Background adbanner
calendar

Nedelja 15. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUGA! Na Marakani puštali BORINE HITOVE, ovako se oprostili od VELIKOG UMETNIKA! (FOTO) “DRŽAVA MORA DA IMA JAKU VOJSKU” Lazar Ristovski podržao vraćanje vojnog roka pa objavio sliku u uniformi Ivan i GASTOZ U KLINČU: “Ja sam SMUVAO GOCU TRŽAN, a ti si je GLEDAO SAMO NA TV-U!” KANCER SE VRATIO! HITNO NA OPERACIONI STO! Aleksandra Požgaja čekaju jos TRI OPERACIJE “Žena je SE*SUALNO MNOGO JAČE BIĆE OD MUŠKARCA! “Urolog u Malim stvarima IZNEO ŠOK TVRDNJE iz NAUKE! (VIDEO) PRIJEM KOD PREDSEDNIKA SRBIJE, stižu gosti iz Republike Srpske i Crne Gore: Vučić sa đacima i nastavnicima (UŽIVO) “Ja sam bio TAJ koji je ZLOSTAVLJAN!” Zvezdan Slavnić URNISAO ANĐELU ISTINOM, samo potvrdio ŠOK PRIČU! Oglasio se Lečić POSLE UDESA! Evo šta je POVREDIO: “Doktori svakako INSISTIRAJU NA DALJEM PREGLEDU!” Branislav Lečić DOŽIVEO UDES! Prevezen u Urgentni centar! Ovo su DETALJI?! “Bilo je STRAŠNO, ovako nešto nisam DUGO VIDEO” “Naravno da MOJA DECA DOBIJU BATINE!” Sportista u emisiji PRETRES otkrio kako VASPITAVA SINOVE! Istetovirao ih je na ruci i JOŠ JEDNU OSOBU (VIDEO) Danas PRIJEM kod Aleksandra Vučića: Stižu GOSTI iz Republike Srpske i Crne Gore Kako je izgledalo VENČANJE Anđele Đuričič i Zvezdana Slavnića?! Sada BACA DRVLJE I KAMENJE PO NJEMU, a ovako ga je VOLELA! Ili nije?! (VIDEO) Vučević čestitao DAN SRPSKOG JEDINSTVA, SLOBODE I ZASTAVE! “Uvek ćemo slaviti praznike, kao i čuvati i braniti otadžbinu!” “Platio sam 3.000 dinara za ODNOSE!” Bokser ŠOKIRAO DETALJIMA o USLUZI koju je koristio: Samo da mi ovo NE SLUŠA MAJKA! HOROSKOP ZA 2025. GODINU: Jarčeve čekaju značajne promene u ljubavnom životu, Lavovi skloni tajnim vezama HOROSKOP ZA NEDELJU, 15 SEPTEMBAR! Škorpije očekuju problemi sa partnerom, Lavovi će imati zdravstvene tegobe

HOROSKOP ZA 2025. GODINU: Jarčeve čekaju značajne promene u ljubavnom životu, Lavovi skloni tajnim vezama

Objavio: RHT
15/09/2024 8:54 AM

HOROSKOP ZA 2025. GODINU

Godina pred nama doneće stalne promene u ličnom i profesionalnom životu svim znacima Zodijaka, za neke mogućnosti za napredovanje u karijeri, za druge u obrazovanju i braku, finansijama, zdravlju, ljubavnim vezama.

HOROSKOP ZA 2025. GODINU
foto: pixabay, HOROSKOP ZA 2025. GODINU

Ovan

Prema horoskopu za 2025. godinu, početkom godine biće uspona i padova u životu većine pripadnika vašeg horoskopskog znaka. Zvezde će testirati vašu ljubav tako da morate biti iskreni u vezi. Ako ste slobodni, ljubav će ući u vaš život 2025. godine. Od avgusta do oktobra vaša veza će biti veoma povoljna, tako da možete započeti zajednički život. Očekuju vas promene u karijeri, ili ćete dati otkaz ili dobiti otkaz, ili jednostavno promeniti posao.

Novčano, biće to bolja godina od ove. Mogući zdravstveni problemi u drugom delu godine.

Bik

U novoj 2025. godini osetićete povećanu potrebu za stabilnošću i udobnošću, a porodični odnosi će postati vaš prioritet. Ako ste u dugoj vezi, 2025. bi mogla biti idealna godina da odlučite da uđete u zajednicu. Požnjećete mnoge plodove svog truda. Postoje šanse za dobar napredak u 2025. godini, za odlične finansijske mogućnosti. Kupujete nekretninu ili je nasleđujete.

Početkom godine uradite detaljan sistematski pregled, savetuju astrolozi.

Blizanci

Prema horoskopu za 2025. godinu, za vas će promene biti gotovo svakodnevne, kako u oblasti finansija, tako i kada je ljubav u pitanju. Moći ćete da žonglirate raznim idejama i projektima koji će vam doneti mnogo novca. Kada je u pitanju sentimentalno polje, upoznaćete ljude koji će vas intelektualno i emocionalno stimulisati. Strastvena ljubav je moguća početkom godine, ali neće potrajati. Tada dobijate novu ljubav, ali i novi posao.

Bićete osetljivi na zdravlje tokom cele godine.

Rak

U 2025. neki od vaših izvora prihoda mogu nestati. Ali nemate šta da brinete. Vaša disciplina i radna etika će vam pomoći da ostanete na površini. Važno je ne očekivati lak i brz novac, čudotvorne poslove ili magične prečice. Već u drugom delu godine moguće je da dođete u posed neke skupe nekretnine ili neke druge stvari. Kada su u pitanju emocije, mogli biste da doživite veliku promenu, bilo brak ili razvod.

Vodite računa o problemima sa stomakom i varenjem, posebno u drugom delu godine.

Lav

U 2025. samci Lavovi mogli bi da upoznaju savršenu osobu o kojoj već neko vreme sanjaju. Drugi će ući u tajnu vezu, možda čak i zabranjenu. Morate biti veoma oprezni i razmišljati o posledicama, kažu astrolozi. Na poslovnom planu neće biti velikih promena, odgovara vam stabilnost i veliki kreativni angažmani. Do kraja godine imaćete i neočekivane prilive novca, samo pazite da vas neko ne prevari.

Budite oprezni u saobraćaju, posebno u proleće.

HOROSKOP ZA 2025. GODINU

Foto: Printscreen, HOROSKOP ZA 2025. GODINU

Devica

Prema mišljenju astrologa i stručnjaka, sledeća godina je povoljna za putovanje ili školovanje u inostranstvu, možda i za dalje usavršavanje. Na ličnom nivou, imaćete povećanu potrebu za nezavisnošću i istraživanjem novih stvari. U ljubavi ćete tražiti emocionalno stabilne partnere koji znaju šta žele od života i koji su otvoreni za vezu bez obaveza i ograničenja.

Moguće je da ćete imati učešće za stambeni kredit, ali nećete tako lako rizikovati.

Vaga

U 2025. godinI imaćete priliku da sarađujete sa poznatim kompanijama i poznatim ličnostima. Mnogi od vas će se više uključiti u dobrotvorne svrhe. U ljubavi imate priliku da upoznate nekog posebnog kroz društvene ili profesionalne krugove. Bićete veoma vredni i raditi dva ili čak tri posla u prvom delu godine i to će se odraziti na vašem računu. Mogući su problemi sa zakonom ili poreznicima, pa nemojte kasniti sa uplatom.

Vodite računa o svom krvnom pritisku i pazite na poroke.

Škorpija

Prema horoskopu za 2025. godinu, nastupajuća godina biće povoljna da se konačno oslobodite prošlosti i izgradite novi identitet. Možete odustati od posla koji vas više ne ispunjava i pronaći posao koji ćete zaista voleti. Neki od vas će se osloboditi toksičnih veza koje ih sputavaju. Na taj način možete staviti veći naglasak na prijateljstva koja vas inspirišu i ljude koji vas podržavaju i sa kojima imate mnogo toga zajedničkog. Imaćete povremene finansijske krize, ali vas one neće previše uznemiravati. U drugom delu godine vodite računa o svojim disajnim organima.

HOROSKOP ZA 2025. GODINU

Foto: Pinterest, HOROSKOP ZA 2025. GODINU

Strelac

Za sve Strelce, 2025. će biti godina promena i inovacija. Zvezde najavljuju period u kome možete zaraditi mnogo novca. U ljubavnom smislu, tražićete partnere koji dele vašu viziju budućnosti i podržavaju vas u najluđim projektima. I uživaćete sa nekim samo tako, a možda ćete svoju ljubav krunisati zajedničkim životom. Moguće je da ćete kupiti nekretninu ili neko zemljište.

Bilo bi dobro da idete na preglede jer biste u drugom delu godine mogli da imate manju intervenciju, savetuju stručnjaci.

Jarac

Prema horoskopu za 2025. godinu, u prvom delu naredne godine će doći do značajnih promena u vašem romantičnom životu. Mogući su rastanak i pomirenje, pa razvod, pa povratak staroj ljubavi. U suštini, novo leto će vam doneti kraj jednog životnog poglavlja i početak drugog. Moguće je da ćete promeniti kompaniju, a možda čak i oblast u kojoj radite. Imaćete novac, čak će doći iz više izvora. Početkom godine očekuju vas pregledi u vezi sa vašim hroničnim bolestima, pa nemojte to preskočiti.

Vodolija

Horoskop za 2025. najavljuje da ove godine možete očekivati dobre rezultate. Tranzit Jupitera će vam ove godine biti srećan, a posebno će vas razveseliti u ljubavnim vezama. Međutim, neće vam sve biti u redu ove godine. Možda ćete morati da se borite sa mnogim stvarima, ali ćete biti uspešni. Moraćete često da putujete zbog posla. Imaćete problema sa starijim članovima porodice. Prevazićete finansijske probleme i redovno izmirićete svoje obaveze.

Bićete dobrog zdravlja, ali morate se čuvati.

Ribe

U 2025. godini naučićete mnoge važne životne i karmičke lekcije. Za vas je ključno da zrelo i mudro preuzmete odgovornost u raznim situacijama koje će se pojaviti na svim poljima, a biće i neprijatnih. Mnogi od vas će doneti i odluku da nastave studije koje ste napustili i upišu fakultet ili master. Imaćete solidnu finansijsku ravnotežu, samo pazite u šta ulažete novac.

Kontrolišite svoje hormone.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner