Background adbanner
calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” Ko je sve ranije bio ELITA?! Sada se ovako zove SKANDALOZNI RIJALITI, a nekada je taj POJAM ZAISTA IMAO SMISLA CITY HYPE: Joca Stefanović zaljubljen do ušiju u devojku Ivu Bojanović! Tiktokerka Kiki Star o pomirenju Marinkovića i Kulićeve VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE PREMINUO LEGENDARNI PEVAČ! Porodica neutešna! ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpeti! (FOTO) GOVOR MRŽNJE U RIJALITIJU?! Terza UPOZOREN zbog SRAMNIH REČI upućenih Viktoru! “Kad će KAZNA?!” (VIDEO) RASKINULI BEBICA I TEODORA?! Macanović ne može da dođe sebi zbog njenih teških reči DESINGERICA I ZERA OBELODANILI SREĆNE VESTI! Pevačica sve dokumentovala (FOTO) POKAZALA GUZU! NIKAD IZAZOVNIJA, VRELA MILICA! Pevačica se skinula, pokazala obline (FOTO) SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? „DA ŽIVOT NIJE KOFA PUNA G*VANA…“ Sin Dejana Milojevića rasplakao Srbiju svojim rečima (FOTO) VUČEVIĆ RAZGOVARAO SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA! Vlada će težiti izjednačavanju plata u prosveti s prosekom PROMOCIJA NAJMLAĐIH OFICIRA VOJSKE SRBIJE! Svečanost u subotu ispred Narodne skupštine od 11 časova JELENA MARINKOVIĆ IZVADILA CICE! Ivanova bivša se pohvalila novim silikonima! (FOTO) NEVIĐENI SKANDAL?! Svi bruje o Jodžirovom potezu! Evo kako je profitirao i koliko je novca uzeo iz budžeta

Vučić nakon sastanka sa predsednikom Izraela: Molim svakoga ko može da pomogne!

Objavio: RHT
11/09/2024 1:09 PM

Vučić o važnoj temi

Predsednik Srbije Aleksandar Včić rekao je da sa Srbija i Izrael imaju jednu važnu zajedničku temu. A to je pokušaj spasavanja života Alona Ohela, dvojnog državljanina Srbije i Izraela, kog je oteo Hamas.

Photo: Milos Tesic/ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako pokušati da se spase život izraelskog i srpskog državljanina Alona Ohela. Koga je Hamas kidnapovao u napadu 7. oktobra prošle godine, i zamolio je svakoga ko može da pomogne u tome.

-Mi imamo jednu veoma važnu zajedničku temu, a to je ništa važnije nego pokušaj da spasemo život jednog dečaka, jednog mladog čoveka Alona Ohela. On je državljanin iz Srbije i ja sam sa više ljudi, mojih prijatelja iz arapskog sveta razgovarao i molio da razgovaraju sa onima koji ga drže kao taoca i da zamole, i da ti ljudi znaju da je to molba i Republike Srbije, molba svih nas, da bude pušten kući – priča i dodaje:

Vučić o važnoj temi

-Ja sam primio njegove roditelje, njegovog deku i baku, i to je mnogo teško, mnogo emocija to zahteva. Tu je i njegova majka sa nama danas i ja molim svakoga ko može da pomogne da jedan toliko vredan život pokušamo da spasemo još jedanput – rekao je Vučić nakon sastanka sa predsednikom Izraela Isakom Hercogom.

Predsednik Izraela Isak Hercog se zahvalio od sveg srca Vučiću na, kako je rekao, veoma emotivnom govoru.

 Posebno zato što ste pomenuli taoce koje drži Hamas, među njima i mladi Alon Ohel. I njegova majka Idit je tu, pozivam je da se slika sa nama i fotografijom svog sina – rekao je on.

Hypetv.rs  S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner