Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dve, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “HTELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! “NORA ANELI NE ZOVE MAMA, NEGO ANELI!” Skandalozan snimak kruži mrežama! Da li je moguće? “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MEŠA ime DEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! PRONAĐEN NESTALI DEČAK IZ PANČEVA! SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO ZAVISNOSTI! Pevač zbog lekova za smirenje preživeo horor! POJAVIO SE TESTAMENT BORE ČORBE?! Ovo je poslednja želja legende rok scene?! U SRBIJI VEČERAS JAKO NEVREME! Očekuju se grmljavinske oluje i ogromna količina kiše! U ovom delu naše zemlje biće najgore! NESTAO DEČAK (8) U PANČEVU! HITNO! Nakon završetka nastave, gubi mu se svaki trag! SKANDAL! ANELI DRUGARICA SKINULA GASTTOZZA: Ahmićeva joj besna ZAPALILA AUTOMOBIL? Isplivale ŠOK INFORMACIJE iz prošlosti Loše VESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVETLOST DANA! Mlada pevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” “Divlja sam KADA RASKIDAM!” Lepa pevačica otkriva DETALJE o sebi: Evo šta kaže o SKANDALIMA! KEJT MIDLTON OBJAVILA SREĆNE VESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje lečenja! SVE OČI UPRTE U NJIH! Gastozu i Aneli popustile kočnice! Starleta sve priznala!

EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procureli skandalozni detalji! (FOTO)

Objavio: RHT
09/09/2024 4:45 PM

EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procureli skandalozni detalji!

Foto:ATAImages/Ilustracija

Nenad Marinković Gastoz ponovo je postao deo rijalitija i odmah je digao veliku prašinu. Kako je redakcija Hype TV portala ekskluzivno saznala od izvora bliskog Nenadu Marinkoviću Gastozu, navodno je bio sa Aneli Ahmić.

Međutim, ono što malo ko zna je da je Aneli bila u Gastozovom spotu za pesmu “Problem”, koji je snimio 2017. godne. U spotu je Aneli jedna od devojaka koje igraju oko i sa Gastozom. A njene vrele scene privukle su velku pažnju. Ahmićeva i Gastoz i dalje nisu otkrili detalje poznanstva u rijalitiju. Ali je svima njihov odnos izgledao suviše blizak za prvo upoznavanje.

Inače, danas se pojavila informacija i da je Aneli morala da uđe u rijaliti jer je ostala bez para, koje je navdno dala jednom mafijašu iz Sarajeva.

EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procureli skandalozni detalji!

– Aneli to krije, njeni takođe ne znaju za to, boli bi zabrinuti, pa nikom ništa nije rekla. Mama njena je bila šokirana kada je čula da će Aneli opet u rijaliti, ali joj je ona rekla da mora zbog ugovora koji je potpisala. Međutim, istina je da kada je podigla novac, tačnije nagradu koju je osvojila i kada je došla u Sarajevo, nazvao je bivši momak sa kojim se viđala pre Asmina. On je ozbiljna glava u Sarajevu i sa njim se niko ne kači.

PRVA ISTINA O ANELI! Ušla u rijaliti zbog problema sa mafijom!? Svi šokantni detalji drame u Sarajevu

– Kada su se našli, on joj je rekao da očekuje da mu da 50.000 evra i da tako kupi svoj mir. Nije imala kud, ona se njega baš boji. Rekla mu je da će mu doneti keš i da prestane da je zove, da se pravi da je ona mrtva za njega. Dao joj je obećanje da je nikad više neće ni nazvati, čak joj se ni javiti na ulici, ali da mora što pre da mu da novac. Ona nikome nije rekla za to, njemu je odnela novac, a za sebe zadržala te honorare koje je zaradila.

– Plakala je, nije znala šta će, pa se ponudila da opet uđe u rijaliti iako joj to nije bio plan, jer joj je ćerka Nora falila baš. Kada su je mama i sestra pitale gde joj ej novac, rekla je kako je pozajmila drugarici iz Austrije i da će joj ona u roku od godinu dana isplatiti sve. Poludelu su njeni kada su to čuli, ali ne znam koliko su poerovali u tu priču – priča izvor za domaće medije.

Hypetv.rs/Star/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner