Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KAČAVENDA I ANĐELA ĆE BITI NAJBOLJE PRIJATELJICE!” Ana Ćurčić bez dlake na jeziku rekla šta misli o njih dve, pa otkrila ovo! EKSKLUZIVNO! “HTELA SAM DA SE UBIJEM JER SAM ZAVOLELA DRUGOG!” Rada Manojlović konačno otkrila detalje raskida sa Milanom Stankovićem! “NORA ANELI NE ZOVE MAMA, NEGO ANELI!” Skandalozan snimak kruži mrežama! Da li je moguće? “Dragomir je GEJ!” Učesnik rijalitija MEŠA ime DEVOJKE sa kojom je bio, a ovo su NAVODI da ipak VOLI MUŠKARCE! PRONAĐEN NESTALI DEČAK IZ PANČEVA! SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO ZAVISNOSTI! Pevač zbog lekova za smirenje preživeo horor! POJAVIO SE TESTAMENT BORE ČORBE?! Ovo je poslednja želja legende rok scene?! U SRBIJI VEČERAS JAKO NEVREME! Očekuju se grmljavinske oluje i ogromna količina kiše! U ovom delu naše zemlje biće najgore! NESTAO DEČAK (8) U PANČEVU! HITNO! Nakon završetka nastave, gubi mu se svaki trag! SKANDAL! ANELI DRUGARICA SKINULA GASTTOZZA: Ahmićeva joj besna ZAPALILA AUTOMOBIL? Isplivale ŠOK INFORMACIJE iz prošlosti Loše VESTI za Đokovića?! Čeka ga PAKAO, evo o čemu se radi! KUĆNI VIDEO EME RADUJKO UGLEDAO SVETLOST DANA! Mlada pevačica nastavila da šokira, pokazala GOLE GRUDI! SKANDAL! (FOTO) ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” “Divlja sam KADA RASKIDAM!” Lepa pevačica otkriva DETALJE o sebi: Evo šta kaže o SKANDALIMA! KEJT MIDLTON OBJAVILA SREĆNE VESTI! Princeza od Velsa završila je sa hemoterapijom i otkrila detalje lečenja! SVE OČI UPRTE U NJIH! Gastozu i Aneli popustile kočnice! Starleta sve priznala!

NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST DO SADA: “MAJKA SE RASPALA OD RAKA” Prvo i jedino oglašavanje Bojane Pavlović o SMRTI OCA “Bio je alkoholičar!”

Objavio: RHT
09/09/2024 4:50 PM

NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST DO SADA

Novi projekat HYPE  televizije(NE)DOKAZANI pokazao se kao veoma gledan i poučan, jer se bavi istinitim pričama, koje mislimo da možemo da gledamo “samo na filmu”.

U ekskluzivnoj emisiji “(NE)DOKAZANI” Bojana Pavlović prvi put govori detalje stravične porodične tragedije nakon koje je sa svojim sestrama završila u domu za nezbrinutu decu.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Bojana Pavlović/Privatna arhiva

NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST DO SADA: "MAJKA SE RASPALA OD RAKA" Prvo i jedino oglašavanje Bojane Pavlović o SMRTI OCA "Bio je alkoholičar!"
Foto: HypeTV/Nedokazani/Bojana Pavlović/Privatna arhiva

Sećam se da je postojao neki dogovor da se moj otac ubije. Njega je navodno ubila moja baba. Mada ja ne znam kako je ona mogla to. Potreban je veliki napor da se nekome skine glava”., rekla je Bojana u emotivnoj ispovesti.

(NE)DOKAZANI: Novi projekat HYPE televizije! Svakog utorka u 21h!

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika.Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, pre nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno.

UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! 
Pošalji poruku OVDE! ČEKAMO TE!

Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani
NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST DO SADA: "MAJKA SE RASPALA OD RAKA" Prvo i jedino oglašavanje Bojane Pavlović o SMRTI OCA "Bio je alkoholičar!"
Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani

Bojanin otac je na spavanju ubijen a ubistvo je navodno priznala baka. Pavlovićeva smatra da je baka htela da zaštiti decu. Međutim, baka je preminula u zatvoru malo pre izlaska i održavanja kazne.

– Moj otac je bio dobar čovek, ali kada ne pije. Bio je alkoholičar. Ja bih više volela da povučem njegove gene, nego gene moje majke, iako svi kažu da ličim na nju.

Foto: Privatna Arhiva/Nedokazani/Bojana Pavlović

Foto: Privatna Arhiva/Nedokazani/Bojana Pavlović

– Majka je umela da nas kune, da će nas ubiti kao što je ubila našeg oca. Umela je mojoj sestri da govori da će umreti sama i da će je pojesti rak. Na kraju je nju pojeo rak. Zvala me je iz bolnice, nisam htela da je vidim i saslušam. Imala je ceo život da priča sa mnom, zašto bih je slušala pred smrt? – govorila je Bojana tokom svoje ispovesti bez zadrške u emisiji (NE)DOKAZANI.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Bojana Pavlović

Foto: HypeTV/Nedokazani/Bojana Pavlović

Nikad iskreniju ispovest Bojane Pavlović gledaćete u utorak u 21h!

NAJAVU EMISIJE POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/N.A/M.A.

PROČITAJTE I:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner