Background adbanner
calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVIO SE SRCEPARAJUĆI POSLEDNJI NASTUP BORE ČORBE! DA LI MOŽETE DA POGLEDATE, A DA VAM NE KRENU SUZE? Vidno bolestan i izmučen nije razočarao publiku! (VIDEO) “VIDELA SAM SNIMAK SA SAHRANE MOJE MAJKE” Bojana Pavlović otkrila DETALJE: “Tamo nikog nije bilo” ”MAJKA NAS JE ISKORIŠĆAVALA DA BI KRALA NOVAC OD MUŠKARACA KOJE JE STALNO MENJALA!” Potresna ispovest Bojane Pavlović u emisiji “(NE)DOKAZANI” “Možeš da mi NAPRAVIŠ DETE!” JEDVA PUNOLETNA DEVOJKA se MOTA OKO GASTOZA, koji ne zna šta ga je snašlo! Evo kako je REAGOVAO UŽIVO U EMISIJI! Anđela šaputala u bubicu da joj PRODUKCIJA NAMEŠTA? “E, nećete, ne zvala se ja…” MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Seli su u crni Mercedes i odjurili!” Zolu će ovo DOTUĆI! Poslata mu je PORUKA na koju neće ostati IMUN! Tek kreće HAOS! STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA PREKO BEBICE!? Rešili da isprovociraju repera!? Ove reči mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) (PREMIJERA) “OCU JE SEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” NAKON SKORO POLA VEKA, GRUPA “RIBLJA ČORBA” PRESTAJE DA POSTOJI! Smrt Bore Čorbe promenila sve! Kraj jedne ere posle izlaska posthumnog albuma! Muž Aleksandre Prijović LJUBI SANDRU AFRIKU! Isplivao SOČAN SNIMAK iz kafane! Pljušte KOMENTARI: “Šta će reći Prija za ovo?! (VIDEO) KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU UMRO POZNATI SRPSKI MUZIČAR! Estrada TUGUJE! “S OBZIROM DA JE PAO NA MILJANU KULIĆ, MOŽE I NA NJU!” Trudna Milica Veličković se hitno oglasila nakon što je Monika Stanojkova javno priznala da joj se sviđa zauzeti Terza! Pevačica NE ŽIVI U SRBIJI otkako se VERILA?! Gubi joj se SVAKI TRAG! Ovakvoj BAJCI je SVEDOČILA! (FOTO) “NIKADA SE NEĆU OŽENITI!” Dejan Milićević izneo intimne detalje iz života, pa se obratio Usiljaninu u emisiji: “Jesi li ti normalan?” Fotograf bez dlake na jeziku!

EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pevačica se oprostila od devojčice potresnim rečima

Objavio: RHT
10/09/2024 6:38 PM

EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA!

Cela Turska tragala je za devojčicom Narin Guran (8), koja je nestala, a pronađena je juče mrtva u potoku u Dijarbakiru i sumnja se da je ubijena. Telo devojčice pronađeno je dva kilometara od Narininog rodnog sela. Nakon što je devojčica pronađena, policija je započela akciju u kojoj su uhapšene 24 osobe. Među njima su devojčicini roditelji, dva starija brata, troje ujaka, stričevi i strina.

foto: prinscreen/instagram/yaemina

Sada se oglasila i Emina Jahović, koja dugi niz godina živi u Turskoj. Ona se oprostila od tragično nastradale Narin i objavila njenu fotografiju.

Тo nije meso i krv, već srce koje nas čini očevima i sinovima.” Džonatan Šiler, napisala je ona citirajući bolni citat poznatog američkog advokata.

Pojedini turski mediji preneli su da su devojčicina majka, sestra i još neki članovi porodice brisali poruke na WhatsApp-u. Prema preliminarnim rezultatima obdukcije devojčica je imala povrede na vratu, kao i prelom noge. Guverner Dijarbakira, gde je devojčica nestala 21. avgusta, saopštio je da je telo devojčice stavljeno u džak, sakriveno granjem i kamenjem i ostavljeno na obali potoka.

foto: prinscreen/instagram/yaemina

Ukupno je 24 ljudi, uključujući majku, oca, braću i ujake devojčice, privedeno nakon što je nađeno telo Narin 19 dana od njenog nestanka, u džaku u potoku oko dva kilometra od sela u Turskoj u kojem je živela, piše Duvarenglish.com. Ona je sahranjena. Rođaci ubijene 8-godišnje devojčice Narin Guran stavili su nevestin veo na njen kovčeg tokom sahrane kojoj uži članovi porodice nisu mogli da prisustvuju jer su u pritvoru zbog optužbi povezanih sa njenom smrću.

Stric devojčice, koji je bio starešina sela u kojem je Narin živela, uhapšen je 2. septembra. Nakon pronalaska njenog tela privedene su 24 osobe, među kojima majka, otac, dva starija brata, trojica ujaka, te strina i ranije uhapšeni stric.

Hypetv.rs/telegraf/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner