Background adbanner
calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Uzeo sam CELU FLAŠU LOZE, a Goran je prestao da ZANOVETA!” Kako je Bora Čorba pričao o POČETKU SARADNJE sa Bregovićem: Otkrio i koga je Brega ŠUTNUO U DU*E! PREMINULA MAJKA NIKOL KIDMAN! Slavna glumica neutešna! VIKI MILJKOVIĆ SE SKINULA U PEDESETOJ GODINI! Pevačica pokazala zavidne obline u crvenom kupaćem! (FOTO) DOK NJEN MUŽ VODI BITKU SA KANCEROM, KRALJICA KAMILA UHVAĆENA SA BIVŠIM! Još jedan skandal trese kraljevsku porodicu! SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svetlost dana! “STISKALA JE MOŠNICE DECI PRI ROĐENJU!” Joca Stefanović izbegao HOROR u porodilištu: “Majka me silom prilika rodila u Valjevu!” OTKRIVENO OD KOGA JE MAJA MARINKOVIĆ DOBILA ROLEKS! Starleta prošetala skupoceni sat, konačno sve priznala! “HELENA TOPALOVIĆ ME JE PREVARILA!?” Joca Stefanović PROGOVORIO o bivšoj: “Voli da bude primećena, smetali su mi njeni drugari!?” ANĐELA ĐURIČIĆ ŽELELA DA IZVRŠI SAMO***STVO U RIJALITIJU DA BI NAUDILA ČELNICIMA PINK TELEVIZIJE! “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživela stravičan napad obezbeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili puštolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO) BILJA KRSTIĆ NIJE BILA NA SAHRAN BORE ČORBE! Sada se sestra preminule rok legende oglasila i posvetila bratu potresne reči! (FOTO) OPROŠTAJNA PORUKA MILOŠA BIKOVIĆA UZNEMIRILA PRATIOCE! Popularni glumac otvorio dušu, pa otkrio da ne može bez ovoga! (FOTO) VUČIĆ DUŽE OD 6 SATI ODGOVARA NA PITANJA GRAĐANA Predsednik Srbije ima važnu poruku za Rio Tinto (VIDEO) TEMPERATURA PADA NA 12 STEPENI! Ozbiljno zahlađenje kreće od ovog datuma! Jako nevreme nam dolazi za dva dana! DVA ZEMLJOTRESA POGODILA SRBIJU! Ovaj grad se tresao u razmaku od 12 minuta!

TEMPERATURA PADA NA 12 STEPENI! Ozbiljno zahlađenje kreće od ovog datuma! Jako nevreme nam dolazi za dva dana!

Objavio: RHT
07/09/2024 9:07 PM

TEMPERATURA PADA NA 12 STEPENI! Ozbiljno zahlađenje kreće od ovog datuma! Jako nevreme nam dolazi za dva dana!

Foto: Printscreen YouTube/RHMZ/Ilustracija

Posle manjeg osveženja za vikend poslednji dani toplog leta od nedelje jače pogoršanje i osveženje. Očekuju se čak dve sekundarne cikkogeneze nad Jadranom, jedna oko 9. septembra i druga oko 14. Posle 14. septembra temperature ispod proseka. Do oko 22. septembra trenutno nema najave za otopljenje

Danas i sutra nad većim delom regiona pretežno sunčano i toplo, jer ćemo se nalaziti u toploj, prednjoj, strani visinskog ciklona nad srdišnjom Evropom te će ka nama priticati vazduh uz severne Afrike, piše Marko Čubrilo u novoj vremenskoj prognozi za Srbiju.

Duvaće umerena do jaka, topla, košava, duž Jadrana jugo, a na planinama jak južni vetar. Dnevni maksimumi od +27 do +33 stepena Celzijusa.

U noći ka ponedeljku preko Alpa će se premeštati jak, hladan, front koji će u ponedeljak usloviti sekundarnu ciklogenezu nad severnim Jaranom, taj ciklon će svoj centar do srede uveče uzdužnom osom Jadrana premeštti dalje na istok.

Ovakav razvoj sinoptike će usloviti jače pogoršanje, osveženje i kraj pravog leta.

TEMPERATURA PADA NA 12 STEPENI! Ozbiljno zahlađenje kreće od ovog datuma! Jako nevreme nam dolazi za dva dana!

Tokom noći ka ponedeljku jače pogoršanje vremena uz kišu, grmljavinu i lokalne nepogode zahvata prvo zapadni deo Hrvatske i severni Jadran, da bi se u ponedeljak tokom dana pogoršanje vremena proširilo nad ceo region uslovljavajući kišu, pljiuskove, lokalne nepogode, dok će južni i jugoistočni vetar u zoni fronta slabiti i okrenuti na zapadni i severozapadni smer i on na kratko može biti jak.

U ponedeljak maksimumi od +18 na zapadu Hrvatske do oko +32 na jugu i istoku regiona. U utorak nad središnjim i istočnim predelima pretežno oblačno i osetno svežije, povremeno uz kišu i pljuskove, dok će na zapadu uz promenljivu oblačnost biti uglavnom suvo. Vetar umeren, severozapadni.

Temperature vazduha u najtoplijem delu dana konačno ispod +25 stepeni Celzijusa, dok bi na višim planinama BiH, severne C.Gore i jugozapadne Srbije bilo ispod +15 stepeni Celzijusa.

U sredu na istoku i dalje više oblaka uz moguću kišu ili pljusak dok će nad ostalim delo regiona biti više sunca uz moguće pljuskove posle podne. Vetar severozapadni, u okretanju na južni i jugozapadni, a dnevni maksimum od +21 do +27 stepeni Celzijusa. Sredinom nedelje noći znatno svežije uz minimume od +7 do +17 stepeni Celzijusa.

U četvrtak kraće poboljšanje vremena uz uglavnom suvo i malo topije vreme. Vetar umeren do pojačan južni i jugoistočni, krajem dana na zapadu i jugozapadu regiona novo pogoršanje. Maksimum do oko +30 stepeni Celzijusa.

Od petka pa do kraja nedelje uz novu sekundrnu ciklogenezu pretežno oblačno i osetno svežije uz kišu i pljuskove, počeće pojačan i jak severozapadni vetar dok bi se maksimumi kretali od +12 do +19 stepeni Celzijusa, što je ispod proseka za sredinu septembra.

Postepeno poboljšanje se trenutno očekuje posle 15. septembra ali najave za neko jače otopljenje nema u ovom trenutno bar do oko 22. u mesecu, zaključuje Čubrilo.

Hypetv.rs/Alo/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner