Background adbanner
calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA UNUTRAŠNJOST SVOJE LUKS JAHTE! Pevačica se opustila, pa unajmila i privatnu kuvaricu! (FOTO) CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” Ko je sve ranije bio ELITA?! Sada se ovako zove SKANDALOZNI RIJALITI, a nekada je taj POJAM ZAISTA IMAO SMISLA CITY HYPE: Joca Stefanović zaljubljen do ušiju u devojku Ivu Bojanović! Tiktokerka Kiki Star o pomirenju Marinkovića i Kulićeve VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE PREMINUO LEGENDARNI PEVAČ! Porodica neutešna! ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpeti! (FOTO) GOVOR MRŽNJE U RIJALITIJU?! Terza UPOZOREN zbog SRAMNIH REČI upućenih Viktoru! “Kad će KAZNA?!” (VIDEO) RASKINULI BEBICA I TEODORA?! Macanović ne može da dođe sebi zbog njenih teških reči DESINGERICA I ZERA OBELODANILI SREĆNE VESTI! Pevačica sve dokumentovala (FOTO) POKAZALA GUZU! NIKAD IZAZOVNIJA, VRELA MILICA! Pevačica se skinula, pokazala obline (FOTO) SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? „DA ŽIVOT NIJE KOFA PUNA G*VANA…“ Sin Dejana Milojevića rasplakao Srbiju svojim rečima (FOTO) VUČEVIĆ RAZGOVARAO SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA! Vlada će težiti izjednačavanju plata u prosveti s prosekom PROMOCIJA NAJMLAĐIH OFICIRA VOJSKE SRBIJE! Svečanost u subotu ispred Narodne skupštine od 11 časova JELENA MARINKOVIĆ IZVADILA CICE! Ivanova bivša se pohvalila novim silikonima! (FOTO)

DA SE NAJEŽIŠ! “MAMA NAS JE KRVAVA ODVELA KOD KOMŠIJE U 7 UJUTRU” Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnice “Nije htela da se LEČI!”

Objavio: RHT
11/09/2024 12:21 PM

DA SE NAJEŽIŠ!

Novi projekat HYPE  televizije (NE)DOKAZANI pokazao se kao veoma gledan i poučan, jer se bavi istinitim pričama, koje mislimo da možemo da gledamo “samo na filmu”.

DA SE NAJEŽIŠ! “MAMA NAS JE KRVAVA ODVELA KOD KOMŠIJE U 7 UJUTRU” Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnice “Nije htela da se LEČI!”
Foto: HypeTV/Nedokazani/ Privatna arhiva

ekskluzivnoj emisiji “(NE)DOKAZANI” Bojana Pavlović prvi put govori detalje stravične porodične tragedije nakon koje je sa svojim sestrama završila u domu za nezbrinutu decu.

NE)DOKAZANI: Novi projekat HYPE televizije! Svakog utorka u 21h!

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika.Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! Pošalji poruku OVDE! ČEKAMO TE!

Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani
Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani

DA SE NAJEŽIŠ!

– Majka je umela da nas kune, da će nas ubiti kao što je ubila našeg oca. Umela je mojoj sestri da govori da će umreti sama i da će je pojesti rak. Na kraju je nju pojeo rak. Zvala me je iz bolnice, nisam htela da je vidim i saslušam. Imala je ceo život da priča sa mnom, zašto bih je slušala pred smrt? – govorila je Bojana tokom svoje ispovesti bez zadrške u emisiji (NE)DOKAZANI.

Foto: Privatna arhiva

– Sećam se to jutro, kada je naš otac ubijen, pričali su nam da nas je majka sva krvava, odvela kod komšije u 7 ujutru. Bio je članak u novinama sa njegovom slikom i policijskim kolima. To je naravno uništeno. Sećam se njegove kose na toj slici. Crno-bela slika.

– Moja majka nije htela da se leči, a nuđena joj je pomoć posle svega, jer je to velika tragedija. Odbijala je i finansijsku pomoć i stambenu, zato smo završili u domu.

”MAJKA NAS JE ISKORIŠĆAVALA“

Foto: HypeTV/Nedokazani/Bojana Pavlović

-Često je menjala muškarce. Nas, konkretno mene, je iskorišćavala kako bi od tih muškaraca dobijala novac. Oni su nju stvarno voleli, ali ona je volela samo mog oca. Bila je jako nesrećna i imala je te emotivne ispade. Nije želela da se leči. 

BILA JE KONOBARICA


– Majka je umela da nas kune, da će nas ubiti kao što je ubila našeg oca. Umela je mojoj sestri da govori da će umreti sama i da će je pojesti rak. Na kraju je nju pojeo rak. Zvala me je iz bolnice, nisam htela da je vidim i saslušam. Imala je ceo život da priča sa mnom, zašto bih je slušala pred smrt? – govorila je Bojana tokom svoje ispovesti bez zadrške u emisiji (NE)DOKAZANI.

Foto: HypeTv/Nedokazani/Bojana Pavlovic

– Radila je kao konobarica, znam da je bila radnik, ali valjda joj je bilo tako lakše da zaradi više novca. Nije htela sebi da prizna da je nemoralna i to često menjanje partnera.

– Sećam se da sam išla u posetu kada je počela da živi sa jednim čovekom i njegovom ćerkom. On nije pio, čak ni jedan muškarac posle oca nije. Sećam se vožnje kamiona, mislim da je on bio kamiondžija. Kasnije me je on zvao i rekao mi da je ona pobegla i da ga je opljačkala! – priča Bojana o svojoj majci sa knedlom u grlu u emisiji (NE)DOKAZANI.

Ispovest pogledajte klikom na VIDEO ispod ovog teksta:


SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner