Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NOSI IVANOVO DETE, A NE ZOLINO? SKANDAL VEKA! Isplivale NOVE INFORMACIJE! PRATI SE VODOSTAJ DUNAVA! Novi Sad je u domenu redovne odbrane od poplave! ODLUKA MILJANE KULIĆ O BEBI! Novi detalji, spomenula i oca deteta! Nastao muk u Beloj kući Jeste li osetili zemljotrese? Zatreslo se tlo u Srbiji, a evo gde tačno OTKRIĆE! Horoskopski znaci pre i posle seksa! Neki su nezasiti i perverzni, a neki… Počinje Liga šampiona! Prvi veliki derbi Milan – Liverpul na San Siru! VAŽNO OBAVEŠTENJE! Počela isporuka vaučera za kupovinu lekova obolelima od retkih bolesti BARBI AFRIKA NEMA KONKURENCIJU! Damir Handanović je uzeo stvar u svoje ruke BIVŠA SUPRUGA REPERA ŠA NAPRAVILA GALA PROSLAVU! Iznajmila vilu sa bazenom za svoj 28. rođendan! (FOTO) RAZVALJIVANJE! PRVA VRELA AKCIJA U RIJALITIJU! Sve se treslo, dahtanje probudilo cimere, Uroš je pokidao! Jelena Marinković sve gledala! SKANDAL! PEVAČICA ZBOG RAZVODA POSTALA ANOREKSIČNA?! Jovana Pajić krila kroz kakav pakao je prošla posle rastanka od Saleta Tropika SLAVLJE U DOMU ALEKS NIKOLIĆ! Društvene mreže se usijale, čestitke stižu sa svih strana! Svi čekaju oglašavanje Filipa Cara! PLJUJE, PA LIŽE!? ANĐELA ĐURIČIĆ KRALJICA BLAMA! Mudrolije i laži rijaliti učesnice! TOTALNO RASKRINKANA DA LI SU ONI SLEDEĆI ESTRADNI PAR KOJI SE RAZVODI?! Pevač otkrio sve posle 35 godina braka, pa spomenuo prevare i druge žene “ODVELI SU GA U NEPOZNATOM PRAVCU!” Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića nakon HAPŠENJA: “DEVET SATI nemam informacije…” Uhapšen Sergej Trifunović! Pokušao da pređe u Hrvatsku, a sada ga čeka novo suđenje u Splitu

“ODVELI SU GA U NEPOZNATOM PRAVCU!” Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića nakon HAPŠENJA: “DEVET SATI nemam informacije…”

Objavio: RHT
17/09/2024 11:13 AM

“ODVELI SU GA U NEPOZNATOM PRAVCU!” Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića nakon HAPŠENJA: “DEVET SATI nemam informacije…”

Kako prenose hrvatski mediji, Sergej Trifunović je noćas, oko ponoći ponovo priveden, i to na graničnom prelazu Bajakovo.

Odveli su ga
Foto: HypeTV/ATA images/ilustracija

Naime, njega su priveli prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija. Trifunović će, kako prenose tokom dana biti doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu, gde ga čeka novo suđenje. 

“ODVELI SU GA U NEPOZNATOM PRAVCU”

Oni podsećaju da je Trifunović pre godinu dana kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet, jer je svog psa Mileta držao bez nadzora. Što je, kako se navodi, uznemirilo prisutne. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

OGLASILA SE NJEGOVA SUPRUGA

Nakon hapše ja se oglasila njegova supriga Isidora Trifunović:

Foto:instagram:isismo

Sinoc oko ponoci moj suprug je priveden na granicnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka vazenja zabrane ulaska na teritoriju EU. Bez ikakvog obrazlozenja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala ukljucujuci fizicko nasrtanje sluzbenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu.”, napisala je i dodala:

Vec duze od 9 sati nemam nikakvu informacju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privodenja. Molim medije da ne spekulisu, da me ne kontaktiruju a mupsbije da reaguje. Kako bi u punom kapacitetu zastitio prava ličnosti državljanina Republike Srbije, Sergeja Trifunovića”.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner