Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dve, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “HTELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! “NORA ANELI NE ZOVE MAMA, NEGO ANELI!” Skandalozan snimak kruži mrežama! Da li je moguće? “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MEŠA ime DEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! PRONAĐEN NESTALI DEČAK IZ PANČEVA! SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO ZAVISNOSTI! Pevač zbog lekova za smirenje preživeo horor! POJAVIO SE TESTAMENT BORE ČORBE?! Ovo je poslednja želja legende rok scene?! U SRBIJI VEČERAS JAKO NEVREME! Očekuju se grmljavinske oluje i ogromna količina kiše! U ovom delu naše zemlje biće najgore! NESTAO DEČAK (8) U PANČEVU! HITNO! Nakon završetka nastave, gubi mu se svaki trag! SKANDAL! ANELI DRUGARICA SKINULA GASTTOZZA: Ahmićeva joj besna ZAPALILA AUTOMOBIL? Isplivale ŠOK INFORMACIJE iz prošlosti Loše VESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVETLOST DANA! Mlada pevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” “Divlja sam KADA RASKIDAM!” Lepa pevačica otkriva DETALJE o sebi: Evo šta kaže o SKANDALIMA! KEJT MIDLTON OBJAVILA SREĆNE VESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje lečenja! SVE OČI UPRTE U NJIH! Gastozu i Aneli popustile kočnice! Starleta sve priznala!

CITY HYPE: Milan Čorba prisetio se poznanstva sa rok legendom Borom Đorđevićem! Vanja Mijatović o Gastozzu, muzici i braku

Objavio: RHT
09/09/2024 4:49 PM

CITY HYPE

CITY HYPE

U današnjem izdanju emisije City Hype koja se emituje od 19 časova, gledaćete:

-Milan Čorba evocirao uspomene na pokojnog Boru Đorđevića!

-U rubrici ’Šuškanja’ vam donosimo najaktuelnije vesti iz showbiza, a podsećamo se i onih koji više nisu sa nama.

-Pevačica Vanja Mijatović o životu, braku, karijeri ali i Nenadu Marinkoviću Gastozu!

-Slušamo Grua i pesmu ’Biću tu’ 20 godina kasnije s Gazda Pajom.

-Dobrodošli u City Hype!

CITY HYPE

Posle skandala koji je nastao kada je Siniša Kulić navodno mučki napadenut i prebijen zbog čega je završio u Zemunskoj bolnici, oglasila se Marija. O Sinišinom stanju već se tri dana nagađa i piše, a kako je sama Marija navela uskoro će sve da obelodani u javnosti sa svim dokazima. Podsetimo, Siniša je u noći između petka i subote mučki napadnut od strane obezbeđenja televizije Pink. Posle toga je prebačen u bolnicu, a Marija svremena na vreme preko svog instagram naloga obavesti pratioce šta se dešava.

Marija Kulić: foto Hypetv.rs

Danas se navršava pet godina od tragične smrti jednog od najboljih domaćih repera. Sećanja na Dalibora Andovona Grua ne blede, a njegova udovica i dalje nosi burmu na ruci. Brojni njegovi fanovi i prijatelji, medju kojima je mnoštvo kolega danas su na svojim društvenim mrežama oživeli sećanje na Grua.

Dalibor Andonov Gru: Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages.

Borisav Đorđević sahranjen je u subotu, 7.septembra  na Gradskom groblju u

 Čačku.

Rok muzičara, koji je ostavio neizbrisiv trag iza sebe, ispratili su članovi porodice, kolege i prijatelji.

Hor čačanske gimnazije je došao kako bi otpevao pesmu “Pogledaj dom svoj anđele” prilikom pokopa.

Tokom opela, bilo je čak deset sveštenika Eparhije Žičke.

Bora Đorđević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Mariković Gasstozz novi je rijaliti učesnik. Iako je sebe video daleko od rijaliti formata, kako je naveo u 48 sati se predomislio. Gasttozz je kroz priču sa voditeljima nagovestio i da je slobodan, da navodno nema devojku, a potom i najavio haos u rijalitiju.

Gastozz foto Hypetv.rs

CITY HYPE PROMO:

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner