Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) “KAKO JE TAMO GORE, S DRUGE STRANE” Potresne reči repera na petu godišnjicu Gruove smrti (FOTO) OTKRIVENA TAJNA STARA 50 GODINA! Bora je bio zaljubljen u koleginicu! Evo šta je ona priznala, niko nije ni slutio ovo! PREDSEDNIK VLADE VUČEVIĆ O INVESTICIJAMA! “Fabrika Linglonga dobra vest za Srbiju, moraće da poštuju sve standarde u ugovoru” PRIRODNA SELEKCIJA! NEVEROVATNO! Da li ste znali da postoji NEVIDLJIVA LINIJA na svetu?! Ptice, ribe, ni životinje je ne prelaze LAZAR RISTOVSKI GO KAO OD MAJKE ROĐENE! Baškari se u kadi, uživa! ŠOK OBJAVA! (FOTO) ŠOK NA SUĐENJU KECMANOVIĆIMA! Pozlilo roditeljima ubijene dece posle svedočenja dadilje?! (FOTO) SKANDALČINA VEKA! Otkrivena nova afera u rijalitiju, Ša ima da poludi kada sazna! Miona se sa njim dopisivala!? Njen cimer iz Bele kuće joj je bio nešto više!? BOLNE REČI SINA RADE ĐURIČIN! Slomljen od bola poslao poslednju poruku majci ISPLIVALO! KRIJU OD SVIH! ANELI I GASTTOZZ BILI ZAJEDNO? Objavljen PRIVATNI VIDEO HAOS U BARAJEVU! Ljudi panično beže, gust dim se širi autobuskom stanicom (FOTO) RADOST, SLAVLJE U KUĆI GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmeh sa lica! Ovo je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje Kecmanovićima! Danas pozvani svedoci i veštak PRETUČEN IVAN MARINKOVIĆ!? Napali su ga sa leđa: “Udarali su ga po glavi i licu” STRATEŠKO PARTNERSTVO SRBIJE I KINE! Vučić razgovarao sa Lin Vuom (FOTO) GASTTOZZ DOBIO TAJNI ZADATAK ZA ANELI? Produkcija mu je dala INSTRUKCIJE šta treba da radi! NIKO NE SME DA SAZNA

“SINIŠA KULIĆ JESTE PRETUČEN”Isplivali detalji iz POLICIJSKOG ZAPISNIKA?(FOTO)

Objavio: RHT
09/09/2024 11:04 AM

Isplivali detalji policijskog zapisnika

Porodica Kulić danima prolazi kroz pakao! Naime, sada su isplivali svi detalji iz policiskog zapisnika!

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima objavila je saopštenje na Instagramu sa uznemirujućim sadržajem. Ona je sve obavestila o neprijatnosti koja im se dogodila. Naime, njen suprug Siniša je doživeo torturu od obezbeđenja u Šimanovcima. Kako je objavila na svom Instagramu bila je zabrinuta za njegov život.

Foto:instagram:samorealno/yt/zadruga

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne spekulacije. Fanovi su šokirani skandaloznim ponašanjem obezbeđenja. Danas su isplivali detalji iz policijskog izveštaja:

Isplivali detalji policijskog zapisnika

Upravo mi je drug, iz policijske stanica Ruma, preneo tacne informacije o Siniši Kulić! I o događaju od sinoć. Da, istina je … Siniša jeste pretučen od strane obezbedjenja. Kako stoji u zapisniku, Siniša je zalutao autom trazeci apartman 6. – kaže i dodaje:

Foto: Printscreen instagram:samorealno

Presrelo ga je privatno obezbeđenje u crnom i bahato se poneli. Sinisa je uzvratio i tada su ga pretukli. Šta god da je Siniša rekao ili učinio… Čovek koji otežano govorii teško stoji na nogama bog bolesti, nije smeo tako biti pretučen. Ovo će se verovatno pokušati prekriti, ali postoje i oni, koji imaju dokaze -glasila je objava.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner