Background adbanner
calendar

Četvrtak 12. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE OTAC DETETA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica rešila da progovori o svemu! Ovo je cela istina! “SALE ĆE UVEK BITI MOJA PORODICA” Jovana Pajić ekskluzivno za HYPE TV: “On je otac moje dece” Užasne vesti o stanju devojčice (3) iz Lazarevca! Slučaj preuzelo Tužilaštvo MELINA I ĐINA SE BAŠKARE I UŽIVAJU ZA SVE PARE! Harisova ćerka “pukla” hiljade evra u šopingu i pohvalila se! (FOTO) “SAD MI JE JASNO DA TU VILU NA DEDINJU PLAĆAJU GRAĐANI SRBIJE” Saša Mirković se prisetio gostovanja Dušice Jakovljević “Ovde je bila strejt” Dušica Jakovljević: Pink me je godinama plaćao u koverti “na crno”! UZDRMALI INTERNET! Tea Tairović i Azis objavili duet, svi se pitaju samo jedno! MILJANA PRETILA DA ĆE DA SE UBIJE! Marija otkrila mračnu tajnu porodice Kulić! Otkrila stravične detalje drame! (FOTO) “BAKO, VOLIM TE NAJVIŠE” Marija Kulić objavila CRTEŽ malog Željka Kulića! Da se srce istopi (FOTO) UŽAS I STRAVA U LAZAREVCU! Devojčica (3) otrovana alkoholom, lekari se bore za život SKANDALOZNA PREPISKA IVANA MARINKOVIĆA! Jelena će doživeti nervni slom kada sazna “ZBOG STRAHA OD MENE NAPUSTIO JE SRBIJU!” Kristijan Golubović raskrinkao istetoviranog rijaliti učesnika, otkrio njegove mračne tajne! MILJANA KULIĆ UNIŠTILA SVE U RIJALITIJU! Objavljen necenzurisani kadar (FOTO) DRAMA NA VRAČARU! Tokom hapšenja muškarca POVREĐENI POLICAJCI – intervenisala i ekipa Hitne pomoći UHVAĆEN NA DELU! Hype paparazzo uslikao našeg glumca u šok izdanju: Evo šta radi kada misli da ga niko ne snima! (FOTO) SKANDAL! UROŠ ZALJUBLJEN U OVOG UČESNIKA?! Aneli će čupati kosu sa glave i DOŽIVETI SLOM

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PONOVO ULAZI RIJALITI! Ovo mu je najteži zadatak do sada!

Objavio: RHT
12/09/2024 7:31 PM

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PONOVO ULAZI RIJALITI! Ovo mu je najteži zadatak do sada!

Foto: M.M./ATAImages

Bivši rijaliti učesnik Krisitjan Golubović bioje gost u jednoj emisiji gde otkrio je sve o njegovom ulasku u novu sezonu rijalitija. Naime, Kristijan je potvrdio da će se u septembru naći na imanju, ali i da će imati poseban zadatak.

Podsetimo, Kristijan Golubović, koji je više puta učestvovao u rijalitiju, poznat je po tome što je često bio najglasniji i davao moralne lekcije drugim ukućanima.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PONOVO ULAZI RIJALITI! Ovo mu je najteži zadatak do sada!

Tokom svog poslednjeg učešća, Kristijan je otkrio informacije koje su mu, prema ugovoru, bile strogo zabranjene da iznosi javno.

Ova situacija izazvala je veliko interesovanje publike, jer je Kristijan poznat po kontroverznim izjavama i ponašanju unutar rijalitija.

Dok se svađao sa Tiktokerom Necom, Kristijan je otkrio koliki mu je honorar za učešće u rijalitiju.

– Ja sam ovde došao, jer sam dobio honorar od 500.000, a ko si ti? – hvalio se Kristijan.

– Mislim da ljudi ne treba da se vrednuju na osnovu honorara koji su dobili. Bitan je moral koji stoji iza njih, a ti ih nemaš – istakao je Neca tada.

Hypetv.rs/Pink/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner