Background adbanner
calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOM OCU JE SEKIROM SKINULA GLAVU! FLEKA OD KRVI JE JOŠ NA PARKETU” Velika ispovest Bojane Pavlović o stravičnoj porodičnoj tragediji STEFAN KARIĆ TAJNO NAPUSTIO RIJALITI! Učesnica se izlanula i otkrila detalje u programu NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Luna Đogani se hitno oglasila i otkrila u kakvim su zapravo odnosima Anabela i Gagi! ŠTA SE NALAZI U TESTAMENTU BORE ČORBE?! Sprema se HAOS u porodici Đorđević! Ovo su svi detalji! OČEKUJE NAS NEVREME I GRMLJAVINSKI PLJUSKOVI! Otkriveno gde će pasti prvi sneg OVO JE MALOLETNI SIN DARE BUBAMARE KOJI JE DIVLJAO “MERCEDESOM”! Od 13. godine sam zarađuje, a njegov postupak osudili mnogi! (FOTO) “TATA SE POTUKAO SA OBEZBEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem incidentu i haosu, ON ZANEMEO! (VIDEO) RASKRINKANO! Evo da li je Aneli Ahmić tražila posebne uslove! UMALO OSTALA NEPOKRETNA! Naša pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: “Mislila sam da nikada više neću hodati” MAFIJAŠKA PORUKA MILANU POPOVIĆU!? Severininom bivšem mašinama uništeni bilbordi Vile Breg! MALOLETNI SIN DARE BUBAMARE DIVLJA ULICOM U “BESNOJ MAŠINI”!? Na internetu osvanuo stravičan snimak! Postupak za svaku osudu! (VIDEO) ŠOK! OBJAVLJENE NOVE VESTI O KEJT MIDLTON! Više ništa ne može da se sakrije POMIRILI SE MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ! Reper sve objavio javno, pa poručio: “Gorimo od ljubavi!” (FOTO) BOMBA IZ BUGARSKE! AZIS ZVANIČNO NAJAVIO DUET SA TEOM! Svi se pitaju da li će se NAJVEĆA ZVEZDA susedne zemlje pojaviti na njenom koncertu?! (FOTO) TUGA DO NEBA! Umro tvorac pesme uz koju smo svi plakali ANĐELA ĐURIČIĆ PRETILA VODITELJU RIJALITIJA, PA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! Skandali učesnice se samo nižu!

SRUŠENA TROŠNA KUĆA U KOJOJ JE ŽIVELA VESNA ĐOGANI! “Zar neko da te osudi što si živela ispod mosta…”

Objavio: RHT
08/09/2024 4:15 PM

Srušena trošna kuća u kojoj je živela Vesna Đogani

Photo: Printskrin/Youtube/Vesna Đogani Vlog

Srušena trošna kuća u kojoj je živela Vesna Đogani

Trošna kuća ispod mosta koja je izgledala kao ruševina, a u kojoj je odrasla pevačica Vesna Đogani, više ne postoji.

Vesna je 2020. godina snimila video kod kućerka u kom je odrasla, a nakon što je Anabela Atijas u rijalitiju rekla je da je Đole Đogani oženio ženu koju je njegova bivša supruga Slađa Delibašić “pokupila ispod mosta”.

Vesna je ispričala da je zaista kao mala sa majkom živela ispod mosta i da je bila siromašna, snimivši i vlog sa mesta gde je odrasla.

Pevačica je tada sa svojom ćerkom došla “ispod mosta” kako bi joj pokazala gde je nekada živela, snimila je kako to mesto sada izgleda, ali i opisala kako je nekada bilo.

– Ja sam Vesna Đogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slušamo najlepšu muziku. Voleli smo tu buku .A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom – napisala je Vesna tada i na Instagramu i dodala:

“Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače”

– Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi… Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo.

Vesna danas živi u luksuznom stanu u Beogradu sa svojim partnerom Đoletom Đoganijem i decom.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Prijavio je minimalac, a nosi Gucci! Zene razvodom ne dobijaju slobodu, vec TERET!”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner