Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PISAĆU I BAJDENU I PUTINU I SIJU” Predsednik Srbije o diplomatskoj borbi koja sledi: “Do kraja novembra imaću susret sa oko 60 svetskih lidera” “NEĆEMO PROGLASITI OKUPACIJU DELA NAŠE TERITORIJE” Vučić pročitao objašnjenje pravnika NADA MACURA: “Imam mnogo neprijatelja, ne mogu da mi oproste što se nisam zapustila” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Pevačica skočila USRED EMISIJE “Šta radiš to?” Prekid snimanja, a onda usledilo LUDILO! “Živela sam U DOMU!” Popovska otkrila NEPOZNATE DETALJE o sebi! Oplela po Heniju: Ima NEGATIVNE MISLI! OVO SU MERE KOJE SRBIJA ZAHTEVA PO PITANJU KOSOVA I METOHIJE! Predsednik Srbije ih podelio u 5 ključnih tačaka “ONI SU PRIZNALI NEZAVISNOST I TA PRIČA ZA NJIH JE ZAVRŠENA” Predsednik Srbije se obraća javnosti: “Samo najsnažniji su ostali na našoj strani” PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DEVOJČICU na pešačkom prelazu u alkoholisanom stanju u Vojvode Stepe “ALBANCI SU VIDELI SVETLO NA KRAJU TUNELA” Vučić poručio: “Mi nismo razumeli šta se zbiva u svetu, tragičnu cenu smo platili” PORODILA SE KARDI BI! U porodilište došao i njen muž od kog se razvodi (FOTO) “KOSOVO JE NAJSKUPLJA REČ ZA SVAKOG SRBINA” Predsednik Srbije se obraća povodom krize na KiM PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR! Ne propustite podkast Snežane Dakić – SADA I OVDE! OVIH 5 ZNAKOVA MENJA ŽIVOT! Ništa više neće biti isto, očekute lom! POKUŠAJ PLJAČKE BANKE U CENTRU BEOGRADA! Radnik obezbeđenja udaren PIŠTOLJEM u glavu! Ovaj simptom raka se javlja nakon seksa! Onkolozi otkrili prva 3 znaka koja su za uzbunu VAŽNO OBRAĆANJE VUČIĆA JAVNOSTI! Predsednik tačno u 18 sati o trenutnoj situaciji na Kosmetu

RIJALITI TALOG! Anđela planirala SUICID PRED KAMERAMA, Zvezdan ROBIJAO zbog UBISTVA, svemu kumovali Dalila Mujić i Milan Milošević! Sebe smatraju “ELITOM” a danas “PROSE” na TikToku

Objavio: RHT
13/09/2024 2:00 PM

RIJALITI TALOG! Anđela planirala SUICID PRED KAMERAMA, Zvezdan ROBIJAO zbog UBISTVA, svemu kumovali Dalila Mujić i Milan Milošević! Sebe smatraju “ELITOM” a danas “PROSE” na TikToku

Anđela Đuričić je ponovo deo rijaliti formata. Iako je planirala pokušaj samoubistva u rijalitiju na Pinku kako bi “zatvorila” televiziju, koja joj je uništila život. DETALJNIJE KLIKOM OVDE ZA CEO SNIMAK

Rijaliti talog
Foto:HYPE TV/yt:zadruga

Nakon što je javnost bila šokirana rečima Đuričićeve i pogrdnim imenima kojima je nazivala čelnike televizije Pink, Anđela je ipak završila na istom mestu gde su je gledaoci i upoznali. Iako godinama želi da “opere” svoje ime čini se da joj to ne ide od ruke. Naime nakon javnog intimnog odnosa sa tada zauzetim, bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem, pojavile su se i fotografije gde Đuričićeva “gura bananu” u usta.

Foto:youtube printscreen/zadruga

Da to nije sve, na internetu se pojavio video glasovnih poruka upućenih kolegama a gledaoci su ostali zgroženi, budući da to nisu očekivali od “crnogorske sirene”.

LAŽNO VENČANJE

Nakon odluke o bežanju iz rijalitija koji “im je uništio život” Anđela i Zvezdan su doneli odluku da snime emisiju na HYPE televiziji, i to kod tadašnje voditeljke Dalile Mujić koja je danas nestala sa medijskog neba nakon otkaza na Hype televiziji.

Foto:Hypetv

Velika “ljubav” izgleda da je podložna lažima i foliranju, tako da je sveže diskvalifikovan par sa džakovima odeće odlučio da pristane da bude deo zabavnog formata i pred milionskim gledaocima glumi ljubav i svadbu. Ironično tek razvedena Dalila koja i dan danas odbija da vrati prezime devojačko, Mujić, ili Moreno, bila je svedok ovog javnog blamiranja.

Foto:Hypetv

Narodne mase su se lepo zabavile dok su Zvezdan i Anđela izgovarali sudbonosno “DA” ali su zaboravili na ključan deo. Naime poljubac je izostao, što je otkrilo da se čak nisu ni potrudili da uvežbaju uloge.

Foto:Hypetv

Radost fanatika je rasla kao i klikovi a ljubav je nestala, ljubav koja se danas prepričava kao nasilje i uhođenje.

Anđela Đuričić Foto:Privatna arhiva/instagram kayser soze 4
Anđela Đuričić Foto:Privatna arhiva/instagram kayser soze 4

Anđela je naime probala da zaradi novac na TikToku, a kada su objavljene njene intimne fotografije sa bananom povukla se iz medija. Danas je rijaliti učesnik istog formata koji ju je uništio i u kom je planirala suicid da bi zatvorila televiziju. A svoju ljubav sa Zvezdanom predstavlja kao “rak ranu” i nasilnu.

Zvezdan pak na istoj televiziji pokazuje prepiske i pozive “manijakalne” Anđele te navodi da je ona želela da se tajno viđaju. U ostalom vremenu je tu TikTok armija.

Foto:instagram/menejeblam

Dalila Mujić napustila je Srbiju nakon otkaza na Hype televiziji budući da ne vidi svoj život u Šepku, a “prošenje” na Tik Toku sada je njena “karijera”.

“ZABAVA ZA NARODNE MASE”

Ovi rijaliti učesnici, bez škole, očigledno i bez dostojanstva, sebe danas smatraju elitom, međutim, gledaoci ih smatraju predmetom sprdnje.

NISU JEDINI

Osim rijaiti učesnika, kao neko ko je “pustio suzu” za široke narodne mase nakon otkaza na Pinku je i voditeljka Dušica Jakovljević. Naime voditeljka je gostovala u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić.

Rijaliti talog

Foto:Hypetv

Ona je javno govorila da joj tadašnji poslodavac nije davao celu platu. Već deo na račun a deo na ruke. Jakovljevićeva je opisala svoju “tešku borbu” na način da nije imala ni za kredit za stan, a televiziju Pink optužila da njenoj deci “uzima krov nad glavom i hleb iz usta”.

Nakon otkaza na televiziji HYPE Dušicu možemo ponovo videti na televiziji koja je “njenoj deci uzimala krov nad glavom i hleb iz usta”.



Milan Milošević posle napuštanja Pink televizije zamolio za posao na Hype tv. Direktor mu dao šansu pa kad je video da je neradnik, Milan je dobio otkaz.

Voditelj koji je “isteran” sa Pinka bio je i Milan Milošević. Spekulisalo se da je dobio otkaz zbog “mutnih radnji” te prenošenja informacija. Kao i internih sukoba u produkciji. Nakon otkaza obratio se direktoru HYPE imperije Saši Mirkoviću dobio priliku da konačno ima svoju emisiju nakon toliko godina rada.

Rijaliti talog

Foto:Hypetv

Međutim, uskoro su rezultati tačnije period bez rezultata pokazali da Milan baš i ne voli da radi. Usledio je otkaz na Hype televiziji.

Milan je takođe kumovao “svadbi” Zvezdana i Anđele i pored Dalile Mujić stajao iako se znalo njegovo mišljenje o njoj tokom rijalitija.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner