićeva je na kraju rijalitija saznala da je trudna, što je bio šok i za nju. Ona već ima ćerku iz prethodne veze, i za Osmakčića, koji je nakon te vesti pobegao iz Šimanovaca u inostranstvo.

Aleksandru Nikolić dečko naterao da prekine trudnoću

Među rijaliti zvezdama koje su iskreno pričale o abortusu je i Aleksandra Nikolić, koja je ostala trudna sa oženjenim muškarcem. On ju je, kako je navela, naterao da prekine trudnoću.

Dalila Dragojević bila trudna u 17. godini

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević je zatrudnela sa samo sedamnaest godina. Međutim, ona je zbog nedostatka podrške od strane oca i porodice, bila primorana da abortira.

Aleksandra Subotić imala abortus sa 15 godina

foto: prinscreen/instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić je 2017. godine, pred kamerama rijalitija kroz suze otkrila da je abortirala u svojoj 15. godini, napominjući da njeni roditelji o tome nisu imali saznanja.

Šarmen Soraja

Bivša učesnica Šarmen Soraja, koja je takođe otkrila da je pre par godina išla na kiretažu. Ona je navela kako nije imala drugog izbora.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Moja deca nisu upoznala decu mog brata! Ja sam kriva!” Ena Popov o porodicnim odnosima…

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner