Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE ISTINA DA ME JE OTAC IZBACIO IZ KUĆE!” Mara Carica otkrila DETALJE: “Moj tata brine za mene!” UROŠEVA MAJKA VAN SEBE ZBOG KAČAVENDE! Ključa od besa, izustila samo jedno! ŠOK! “MOJA STRINA MU JE NUDILA DA JOJ BUDE ŽIGOLO!?” Bokser Marko Nikolić razotkrio tajne Joce Stefanovića: “Strina ima 60 godina!” NAŠOJ PEVAČICI HTELI DA RUŠE KUĆU! Nada Topčagić se hitno oglasila: “38 godina sam u njoj…” ŠOK! ZAŠTO MUŠKARCI BEŽE OD LJUBAVI?! Šta NEDOSTAJE ŽENAMA da bi uživale u… Ne propustite “Male stvari”! Aleksandar Vučić najavio EKONOMSKU POMOĆ ZA ĐAKE na KiM! Evo koliko će ista IZNOSITI “POKUŠALA SAM DA SE UBI*EM, BILA SAM U DEPRESIJI” Jeziva ispovest učesnice ledi krv u žilama: “Trudna sam bila 3 meseca” VUČIĆ O LISTAMA ČEKANJA! Predsednik poručio: “Nećemo da nam ljudi više čekaju 9 godina na koleno i kuk” CRNA STATISTIKA! Broj poginulih pešaka UZNEMIRUJUĆ! Obratite pažnju na ove brojke i budite na oprezu! VAŽNO! Srbija će ponovo uputiti zahtev za povratak 1.000 SRPSKIH VOJNIKA I POLICAJACA NA KIM Matora KUPILA IMANJE NA FRUŠKOJ GORI?! Zagolicala MAŠTU DUŠMANIMA, a onda POKAZALA INTIMU! (FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ: “Uspostavićemo tužilaštvo koje će se baviti delima usmerenim protiv Srba na KiM” POKOŠENA ŽENA (70) U BEOGRADU: Hitno prevezena u Urgentni, LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT “PORODILA SE U KUPATILU U TREĆEM MESECU TRUDNOĆE, BEBA NIJE PREŽIVELA!” Bojana Pavlović proživljava PAKAO VELIKI POTEZ DRŽAVE! Kosovo i Metohija se proglašava za područje posebne socijalne zaštite “PISAĆU I BAJDENU I PUTINU I SIJU” Predsednik Srbije o diplomatskoj borbi koja sledi: “Do kraja novembra imaću susret sa oko 60 svetskih lidera”

“ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićeva JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona

Objavio: RHT
13/09/2024 4:02 PM

“ANDJELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićeva JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona

Anđela Đuričić je u rijalitiju javno priznala u raspravi sa Mimom Šarac da je zapravo istina i da su fotografije sa bananom njene, kao i snimci.

Đuričićeva je jasno otkrila i da je to slala svom bivšem dečku, a do nedavno je tvrdila da na tim slikama nije ona, kao i da je sve montirano.

"ANDJELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!" Tara Simov
Foto:Instagram printscreen/TaraSImov/youtube/zadruga official/Hype tv

ANDJELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov

Tara Simov se oglasila ekskluzivno za HYPE TV nakon priznanja Anđele Đuričić, budući da je Simova ta koja je objavila eksplicitne slike, te trpela pretnje i uvrede svi h onih koji su verovali Anđeli_

“Pa pre svega mislim da samo slep ili lud ne bi video da je to ona na slikama i snimcima. Stvarno treba da imaš poremećaj vida ili mozga da ne vidiš šta je na snimku.”, rekla je Tara za HYPE TV i nastavila:

foto:instagram/tarasimov/yt zadruga official

“To što je rekla da je slala svom dečku to nije istina. Nije slike slala njenom dečku, ja sa Zvezdanom nemam nikakvu komunikaciju. Do tih slika i video snimaka sigurno nisam došla preko Zvezdana. Ona to nije slala Zvezdanu nego nekome drugome.”, rekla je Tara i dodala:

foto:instagram/tarasimov

“Radi se o čovelku koji je oženjen i koji nije od početka imao interesovanja za nju. Potpuno nezainteresovan. Gde je ona pravila scene drame i pokušavala da ga privuče na taj način. Slala mu “čudan” materijal. “, rekla je Tara za HYPE TV i zaključilla:

“Napomenula bih da mi je mnogo drago što učesnici ne gledaju na nju kao na neku presvetu. Neka se zahvaljuje Bogu što ja nikada ne bih ušla u takav projekat i ne bih radila za takve ljude, zato što bih se verovatno ubila treći dan!”., rekla je Tara.

USKORO I CEO INTERVJU SA TAROM SIMOV NA YOUTUBE KANALU HYPETV.RS

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner