Background adbanner
calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KALIOPI JE OVO HITNO PRIJAVILA POLICIJI! Morala je da reaguje, sa ovako morbidnim stvarima se ne igra! “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije GASTOZZ JE POBEGAO U RIJALITI?! Čeka ga pakao kada izađe, to mu je bilo jedino rešenje?! Ovo je pokušao da sakrije! “BIO SAM ŽRTVA GOVORA MRŽNJE!” Humanitarac Marko Nikolić otvorio je svoju dušu u “Sada i ovde”! EKSKLUZIVNO! MUP UPUTIO HITAN APEL RODITELJIMA U SRBIJI! “UMIREŠ OD DR*GE I ALKOHOLA! SAHRANILA BIH TE” Jelena nastavlja da preti Ivanu nakon JEZIVOG NASILJA na televiziji? ANELI NA KORAK DO VEZE SA OVIM UČESNIKOM?! Više ne mogu da se obuzdaju, njihovi pogledi govore sve! PREDSEDNIK VUČIĆ POTPISAO SAGLASNOST ZA VRAĆANJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA! ZARILA NOKTE I POVUKLA! Snimak iz DRUGOG UGLA se deli mrežama! Evo kako je Jelena IZNENADA skočila na Ivana JEZIV PRIZOR UŽIVO! Ivan MAKAZICAMA za nokte SEKAO višak KOŽE, nakon što mu je Jelena POCEPALA LICE noktima SNEG STIGAO U SRBIJU! RHMZ IZDAO TRI HITNA UPOZORENJA! Ovi delovi naše zemlje na udaru! “MAKAZAMA GA JE UBADALA!” POLICIJA JE DOLAZILA? Ivan Marinković sinoć je na televiziji NAPADNUT! Ovo nije prvi put? “BOJIM SE DA SE NE PORODIM PRE VREMENA!” Trudna Milica ne može da dođe sebi nakon što ju je Terza izdao! “GASTOZZ JE ZASLUŽIO TAJ ZATVOR I JOŠ GORE DA MU SE DESI!” Branislav Radonić Brendon žestoko udario na Marinkovića! EKSKLUZIVNO! NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCEPALA LICE Ivana Marinkovića UROŠ PONOVO TOTALNO OCRNIO ANELI ZBOG NJEGA! Evo koliko je bio besan, tvrdi da sa Ahmićkom više neće da se miri!

ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA! On je zatražio ginekološki pregled jer ona negira da su bili intimni pred ulazak, tada je Jelena ušla u crveno i krvnički ga izgrebala! Evo šta se desilo!

Objavio: RHT
14/09/2024 10:37 AM

ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA! On je zatražio ginekološki pregled jer ona negira da su bili intimni pred ulazak, tada je Jelena ušla u crveno i krvnički ga izgrebala! Evo šta se desilo!

Photo: ATAImages/Ilustracija

Ivan Marinković je za vreme jedne emisije ušao u sukob sa svojom još uvek zakonitom suprugom, Jelenom Ilić. Naime, on je sinoć otkrio da je Jelena inicirala da budu intimni pre ulaska u rijaliti, kao i da je uzimala para od njega.

Nakon što je sve to obelodanio, Ilićeva je ušla u crveno i žestoko se sukobila sa Marinkovićem, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje.

– Smdrljivo g*vno raspalo, napolju ćeš živeti kao miš, kao što si i živeo – rekla je Jelena.

– Marš bre džukelo. Kad hoćeš da se j*beš, tako treba da ti bude – rekao je Ivan.

– Možeš da maštaš da nekog j*beš. Moraš kod urologa i psihologa, jer potencija nije samo fizička stvar. Raspadaš se – rekla je Ilićeva.

– Nisam se raspadao u petak – rekao je Marinković.

– Posle rijalitija, depresija, vlaga i kum. Dete te ne zanima, četiri godine ga nisi video. Najveći blam svake žene s kojima si bio. Reši nekad potenciju – kazala je Jelena.

– Pa d*gao mi se, videla si – odbrusio je Ivan.

Marinković i Ilićka su se na kratko smirili, ali su onda ponovo započeli maratonsku raspravu.

ZBOG OVOGA JE JELENA NAPALA IVANA!

– Jelena me je zvala da odem do jedne radnje da vidim da li su joj doneli neko odelo, jer ona nije imala vremena. Ja sam otišao, a ona je rekla da nema para za to odelo, a ja sam želeo da dam pola, a da joj njena drugarica da još pola. Nisam želeo da dozvolim da nema za ulazak odelo. Bio sam spreman da dam pare, a ona nije želela da ih uzme – kazao je Ivan.

– Ti nikada nisi porekao da imaš emocije prema njoj, dok je ona govorila da joj se gadiš. Čudno je da ona posle takvih reči od tebe bilo šta traži – dodao je voditelj.

– Možda ja i ne znam kakve emocije osećam prema njoj. Možda je sve ovo neka navika – kazao je Ivan.

On je zatražio ginekološki pregled jer ona negira da su bili intimni pred ulazak, tada je Jelena ušla u crveno i krvnički ga izgrebala! Evo šta se desilo!

– Znam kako je sve ovo s njegove strane smišljeno – kazala je Jelena.

– Što onda on kaže da si prespavala kod njega u stanu? Kako to onda odjednom? – upitao je Darko.

– Nisam prespavala kod njega – istakla je Jelena.

– Priznala si maločas da jesi spavala kod mene – dodao je Ivan.

– On nema ni dinara jednog u svojoj kući, a ne meni da govori kako je davao za odelo – kazala je Jelena.

– Sram te bilo bolesniku jedan, nemoj tako da lažeš. Što pričaš loše o njoj? – upitao je Marko Zec.

– Ne mogu da verujem da ovoliko laže. Ja sam neko ko je vrlo jasan. Iskreno, moram da kažem da joj jesam pozajmio novac, ona jeste bila u mom stanu, a da li smo imali se*s, to ne mogu da dokažem jer ipak to nisam snimao – kazao je Ivan.

– Nisam bila sa tobom, ološu jedan – rekla je Jelena.

– Ukoliko može ginekološki pregled da se uradi da se dokaže da li smo bili intimni – istakao je Ivan.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner