Background adbanner
calendar

Četvrtak 12. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTAC SAMLEVENE Kristine Joksimović (38) ZANEMEO! U vešernici zatekao HOROR PRIZOR! ONO što mu je ubica rekao o ćerki ledi krv u žilama! HYPE TV U POSEDU SKANDALOZNE FOTKE UROŠA STANIĆA IZ PROŠLOSTI! Izvor otkriva njegove mračne tajne: “Zvao se Anita, muvao kamiondžije, pravio HAOS” POZNATI PEVAČ PRIZNAO KRIVICU! Evo kakav je dogovor postigao sa SUDIJOM! (FOTO) PREVENTIVNI ZDRAVSTVENI PREGLEDI U NEDELJU! Ovog puta u svim domovima zdravlja i bolnicama SOFIJI I TERZI POPUSTILE KOČNICE! Milica će se pre vremena poroditi kada ovo vidi RETROGRADNI MERKUR! Ovo je prilika za preispitivanje i prave odluke JOVANA PAJIĆ I MARIJA ŠERIFOVIĆ U AKCIJI! Scena o kojoj svi pričaju DOČEK ZA NAŠE ŠAMPIONE! Prijem srpskih paraolimpijaca kod predsednika Vučića: “200.000 evra za zlato, 100.000 za srebro, 60.000 za bronzu” (FOTO) PREDSEDNIK SRBIJE SA MINISTROM EKOLOGIJE AZERBEJDŽANA! Vučić: “Srbija posvećena globalnoj borbi protiv klimatskih promena” POLICIJA IZVUKLA TELO IZ DRINE Tragedija kod Zvornika SVAĐA ZBOG 20 EVRA! Reper i denser zaratili na krv i nož, a onda je Bebica napravio opštu pometnju SVI DETALJI ŠORKE U RIJALITIJU! Nervni slom i haos u Beloj kući! PLJUŠTE ŠAMARČINE! NEMAČKA UKINULA ŠENGEN! Nakon 25 godina Berlin uveo graničnu kontrolu, iz Brisela stigle OŠTRE REAKCIJE PREDSEDNIK SRBIJE SA ŠEFOM DELEGACIJE EU U SRBIJI! Vučić: “EU i zemlje članice da se hitno suprostave samovolji Prištine” POŽAR U KBC “BEŽANIJSKA KOSA” Na terenu sedam vozila sa 24 vatrogasca NAJNOVIJA VEST! DANKA ILIĆ (2) viđena na TRI snimka sa NADZORNIH KAMERA!

“NISMO IMALI ODNOSE DOK NISAM PROMEILA POL”: Ana otkrila sve detalje intime, ovo je prava istina! Evo kako je Stefan reagovao

Objavio: RHT
12/09/2024 10:36 AM

Ana iznela sve detalje

Ana Nikolić je iznela sve detalje o promeni pola! Rijaliti učesnica i Stefan Gorda su se upoznali preko Instagrama, a nisu bili intimni dok nije uradila intervenciju.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Kako su otkrili dugo su se dopisivali, a ubrzo su ušli u vezu. Ana je dugo krila da je promenila pol:

– Da li si se zaljubio u Anu dok je bila pokojni Giba ili posle – glasilo je pitanje.

Ana iznela sve detalje

Nije ona bila Giba, ona je bila Mika. Nisam ni znao da je to sve uradila, nisam pratio rijalitije, nisam imao vremena. Živeo sam u Srbiji, radio sam mehaniku i vozio sam kamion i kada da imam vremena? – rekao je Stefan i dodao:

Upoznao sam je prošle godine, 24. decembra, upoznali smo se preko Instagrama, ja sam joj poslao glasovnu poruku i od tada smo nastavili kontakt. Rekao sam joj: “Ćao, ja sam Stefan, da li si za ozbiljnu vezu?” – rekao je Stefan.

Prvo sam ti poslala zahtev da vidim ko je. Ja obično ne šaljem zahtev, frajeri meni šalju zahteve. Videla sam slike da nije ružan, rekla sam mu da ne mogu ništa da mu kažem, da želim video poziv – rekla je Ana.

Od tog video poziva smo nastavili komunikaciju. Ja sam iz Turske došao za Prokuplje. Ona je došla kod mene i kako sam seo u auto, mi smo se poljubili. Prvo sam je poljubio u obraz i odmah u usta – rekao je Stefan.

Ja sam rekla: “Čekaj, stani, ja tebe ne poznajem”. Narod je mislio da sam ja gej, ali nisam bila. Mi nismo imale seksualne odnose dok se nismo operisale – rekla je Ana.

Je l’ istina da su vas roditelji zvali i pre operacije Ana i Ivana? – glasilo je pitanje.

Da. Mi smo oduvek htele tako da se zovemo. U Nemačkoj sam se šminkala preko dana dok nisam krenula taj proces sa hormonskom terapijom. Radila sam privatno kao frizerka, mama i tata pomagali oko toga – rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner