Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! RASKRINKANA UČESNICA RIJALITIJA I NJEN PAKLENI PLAN! Evo zašto želi da iskoristi zauzetog Terzu, njene mračne tajne isplivale u javnost “Ulazila sam u SUKOBE kad god bi postojao neki USLOV!” Lidija Vukićević se ovako BORILA u životu: Ljudi su me doživljavali kao… OTAC NAŠEG PEVAČA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! On se oglasio potpuno slomljen: “Moj tata…” Kako da napravite DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE koje skida NAJGORE MRLJE: Prirodno, a čisti od PODA DO PLAFONA MAJLI SAJRUS NA SUDU! Glavni razlog navodni plagijat pesme “Flowers” STRAVIČNO! MEDVED NAPAO NAŠEG JUTJUBERA! Upao u pećinu i bio na ivici života ANITA I ANĐELO PRAVE TAJNO SVADBU?! Stanojlovićeva otkrila veliku tajnu i izlanula se “Upućujem NAJISKRENIJE ČESTITKE svim pripadnicima KATOLIČKE ZAJEDNICE U SRBIJI!”  Vučić na proslavi povodom 100 godina Beogradske nadbiskupije! “KAŽNJEN SA 60.000 EVRA” Procurile stravične tvrdnje o učesniku rijalitija! “SKINUĆU SE GOLA I TRČAĆU OKO ZGRADE” Milica Todorović van sebe, ključa od besa! Bivša rijaliti učesnica ponovo OTIŠLA POD NOŽ! ŠOKIRALA fotografijom, evo šta je sve radila (FOTO) “NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!” POČASTIO DEČKO: EKSKLUZIVNO! Ruža Rupić ugradila NOVE SILIKONE! Nakon Dubaija i ekskluzivnih poklona iskeširao 4.000 € na ove CICE! ĆERKA MELINE I HARISA BEZ BLAMA! Spušta helanka, oblizuje se sva znojava i snima grudi! EKSKLUZIVNO! Dragica Zlatić iznela sve datalje vezane za rijaliti! Pevačica se dotakla Zole i Miljane! Obeležava se 100 godina Beogradske nadbiskupije: Vučić se pojavio na SVEČANOSTI!

“NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!”

Objavio: RHT
17/09/2024 9:00 PM

NE/DOKAZANI: Novi projekat HYPE  televizije! Utorkom u 21h!

Novi projekat HYPE  televizije(NE)DOKAZANI pokazao se kao veoma gledan i poučan, jer se bavi istinitim pričama, koje mislimo da možemo da gledamo “samo na filmu”.

Ono “daleko bilo”, je postalo previše blizu. 

Foto Pixabay

NE/DOKAZANI: Novi projekat HYPE televizije! Svakog utorka u 21h!

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika.Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! 
Pošalji poruku OVDE!
ČEKAMO TE!

Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani
Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani

Slavka Pajić Đurišić (68) iz Sremske Mitrovice, početkom hladnog decembra 1986. godine na svet donosi zdravog dečaka teškog skoro pet kilograma. 

Tri dana je beba uredno donošena majci na podoj, ali kad je došao dan da napuste porodilište, sve je krenulo po zlu. 

Foto: HypeTV/Nedokazani/Slavka Pajić Đurišić
NE/DOKAZANI: "NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!"

Foto: HypeTV/Nedokazani/Slavka Pajić Đurišić

– Uvek sam osećala da je živ. Nikad ga nisam nazvala pokojnim sinom, iako su mi tri dana posle porođaja rekli da je preminuo. Kad sam pre nekoliko godina na ulici videla tog dečaka, pomislila sam prvo da je moj muž, toliko su ličili! Potrčala sam za njim, a kad se okrenuo, pitala ga kada je rođen. Kada je rekao 1986. godine, pala sam u nesvest. – priča gospođa Slavka u emisiji (NE)DOKAZANI.

ALERGIČNA NA FETUS

– Nakon operacija i nestanka mog sina, i moje zdravlje je nestalo. Rekli su mi da ne smem ostati više u drugom stanju, jer moje telo to ne bi izdržalo. Pola sam bacila u more i ostala sam u drugom stanju sa prvom ćerkom, a potom i drugom u 44. godini.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Slavka Pajić Đurišić
NE/DOKAZANI: "NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!"
Foto: HypeTV/Nedokazani/Slavka Pajić Đurišić

– Tada mi se razvila alergija na fetus, telo se borilo sa trudnoćom kao sa stranim telom. Abortus nije bio opcija, jer ga ja smatram ubistvom.

– Ta alergija se manifestovala kroz stalnu stolicu, ja sam u trudnoći sa njom smršala 30kg. – šokirala je Slavka u svojoj ispovesti za (NE)DOKAZANI.

“NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE!”

NE/DOKAZANI: "NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!"

Foto: HypeTV/Nedokazani/Slavka Pajić Đurišić

– Moja ćerka je bila na Akademiji u Bosni, nije mi se javljala danima. Dete mi je nestalo! Njena cimerka mi je javila da se je pala u komu i da je Hitna pomoć došla po nju. Svirala je klavir i pozlilo joj je. Nisu hteli da mi operišu dete dok ne stignu njeni papiri iz Srbije, a niko me nije zvao da mi kaže da mi ćerka umire. – priča Slavka kroz suze.

NE/DOKAZANI: "NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!"

Foto: HypeTV/Nedokazani/Slavka Pajić Đurišić

– Ne pitajte me kako sam sve završila brzo i odletela kod nje. Videla sam kako guraju moje dete u operacionu salu. Bila je polumrtva! Sve su joj povadili, jadno moje dete. Stavili su je u šok sobu, niko je nije ni gledao, jer je dobila sepsu, bila je u komi, pa je bila “van akta”. Proglasili su je mrtvom pre vremena. Danima sam joj menjala čaršave u toj prljavoj bolnici. Krila sam se ispod kreveta kada prođu vizite i negovala je. A onda je samo jedan dan umrla. Ja sam vrištala.

“DOKTOR NIJE HTEO DA JE REANIMIRA”

– Doktor je ušao na vrata i ništa nije uradio. Ja ga pitam: “Zar nećete reanimirati moje dete?, a on mi kaže: “Nema potrebe”. – zanemela je od šoka Slaka koja je napisala 4 romana posvećena svoj teškom životu.

– Ja gledam da li da ga ubijem, a nemam čime! Nisam smela u oči da ga pogledam, jer ako mu vidim oči, zadaviću ga! – priča potresnu ispovest Slavka u emisiji (NE)DOKAZANI, čija PREMIJERA JE UPRAVO POČELA! KLIK NA VIDEO ISPOD OVOG TEKSTA:

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner