Background adbanner
calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! POZNATA INFLUENSERKA SE ZAMONAŠILA! Pola miliona je prati, obrisala sve objave, nastao opšti haos! (VIDEO) GDE SE NALAZI TELO DANKE ILIĆ? Završena sva veštačenja u slučaju nestanka devojčice! ANA ĆURČIĆ OBJAVILA VIDEO SA ANĐELOM ĐURIČIĆ-Priznala je da je ZA SVE BILA U PRAVU? “Kada si lagala? Tada ili sada?” JODŽIR GRCA U SUZAMA! Nije mogao više da izdrži, influenser se potpuno slomio! (VIDEO) OD SUTRA KREĆE NOVA LINIJA GSP NA ULICAMA BEOGRADA! Poznato kuda će saobraćati NOVOSAĐANKU U MARKETU RADNICA GAĐALA HLEBOM U GLAVU! Nastao haos, ona sada JAVNO SPREMA OSVETU, u komentarima opšta pometnja ŠOK ISTINA O HONORARU LEPOG MIĆE! Isplivalo sve javno, a evo kako mu izgledaju žena i ćerka! (FOTO) SRCEPARAJUĆE JANJUŠEVO PISMO! SLOMLJEN ZBOG SMRTI: Njegove reči kidaju dušu, odzvanja tuga (VIDEO) ŠOK! TRUDNA KATARINA U DONJEM VEŠU, A DARKO JOJ SPUSTIO RUKU! Pevačeva žena šokirala sve intimnom fotkom DO KRAJA DANA NAM SLEDE PLJUSKOVI I JAK VETAR! Hitno upozorenje RHMZ: Tokom noći će biti haos, Beograd takođe na udaru! NADLEŽNI ORGANI REAGOVALI ZBOG NASILJA NA PINKU! Jelena Ilić je PRIJAVLJENA POLICIJI za napad na Ivana Marinkovića na NACIONALNOJ TELEVIZIJI EVO ŠTA JE NAJVEĆA GREŠKA KOD MLADIH! Marko Nikolić u “Sada i ovde” kod Snežane Dakić dao savete zlata vredne! “GDE JE MILJANA?” KULIĆEVA ZAPREPASTILA GLEDAOCE! Procurila scena koja je zgadila sve, javnost u šoku! (FOTO) OVO JE MANEKENKA KOJA JE PROMENILA VERU ZBOG BIVŠEG IGRAČA REALA: Njega se navodno odrekao OTAC i brutalno ga isprozivao “KO JE OVAJ PINOKIO?” Maja Marinković UZVRATILA PALJBU Mari Carici nakon što je prokomentarisala njenu GUZU DRAMA PRE SMRTI KRALJICE ELIZABETE! Evo kako je urnisala Megan Markl, ovo joj nikada neće oprostiti!

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gde su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrednija od OBRAZA? (VIDEO)

Objavio: RHT
14/09/2024 3:21 PM

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU?


Anđela Đuričić predstavila se kao oštećena strana nakon učešća u rjalitiju u kojem se sada nalazi.

Ona je na sva usta govorila o monstruoznostima koje je preživela u tom rijalitiju, a i nakon njega od strane svog tadašnjeg dečka Zvezdana Slavnića.

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gde su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrednija od OBRAZA?  (VIDEO)
Foto: ATA IMAGES/YT printscreen REDTV

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU?

Prikupivši empatiju i sažaljenje, uspevala je da sve dublje tone u izjavama o nasilju i tužbama koje su isparile preko noći.
Ušavši u novu sezonu na televiziji koju je najviše blatila i spremala osvetu, Anđela je otkrila da nasilja nije bilo, a isplivale su i informacije da je ona bila ta koja je sumanuto zvala Slavnića i predlagala tajnu vezu.

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gde su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrednija od OBRAZA?  (VIDEO)
Foto: YT printscreen/Zadruga

“Gde su tužbe? Za Slavnića?, Za Pink? Kako sad nema nasilja?”, samo su neki od komentara, nakon emisije u kojem je razgovarala sa Darkom Tanasijevićrm kojeg je takođe tada navodno tužila i optužila da je zaljubljen u Zvezdana Slavnića.

ANĐELA GOVORILA DA JE DARKO ZALJUBLJEN U ZVEZDANA

Počelo je tako sto je on jako pristrasan kao jedan voditelj. Počeo je da iznosi neke komentare na moj račun i o delima koja sam ja radila. Iznositi svoj lični stav kao voditelj i omalovažavati, ponižavati i vređati… Pogotovo jednu mladu devojku. Podnela sam krivičnu prijavu protiv njega. – rekla je ona i šokirala:

– Ja mislim da je on bio zaljubljen u Zvezdana Slavnića, dok sam ja bila sa njim u vezi, ne znam da li je i dalje. To je neko moje mišljenje, i da zato ima animozitet prema meni, jer ne vidim drugi razlog. Mogli su svi da vide Darkovo ponašanje prema meni dok je vodio emisije, dok se prema Zvezdanu normalno ponašao – rekla je Anđela za “Hype“.

NEMA NASILJA?

– Prebrodila sam to emotivno, ali neke stvari su mi ostavile traume. Ispričala sam te dve koje su ključne i ne bude mi prijatno. – odgovorila je Anđela.

– On mi je najgora stvar, koja mi se desila u životu. Glupo je, ali je tako. Znam da to ljude zanima. Mislim da je čovek bez empatije, manipulator i loš čovek.

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gde su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrednija od OBRAZA?  (VIDEO)
Foto: ATA images

– Kako je odmicalo vreme, videla sam njegove promene raspoloženja. Stvorila sam sliku idealne osobe, ali kad sam videla neke stvari, presekla sam u sekundi. – kazala je Anđela.

Međutim, Slavnić je u nedavnom gostovanju potpuno raskrinkao Đuričićevu. On je izneo da ga je ona zvala nakon raskida i htela tajnu vezu, što poništava njene “bajke” o nasilju i predstavljanju sebe kao žrtve:

HTELA TAJNU VEZU SA “NASILNIKOM”

– Ona je nakon raskida htela da bude sa mnom u tajnoj vezi, mene ona ne zanima, moj otac smatra da bi se ona pomirila sa mnom, a ona mene ne zanima.

On se osvrnuo na Anđelinu izjavu da je njena životna greška, a potom progovorio o priči da su raskinuli zbog njenih roditelja.

– Ja bih rekao da ona nije moja greška. Iskreno, ja sam bio tada njena najveća ljubav, kako je ona govorila u rijalitiju. Tražila je razlog da ode od mene napolju. Sa mnom je raskinula preko storija. Tada je govorila da želi da je pored mene, ali da ne može zbog roditelja. – istakao je Zvezdan.

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gde su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrednija od OBRAZA?  (VIDEO)
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga

– Ja sam joj tad rekao da mi ne pada na pamet da se mi tajno viđamo, to je moja odluka. Moram da kažem da to da sam ja nešto kasnije insistirao nije istina, jer je ona ta koja je mene zvala, a sad ću priložiti dokaze da je tako. – istakao je Zvezdan.

IŠLA U DOM KOD NJEGOVE MAJKE

Kada pomislimo da ne može gore, prisetimo se da je Anđela sa Zvezdanom išla da poseti njegovu majku Slavku u domu za stara lica.

ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU
Foto: M.P./ATAImages

A kako je sinoć u emisiji govorila, odmah po izlasku je Zvezdan počeo da se ponaša loše prema njoj. Kako je moguće ići sa njim na upoznavanje sa majkom, ako je bekstvo od “nasilnika” jedino o čemu je razmišljala, kako je sama rekla?
Video pogledajte ispod ovog teksta:

TUŽBE ISPARILE PREKO NOĆI?

Podsetimo, Anđela je putem društvenih mreža najavila da neće odustati od procesa koji je pokrenula protiv Zvezdana, kao i protiv Pjnk televiuije, a izgleda da je sve bila njena laž.

– Nisam dobio ni tužbu, a ni obaveštenje o zabrani prilaska. – rekao je Zvezdan tada.

Foto: ATA IMAGES

Da li je Anđela sve uradila zarad slave i popularnosti? Prezimena “Slavnić” za koje je smatrala da će joj doneti kule i gradove? Koja je cena obraza? Da li je sve ovo bila igra Anđele Đuričić zbog koje su mnogi životi upropašćeni, dok je ona predstavljala sebe kao žrtvu? Koliko joj se sve isplatilo, ostaje nam da saznamo.

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner