Background adbanner
calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Uzeo sam CELU FLAŠU LOZE, a Goran je prestao da ZANOVETA!” Kako je Bora Čorba pričao o POČETKU SARADNJE sa Bregovićem: Otkrio i koga je Brega ŠUTNUO U DU*E! PREMINULA MAJKA NIKOL KIDMAN! Slavna glumica neutešna! VIKI MILJKOVIĆ SE SKINULA U PEDESETOJ GODINI! Pevačica pokazala zavidne obline u crvenom kupaćem! (FOTO) DOK NJEN MUŽ VODI BITKU SA KANCEROM, KRALJICA KAMILA UHVAĆENA SA BIVŠIM! Još jedan skandal trese kraljevsku porodicu! SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svetlost dana! “STISKALA JE MOŠNICE DECI PRI ROĐENJU!” Joca Stefanović izbegao HOROR u porodilištu: “Majka me silom prilika rodila u Valjevu!” OTKRIVENO OD KOGA JE MAJA MARINKOVIĆ DOBILA ROLEKS! Starleta prošetala skupoceni sat, konačno sve priznala! “HELENA TOPALOVIĆ ME JE PREVARILA!?” Joca Stefanović PROGOVORIO o bivšoj: “Voli da bude primećena, smetali su mi njeni drugari!?” ANĐELA ĐURIČIĆ ŽELELA DA IZVRŠI SAMO***STVO U RIJALITIJU DA BI NAUDILA ČELNICIMA PINK TELEVIZIJE! “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživela stravičan napad obezbeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili puštolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO) BILJA KRSTIĆ NIJE BILA NA SAHRAN BORE ČORBE! Sada se sestra preminule rok legende oglasila i posvetila bratu potresne reči! (FOTO) OPROŠTAJNA PORUKA MILOŠA BIKOVIĆA UZNEMIRILA PRATIOCE! Popularni glumac otvorio dušu, pa otkrio da ne može bez ovoga! (FOTO) VUČIĆ DUŽE OD 6 SATI ODGOVARA NA PITANJA GRAĐANA Predsednik Srbije ima važnu poruku za Rio Tinto (VIDEO) TEMPERATURA PADA NA 12 STEPENI! Ozbiljno zahlađenje kreće od ovog datuma! Jako nevreme nam dolazi za dva dana! DVA ZEMLJOTRESA POGODILA SRBIJU! Ovaj grad se tresao u razmaku od 12 minuta!

OPROŠTAJNA PORUKA MILOŠA BIKOVIĆA UZNEMIRILA PRATIOCE! Popularni glumac otvorio dušu, pa otkrio da ne može bez ovoga! (FOTO)

Objavio: RHT
07/09/2024 9:26 PM

OPROŠTAJNA PORUKA MILOŠA BIKOVIĆA UZNEMIRILA PRATIOCE! Popularni glumac otvorio dušu, pa otkrio da ne može bez ovoga!

Foto: ATAImages

Glumac Miloš Biković važi za jednog od traženijih i popularnijih kako na našim prostorima tako i šire. Na nesreću nekog dela nežnijeg pola on nije uspešan samo na poslovnom već i na ljubavnom planu. Godinama je u skladnoj vezi sa advokaticom Ivanom Malić koja mu je podarila sina Vasilija. Ona se u potpunosti prilagodila njegovom načinu života, te ga sa sinom prati na svim važnim projektima.

Do sada, nismo imali prilike da saznamo da li je brak među njima zvanično sklopljen, ali da je ona njegova velika ljubav to je i više nego jasno. Nikoga ne bi čudilo da su se i venčali do sada, ali da taj momenat čuvaju samo za sebe, u tajnosti. Miloš ide iz projekta u projekat, te je moguće da je nedostatak vremena jedan od razloga zašto do sada nije bilo svadbenog veselja.

OPROŠTAJNA PORUKA MILOŠA BIKOVIĆA UZNEMIRILA PRATIOCE! Popularni glumac otvorio dušu, pa otkrio da ne može bez ovoga!

Kao i većina umetnika i Miloš je jedan deo leta proveo na moru.

Tokom ovog leta Miloš je uživao na moru, pa mu je očigledno rastanak od istog teško pao. Umetnici najviše vole prirodu i mir te nas ne čudi zašto je baš ovakva poruka podeljena javno.

Na svojoj društvenoj mreži Instagram on je podelilo sliku sa kratkim opisom.

– Teško mi je da se oprostim sa letom. Još se sa prošlim nisam oprostio kako treba a već treba sa ovim – napisao je Miloš ispod fotografije koju je podelio na društvenoj mreži.

Na slici koju je podelio Miloš sedi za starim i neobičnim stolom, a iza njega je nestvaran pogled na more. U kupaćem i svetloplavoj majici gleda u daljinu i uživa.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner