Background adbanner
calendar

Nedelja 15. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SREĆNE VESTI U DOMU JOKSIMOVIĆA! Jovana se hitno oglasila i potvrdila javno, svi na nogama! (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA 16. SEPTEMBAR! U emisiji Dejana Dragojevića ŠOKIRA BRENDON! NADA MACURA: “Žao mi je što se nisam bogato udala” “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu! DRAMA MIONE I ŠA PRE ULASKA U RIJALITI! Pokušali od svih da sakriju, sada sve isplivalo javno, SKANDAL! “Mnoge ŽENE SU ĆUTALE! Nisu smele NI DA PISNU” U “Malim stvarima” se postavljaju JAKO VAŽNA PITANJA! (VIDEO) Tara UPUTILA TAJNU PORUKU MATEJI?! Dok ŠA PIŠE PESME za Mionu, Simova zadala udarac! NADA MACURA : “Ako sebe ne unovčite, od popularnosti nemate ništa” CIKLON ĆE U SRBIJI I NOĆAS DA PRAVI HAOS! Srpski meteorolog najavio KAKAV VREMENSKI ŠOK nas tek čeka od utorka HIT SNIMAK! Novak Đoković pokazao svoju TAJNU USPEHA (VIDEO) “UGASITE MI KAMERU NA 20 SEKUNDI” Uroš i Kačavenda završili zajedno u WC-u, a sad isplivao OVAJ VIDEO Srbija SLOMILA GRKE! Novak i Hamad IZDOMINIRALI i obezbedili Svetski kup OVO SU PRAVA LICA ADAMA I ANĐELE ADAKTAR! Evo kako su zapravo izgedali pre svih operacija – NEPREPOZNATLJIVI! (FOTO) ANELI HITNO NAPUŠTA RIJALITI?! Učesnik mislio da kamere ne snimaju, pa otkrio šok detalje Delovi Srbije NA UDARU SNAŽNIH OLUJA?! Oglašavanje RHMZ!

“MOJA BEBA JE PRODATA! Rekli su mi da NIJE ŽIVA! Videla sam BABICU kako nosi MOJE DETE KUPCU!” Potresna ispovest Slavke Pajić Đurišić

Objavio: RHT
15/09/2024 2:00 PM

(NE)DOKAZANI – Novi projekat HYPE  televizije! Utorkom u 21h!

Novi projekat HYPE  televizije(NE)DOKAZANI pokazao se kao veoma gledan i poučan, jer se bavi istinitim pričama, koje mislimo da možemo da gledamo “samo na filmu”.

Ono “daleko bilo”, je postalo previše blizu. 

(NE)DOKAZANI: Novi projekat HYPE  televizije! Utorkom u 21h!
Foto: HypeTV/Nedokazani/Ilustracija


Slavka Pajić Đurišić (68) iz Sremske Mitrovice, početkom hladnog decembra 1986. godine na svet donosi zdravog dečaka teškog skoro pet kilograma. 

Tri dana je beba uredno donošena majci na podoj, ali kad je došao dan da napuste porodilište, sve je krenulo po zlu. 

(NE)DOKAZANI – Novi projekat HYPE televizije! Svakog utorka u 21h!

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika.Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! 
Pošalji poruku OVDE! ČEKAMO TE!

Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani


Rodila sam zdravog dečaka, da bi mi pred izlazak iz bolnice lekar rekao: „Dete nije izdržalo“. Beba nigde nije sahranjena, nema obdukcije. Vreme smrti je stalno menjano.

“UVEK SAM ZNALA DA JE ŽIV”

– Uvek sam osećala da je živ. Nikad ga nisam nazvala pokojnim sinom, iako su mi tri dana posle porođaja rekli da je preminuo. Kad sam pre nekoliko godina na ulici videla tog dečaka, pomislila sam prvo da je moj muž, toliko su ličili! Potrčala sam za njim, a kad se okrenuo, pitala ga kada je rođen. Kada je rekao 1986. godine, pala sam u nesvest. – priča gospođa Slavka u emisiji (NE)DOKAZANI.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Ilustracija

– Prvo su više puta hteli da mi daju neku injekciju, pa mi nisu dali da odem ka boksovima s bebama… Došao je doktor i samo rekao: „Dete nije izdržalo.“ Sećam se oštrog bola u stomaku i gubljenja svesti – sa suzama se priseća Pajićeva, koja je od preživljenog šoka pala u komu na dva meseca.

Za to vreme, kako priča, jedva je preživela operacije žuči i pankreasa, a kad se probudila, sačekale su je užasne prognoze lekara: više nikad ne sme da rodi.

ALERGIJA NA FETUS

Drugu ćerku rodila sam 1993. godine iako sam imala alergiju na fetus i sedam meseci sam provela priključena na infuziju. Treću ćerku sam rodila već sa 40 godina, ali nikad nisam zaboravila na prvenca – priseća se golgote Slavka.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Ilustracija
Foto: HypeTV/Nedokazani/Ilustracija

ISPAŠTAJU DECA

Slavka tvrdi da zbog ovih tužbi njene ćerke, koje zajedno imaju 327 diploma, trpe pritisak i odbijene su gde god su pokušale da se zaposle.

PREMIJERU EMISIJE MOŽETE GLEDATI U UTORAK U 21h NA PROGRAMU HYPE TV, ALI I NA YT KANALU HYPETV!

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner