Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAČINI U KAFI koji će napraviti ČUDO za vaš METABOLIZAM! Za CIMET znate, ali za OVO NISTE ČULI! “PRESTIGLI SMO KONKURENCIJU!” Saša Mirković otkrio da je HYPE TV postao BREND I NAJVEĆA FABRIKA ZABAVE na Balkanu, a onda najavio MNOGA IZNENAĐENJA DA LI SE SEĆATE GASTOZZOVE MARIJE?! Bila je najveća ljubav rijaliti učesnika! Zbog nje je PLAKAO i otkrio da mu je to bio NAJBOLNIJI RASKID! (FOTO) OSMISLA SVOJU SAHRANU!? PLANIRA DA KUPI GROBNO MESTO! Voditeljka sve šokirala: “Familiji sam saopštila da želim…” KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O HONORARU! Prekršio ugovor, pa otkrio strogo čuvanu tajnu! Spremaju mu se sankcije?! ON JE NAJPLAĆENIJI RIJALITI IGRAČ IKADA?! GUMENI KATETER POVEZAN NA GRLO: Siniša Kulić nakon operacije sa OTVORENOM RANOM – nosi APARAT sa ovom SVRHOM “Sva deca su sa BLAŽOM KLINIČKOM SLIKOM!” Doktor iz Novog Pazara o OBOLJENJU koje je najviše zahvatilo ovaj grad! STEFAN KARIĆ NE ŽELI OVO DA RADI SA OSTALIM CIMERIMA?! Otkriveni skandalozni detalji ugovora! Ovo su njegovi posebni uslovi!? Pevačica bila u vezi sa BOROM SANTANOM, A ZAPLAKALA JE NA POMEN BIVŠE DEVOJKE! Kontroverze tu NE PRESTAJU! ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se tlo treslo! OTKRIVENO KADA SE STEFAN KARIĆ VRAĆA U RIJALITI! Osman se oglasio, pa otkrio zdravstveno stanje sina! Naglo mu pozlilo, nije mogao da izdrži! “KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dve, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “HTELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! “MALA NORA ANELI NE ZOVE MAMA, NEGO ANELI!” Skandalozan snimak kruži mrežama! Da li je moguće? “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MEŠA ime DEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! PRONAĐEN NESTALI DEČAK IZ PANČEVA!

“Divlja sam KADA RASKIDAM!” Lepa pevačica otkriva DETALJE o sebi: Evo šta kaže o SKANDALIMA!

Objavio: RHT
09/09/2024 6:53 PM

“Divlja sam KADA RASKIDAM!”

Sofija Perić predstavila je publici, a sada i medijima pesmu “Divlja i pitoma”.

Foto Hype TV

Mlada pevačica aktivna je na sceni nekoliko godina, a još kao dete je bila na televiziji. I tada se znalo da će hrabro koračati muzičkim stopama. Kako je sazrela, i pesme su joj nešto ozbiljnije. U razgovoru sa medijima, među kojima je i bila ekipa HYPE TV, pričala je iskreno o karijeri i otkrila kakva su joj razmišljanja o estradi.

Upitana je u kojim momentima “je “podivljala”, što je u skladu sa novom pesmom.

“Divlja sam kada raskidam. A kada sam u vezi, pitoma sam”, mudro je rekla je Sofija, koja je na svoju promociju došla u zavodljivoj, crvenoj toaleti.

Foto Hype TV

Perićeva već neko vreme nastupa i kao prateći vokal Saši Matiću. Staiji kolega joj je govorio kako treba samo da bude uporna.

Sofija je istakla i kako je izabrala teži put da gradi karijeru, te je skandali ne interesuju. Smatra da je to jedini ispravan put.

Hypetv.rs V.M. A.Č.

Spektakl Ace Lukasa

Podsetimo, sprema se spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Gledajte IMANJE

Rijaliti program bez nasilja i propagiranja loših vrednosti pod nazivom “Imanje” dolazi uskoro na male ekrane.

Drugačiji format od ostalih, rijaliti Imanje donosi vam pravu seosku priču, bez ulepšavanja stvarnosti. Učesnici će morati da rade poljoprivredne, poslove, vode računa o domaćim životinjama. Neće moći da se izmotavaju. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša  televizijska kuća.

Budite u toku. Sve vesti iz IMANJA čitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner