Background adbanner
calendar

Nedelja 15. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EDITA ARADINOVIĆ SE UDAJE! Krije svog dečka s kojim je šest godina u vezi, a sada se izlanula! SKANDALOZNO! SLAĐA PORŠELINA SE IZLANULA, PA PRIZNALA ŠOK ISTINU UČESNIKU: “Možda ti postanem maćeha” ON ZANEMEO KOMŠIJU UDARIO ČEKIĆEM, TUKAO KOMŠINICU, PRETIO I PRAVIO HAOS! Šok dosije Zmaja od Šipova: Evo šta je javno izgovarao UMRO POZNATI GLUMAC! Porodica slomljena, potvrdili crne vesti SKANDAL! JELENA ILIĆ SA OVIM UČESNIKOM ZAJEDNO POD TUŠEM! Skinuli se i bacili u “AKCIJU” bez imalo blama (FOTO) HOT FOTKE EMINE JAHOVIĆ OSTAVLJAJU BEZ DAHA! Pevačica u nikad vrelijem izdanju, pokazala čime raspolaže (FOTO) EVO GDE SE NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Ovde je pronašla mir, otišla daleko nakon turbulentnog perioda (FOTO) VRELA AKCIJA UČESNIKA DOK SVI SPAVAJU! Zatresli krevete, gledaoci šokirani! ŠOK! NATAŠU BEKVALAC OPKOLILA POLICIJA NAKON NASTUPA! Fanovi zabrinuti, isplivala i fotka! BLAM NAD BLAMOVIMA! Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa: Objavljen DOKAZ! NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Marija se hitno oglasila zbog Miljane i RAZOTKRILA JE! “Nemoj da radi druge stvari…” ŠOK SREĆNE VESTI U DOMU JOKSIMOVIĆA! Jovana se hitno oglasila i potvrdila javno, svi na nogama! (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA 16. SEPTEMBAR! U emisiji Dejana Dragojevića ŠOKIRA BRENDON! NADA MACURA: “Žao mi je što se nisam bogato udala” “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu!

NADA MACURA : “Ako sebe ne unovčite, od popularnosti nemate ništa”

Objavio: RHT
15/09/2024 5:00 PM

NADA MACURA : “Ako sebe ne unovčite, od popularnosti nemate ništa”

Foto: Hypetv

Nada Macura gostovala je u emsiji “Chit Chat sa Nemanjom” koja se emituje na programu Hype televizije. Tom prilikom razgovarala je o svojoj karijeri, porodici, prijateljima ali i onima koji su joj podmetali noge i osporavali uspeh:

“Najveći oslonac i podrška mi je svakao bio otac, koji je verovao u mene i moje uspehe. Njemu sam posebno zahvalna za sve što jesam danas. Ja uvek napominjem da mene nikada niko nije gurao, da nisma preko veza dolazila do svojih uspeha, jedina žena koja je stajala iza mog imena sam ja!

Nada je tokom godina izveštavanja iz Hitne pomoći dobila veliki broj fanova, ali tu su i oni koji su osporavali njen rad:

“Meni non stop nešto zameraju godine, ali ja moram da poručim da se ja osećam fenomenalno i da su godine samo broj, ne pripadam nekima babama, i bakama koje čuvaju svoje unučiće. Ja svakodnevno se negujem, ulažem u sebe, nisam se prepustila životu. Ja sam vitalna žena. Žao mi je samo što se moje obrazovanje stavlja u drugi plan. To je zaista tužno.

“NEPRIJATELJIMA SE NE SKLANJAM”

“Imam jako mnogo neprijatelja koji jednostavno ne praštaju uspehe. Smeta im što se nisam prepustila životu, što nisam propala. Nikada neću da im se sklanjam.Davno sam prestala da verujem ljudima, jer su tu samo kada im treba neka pomoć ili korist. Okružila sam se samo sa najužim krugom ljudi” završava Nada

“Ako sebe ne unovčite, od popularnosti nemate ništa”

Kako i sama ističe materijalno je nikada nije zanimalo, status je uživala sa suprugom koji joj je nakon razvoda ostavio stan:

“Ja se družim sa običnim i prizemnim svetom. Sa ljudima koji imaju velike i male probleme kao ja, i koji razumeju moju vrednost. Nikada me novac nije zanimao, ja uvek napominjem džaba vam popularnost ako je niste unovčili. Ja se vozim gradskim prevozom, nikada nisam patila od toga da posedujem materijalne stvari, moj bivši suprug je mnogo voleo luksuz, a za mene su to bile obične stvari. Pa danas svako može sebi da priušti vozilo, to je baš dostupno svima.

CELU EMISIJI POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner