Background adbanner
calendar

Sreda 18. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“On je VELIKI PREVARANT I NARKOMAN!” Poznati pevači OSULI PALJBU po uhapšenom Đovaniju! (VIDEO) CITY HYPE! Dragica Zlatić priznala ko joj je simpatičan sa javne scene! Ivan Gavrilović nikad iskrenije o Desingerici! Mara Carica priželjkuje da stane na ludi kamen! (video) PRONAĐENA BOMBA KOD SKUPŠTINE SRBIJE! Teška oko 250 kilograma – na licu mesta hitne službe PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA NA RADNOM RUČKU! Ursula fon der Lajen je pozvala lidere Zapadnog Balkana u Brisel TUGA! Preminula glumica iz popularne serije “Selo gori, a baba se češlja” MUŽ JU JE DROGIRAO i DAO DA JE SILUJE 50 MUŠKARACA DOK ON SNIMA! Pronađeno 20.000 fotografija i 100 snimaka monstruoznog ČINA PRVA ŽENA DOKTOR NAUKA U SRBIJI! Kseniju Atanasijević su ISMEVALI jer je bila žena koja se bavi naukom! Zbog doktorata prošla kroz pakao, a na kraju joj je oduzeto čak i GROBNO MESTO! EVO ŠTA SVE HRVATSKA POLICIJA TRAŽI! Glumac se odrekao prava na žalbu! Đovani “kralj bakšiša” otkrio: “Sada ne koristim drogu, ne koristim ništa” (VIDEO) Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića! Isidora samo izustila: “Dva dana ne spavam, ovo je jezivo, advokatici u Splitu niko ne odgovara na dopise” “REZAĆU SE OPET! DAJTE MI LEKOVE!” Horor uživo u programu! Rijaliti učesnica (19) preti SAMOPOVREĐIVANJEM? OSUĐEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Svi detalji drame, ovo je konačna presuda CIFRE OD KOJIH MOŽE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Godina na YALU 70 000 dolara! Oni se nalaze u top 10! NAJNOVIJA VEST! Uhapšen srpski pevač tokom racije u noćnom klubu LEJDI DI OPLELA PO TERZI! “On je debilčina koji ne misli na trudnu MIlicu” VRELA AKCIJA MATEJE I ANELI! Pijani ZABORAVILI NA KAMERE, letele gaće po sobi (FOTO)

ĐINA RASKRINKALA MELINU! Svi detelji provoda na Azurnoj obali

Objavio: RHT
16/09/2024 11:45 AM

Đina raskrinkala Melinu

Đina Đinović je rešila da otkrije ko je misteriozna osoba koja pravi društvo njenoj majci Melini Džinović!

photo:printscreen/instagram/djinadzinovic

Mlada influenserka, redovno se oglašava na Instagramu, a ovaj put njena objava napravila je opštu.

Pored mame, društvo im pravi i Melinina bliska prijateljica, Slavica Radić Eklston, bivša supruga Bernija Eklstona, vlasnika “Formule 1”. 

photo:printscreen/instagram/djinadzinovic

– Kumić moj, moja Slavica – napisala je Đina.

Na društvenim mrežama, Đina je podelila fotografiju iz luksuznog francuskog restorana, naglasivši da uživa u društvu svoje kume Slavice i majke Meline. 

Đina raskrinkala Melinu

Inače, pre deset godina, na venčanju Harisa i Meline, Filip Cepter bio pevačev svedok, dok je kreatorki kuma bila jedna od najbogatijih Srpkinja svih vremena Slavica Radić Eklston.

Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi – rekao je tad dobro upućen izvor za “Blic”.

BONUS VIDEO:

Poslušajte LUKASOV NOVI HIT

“Lopov” je naziv nove pesme Ace Lukasa, koja je ugledala svetlost dana i poslušajte je u nastavku.

Hypetv.rs/Informer S.S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner