Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUGA DO NEBA! Iznenada UMRO srpski muzičar CITY HYPE! Jovana Pajić otkrila da li je čestitala rođendan bivšem! Sandra Afrika progovorila o prisnom snimku sa Prijovićkinim suprugom! Ovaj simptom raka se javlja nakon seksa! Onkolozi otkrili prva 3 znaka koja su za uzbunu HITNO OGLAŠAVANJE ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica progovorila o čuvenoj Matei, pa objasnila da li je izbacila iz kafane OTROVANA DEVOJČICA JE ROĐAKA BOJANE PAVLOVIĆ! Otkriveno u kakvom je stanju: “U komi je, bore joj se za život” “TUKLI SU ME, PUCALI NA MENE” Stravična ispovest rijaliti učesnice tera jezu u kosti: “Visila sam se trećeg sprata, tri minuta pre smrti mi je…” “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićeva JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona ĐINA I MELINA NAPRAVILE POMETNJU! Haris kada bude video prizor neće mu biti dobro! Ovo je njegova zamena!? (FOTO) ZA VIKEND PAKLENE GUŽVE U BEOGRADU! Zatvaraju se ulice, javni prevoz menja trase! Pet manifestacija pred nama “Nemoj da me VERIŠ!” Teodora Popovska u “CarCastu sa Va Vanom” o VEZI SA RELJOM TORINOM! Otkrila i da li planiraju POTOMSTVO! (VIDEO) “ANĐELA JE PRIZNALA DA SU EKSPLICITNE SLIKE I SNIMCI NJENI” Uživo u emisiji ZABORAVILA šta je pričala Dačić se sastao sa prvim čovekom Hong Konga! (FOTO) SLOMIO SE PRED KAMERAMA! ŠOK PRIZNAJE GASTOZA: “Izlazio sam sa k**vama, umesto sa pokojnom majkom, shvatio sam koliko mi je značila, kad sam je izgubio” IMA NADE ZA NJEGA! Samir Ramović ide na transplataciju bubrega! Sve detalje o donoru otkrio na društvenim mrežama (VIDEO) “UBIĆU TE, KUNEM TI SE” Jelena Ilić URLALA na Ivana: UŽIVO U programu MONSTRUOZNO PRETILA BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO)

ANĐELA ĐURIČIĆ POSTALA I OSTALA PREDMET SPRDNJE! Nakon mirisanja PAZUHA, IZDUVNIH GASOVA, s*ksa pred kamerama, Zvezdan JEDVA pristao da joj stavi burmu! Blam!

Objavio: RHT
13/09/2024 11:52 AM

POSTALA I OSTALA PREDMET SPRDNJE!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otpočeli su svoju vezu tokom boravka u rijalitiju.

Podsetimo, on je javno ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić, ne znajući da je ona njega već ostavila u spoljnjem svetu, i ušao u ljubavni odnos sa 22 godine mlađom cimerkom.

Foto: ATA images/Hype TV/ YT printscreen/Zadruga

Iako su mnogi osudili njihov čin, dodatno su zgrozili javnost svojim ponašanjem.

POSTALA I OSTALA PREDMET SPRDNJE!

Iako je Anđela na samom početku tvrdila kako sa Zvezdanom neće doći ni do poljupca, a pogotovo nečeg više, to je brzo porekla.

Za razliku od ostalih učesnica koje su takođe imale s*ksualne odnose, Anđela je svoje odnose sa 22 godine starijim Slavnićem primenjivala tako da ima otkrivenu glavu i da milionskom auditorijumu pokazuje svaku svoju grimasu.

MORALNA NAČELA I KODEKSI

Đuričićeva je u svom prvom pojavljivanju u rijalitiju, svima “nabijala na nos” svoje moralne kodekse i načela.

Foto: Hypetv

Međutim, u već sledećoj sezoni, pokazala je novu sebe i prezentovala razne fetiše, kojima se, kad god je neko pita, dičila i ponosila.

PRVI FETIŠ

Prvi svoj fetiš koji je otkrila bilo je ljubljenje stopala, pa je svaku priliku koristila da zgrabi i balavi po nogama Slavića, a nije joj ni bilo bitno da li je on okupan, tek ustao ili upravo izuo patike.

Foto: YT printscreen/Zadruga

Anđela je Zvezdanova stopala volela čak i kad su prljava i crna i to ponosito isticala.

– Moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako. – rekla je Đuričićeva.

MIRISALA ZNOJAV PAZUH

Đuričićeva je pokazala da uživa u mirisu Slavnićevog znoja, pa je često mirisala njegov pazuh.

Foto: YT printscreen/Zadruga

– Daj mi ja da pomirišem. E, smrdi malo. Ja volim kad se oznojiš. – rekla je Anđela.

Međutim, nekadašnja predstavnica svih moralnih načela nije stala “samo” na mirisanju njegovih pazuha, nego ih je više puta ljubila. Iako su tad sve društvene mreže brujale o tome da Slavnić o svojoj higijeni ne vodi računa.

NAJGROZNIJI MOMENAT!

Jedan klip koji je zapečatio njeno poniženje je iz sobe za izolaciju. Tad je Anđela odlučila da svom 22 godine starijem dečku pokaže da priče da je neiskusna i da ne zna da se ljubi, nisu tačne. Pa ga je i oralno zadovoljila, pred kamerama.

postala i ostala

Foto: YT printscreen/Zadruga

Ona je potom istrčala ispred da pljune sadržaj iz usta i samim tim napravila momenat koji se svuda i dan danas komentariše.

Jedan od ubedljivo najgadnijih momentara Anđele Đuričić, što se videlo po komentarima, bilo je kad je Zvezdan ispustio gas, a ona svoju glavu pribila skroz uz njegovu zadnjicu i počela da miriše.

postala i ostala

Foto: YT printscreen/ Zadruga

JEDVA PRISTAO DA JOJ STAVI BURMU

Nakon diskvalifikacije, Anđela je sama govorila da je iz tog rijalitija “izbačena kao pas”, pa je brže-bolje prihvatila ponudu Hype TV.

postala i ostala

Foto: Hypetv

Kako je usledila i Zvezdanova diskvalifikacija, njih dvoje su zajedno gostovali i pristali da se venčanu pred kamerama.

Nakon toliko poniženja i ismevanja, usledilo je još jedno.

postala i ostala

Foto: Hypetv

Naime, Zvezdan je jedva pristao da joj stavi burmu na prst, pa je usledil ceoma neprijatna situacija kada se pravio da ne zna na koju ruku ide prsten.

PODSETIMO:

Zvezdan je nedavno, gostujući u jednoj emisiji otkrio da ga je Đuričićeva neprestano zvala, nakon što ga je optužila za nasilje, te da mu je čak nudila i tajnu vezu. On je čak pokazao i njene pozive u velikom broju.

Hypetv.rs

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner