Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bivša rijaliti učesnica ponovo OTIŠLA POD NOŽ! ŠOKIRALA fotografijom, evo šta je sve radila (FOTO) “NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!” POČASTIO DEČKO: EKSKLUZIVNO! Ruža Rupić ugradila NOVE SILIKONE! Nakon Dubaija i ekskluzivnih poklona iskeširao 4.000 € na ove CICE! ĆERKA MELINE I HARISA BEZ BLAMA! Spušta helanka, oblizuje se sva znojava i snima grudi! EKSKLUZIVNO! Dragica Zlatić iznela sve datalje vezane za rijaliti! Pevačica se dotakla Zole i Miljane! Obeležava se 100 godina Beogradske nadbiskupije: Vučić se pojavio na SVEČANOSTI! “TRI OPERACIJE, TRIDESET ZRAČENJA I TRI HEMIOTERAPIJE” Marija Kulić prošla PAKAO u borbi za život MILJANA KULIĆ OTKRILA IME ZA BEBU! Ima posebno značenje, a evo na koga je podseća NIKAD VRELIJE IZDANJE JELISAVETE ORAŠANIN! Duboki šlic i silikonske grudi od kojih zastaje dah, napravila HAOS Umro član ČUVENOG BENDA! Bio je PAKLENI BUBNJAR! BOLESNO! ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTKE na više od 10 BROJEVA! Udala se ĆERKA JOVANA PERIŠIĆA! Pevač se OTVORIO za SLAVLJE, zapevala i Prija! VIDEO RASKINULI MIMA I GRUJA! Sve odzvanja od njihove svađe, pljušte pretnje i uvrede, učesnici u šoku! ŽENI SE ADAM ĐOGANI! Slavlje u Luninom domu, pokazao verenicu od koje zastaje dah, zaprosio je u Italiji (FOTO) TRIFUNOVIĆ SE OGLASIO PO IZLASKU IZ SUDA: “Možete li da me razmenite za Severinu?” HYPE TV PROGRAM ZA SREDU, 18. SEPTEMBAR 2024. godine! Šokantno “Trač kuvanje” sa Sarom Reljić!

SKANDAL! NJOJ JE IVAN MARINKOVIĆ PRAVIO DETE?! Procurila šokantna TAJNA, Jelena UHVAĆENA U LAŽI, javnost zanemela

Objavio: RHT
17/09/2024 5:10 PM

Njoj je Ivan Marinković pravio dete?!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Nakon što se noćas tokom emisije povela polemika oko očinstva za dete koje čeka Miljana Kulić, oglasila se podrška Ivana Marinkovića.

On je apelovao da se dokaže da ga je Jelena Ilić lažno optužila.

Naime, pošto je došlo do još jedne u nizu žestokih svađa bivših supružnika, ona je u jednom mometntu iznela tvrdnje da je Ivan ponovo otac deteta koje čeka Kulićeva, tvrdeći da je beba Zolina.

Miljana je odmah demantovala Jelenu u strahu da to ne unese Lazaru Čoliću neki crv sumnje. Podsetimo, ona je tokom leta dosta vremena provodila s Marinkovićem zbog njihovog zajedničkog sina Željka.

Odmah za njom se usprotivio i Ivan, te pozvao fanove da objave prepiske na koje se Jelena poziva i dokažu da se ne odnose na Miljanu.

Kako se ispostavilo, Marinković je letos spavao sa javnosti nepoznatom Ivanom, te postoji mogućnost da je ona zatrudnela sa njim, a ne Miljana, koja je ostala u drugom stanju sa Zolom.

Njoj je Ivan Marinković pravio dete?!

Ovome u prilog idu poruke koje je, na njegov zahtev objavila Ivanova podrška.

Podsetimo, Jelena je tokom svađe tvrdila sledeće:

On je slao poruke da Miljani kasni menstruacija i da ko zna šta se dešava. Kad sam pre tri večeri ovde rekla da sam dobila informaciju da Marija insistira da imaju zajedničko dete. U poruci je pisalo citiram: “Ako mi bude opet kasnilo bićeš ponovo tata”, evo Izabela nađi poruku gde mi je prosledio Miljanine poruke. Tako da potencijalni roditelji drugog deteta!

Međutim, Marinković ju je demantovao, a da je govorio istinu potvrdili su njegovi fanovi.

– Poruka koju sam poslao Jeleni je ova koju je ona rekla, s obzirom na to da sam imao odnose sa jednom osobom. Ja sam skrinšotovao tu poruku od jedne osobe i stavio Miljanino ime, slobodno može to da se proveri u mom telefonu – objasnio je Ivan.

Hypetv.rs/E.B.

“Gastoz mi je POLOMIO NOGU! Ceka ga ZATVOR!” Brendon “Uros Stanic je isfeminizirani klinac!”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner