Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PISAĆU I BAJDENU I PUTINU I SIJU” Predsednik Srbije o diplomatskoj borbi koja sledi: “Do kraja novembra imaću susret sa oko 60 svetskih lidera” “NEĆEMO PROGLASITI OKUPACIJU DELA NAŠE TERITORIJE” Vučić pročitao objašnjenje pravnika NADA MACURA: “Imam mnogo neprijatelja, ne mogu da mi oproste što se nisam zapustila” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Pevačica skočila USRED EMISIJE “Šta radiš to?” Prekid snimanja, a onda usledilo LUDILO! “Živela sam U DOMU!” Popovska otkrila NEPOZNATE DETALJE o sebi! Oplela po Heniju: Ima NEGATIVNE MISLI! OVO SU MERE KOJE SRBIJA ZAHTEVA PO PITANJU KOSOVA I METOHIJE! Predsednik Srbije ih podelio u 5 ključnih tačaka “ONI SU PRIZNALI NEZAVISNOST I TA PRIČA ZA NJIH JE ZAVRŠENA” Predsednik Srbije se obraća javnosti: “Samo najsnažniji su ostali na našoj strani” PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DEVOJČICU na pešačkom prelazu u alkoholisanom stanju u Vojvode Stepe “ALBANCI SU VIDELI SVETLO NA KRAJU TUNELA” Vučić poručio: “Mi nismo razumeli šta se zbiva u svetu, tragičnu cenu smo platili” PORODILA SE KARDI BI! U porodilište došao i njen muž od kog se razvodi (FOTO) “KOSOVO JE NAJSKUPLJA REČ ZA SVAKOG SRBINA” Predsednik Srbije se obraća povodom krize na KiM PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR! Ne propustite podkast Snežane Dakić – SADA I OVDE! OVIH 5 ZNAKOVA MENJA ŽIVOT! Ništa više neće biti isto, očekute lom! POKUŠAJ PLJAČKE BANKE U CENTRU BEOGRADA! Radnik obezbeđenja udaren PIŠTOLJEM u glavu! Ovaj simptom raka se javlja nakon seksa! Onkolozi otkrili prva 3 znaka koja su za uzbunu VAŽNO OBRAĆANJE VUČIĆA JAVNOSTI! Predsednik tačno u 18 sati o trenutnoj situaciji na Kosmetu

“ANĐELA JE PRIZNALA DA SU EKSPLICITNE SLIKE I SNIMCI NJENI” Uživo u emisiji ZABORAVILA šta je pričala

Objavio: RHT
13/09/2024 3:20 PM

“ANDJELA JE PRIZNALA DA SU EKSPLICITNE SLIKE I SNIMCI NJENI” Uživo u emisiji ZABORAVILA šta je pričala

Anđela Đuričić je postala predmet sprdnje na društvenim mrežama ulaskom u novu sezonu rijalitija. Iako je želela da pokaže ” bolju verziju sebe”, ipak joj to ne polazi za rukom.

ANDJELA JE PRIZNALA DA SU EKSPLICITNE SLIKE I SNIMCI NJENI"
fotož:Hype tv/youtube printscreen/zadruga official

Naime, osim što je krenula da se “prenemaže” da nije popila kafu od ranog jutra, te već postala trn u oku mnogima, sada je napravila novi peh. DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Pored toga mnogi gledaoci su se prisetili skandala kada su objavljene Anđeline fotografije sa bananom, koja nije oguljena. A sada je Đuričićeva postala predmset sprdnje jer je ogulila bananu za promenu.

Ovaj put ju je bar ogulila.  Bananamen se vratio“, pisalo je u objavi na Instagramu. DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

DEMANTOVALA PA ZABORAVILA ŠTA JE PRIČALA?

Podsetimo, fotografije Anđele sa bananom su ugledale svetlost dana, a Đuričićeva je oštro negirala da to ima veze sa njom. Njeni fanovi zauzeli su stav da joj veruju i do danas tvrde da je u pitanju “fotomontaža”.

Međutim, sinoć je Anđela u svađi sa Milanom Šarac javno priznala. Očigledno je zaboravila šta je govorila sve vreme,, te je u raspravi rekla da to jesu njene slike i snimci, kao i da je to slala bivšem dečku.

Odmah su se “upalile” društvene mreže te isprozivale Anđelu jer je lagala sve vreme:

Foto:Instagram

“Anđela priznaje da su snimci i slike njen i da ih je slala bivšem dečku! Pravda za Taru!”, glasila je objava.

Podsetimo, Tara Simov je objavlljivala ove fotografije a salva uvreda stigla je na njen račun jer su svi želeli da veruju da na slikama i snimcima nije Anđela.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner