Background adbanner
calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ U LJUBOVIJI RAZGOVARA SA GRAĐANIMA: Građanin razotkrio opoziciju: Ovo je plan rušenja vlasti! (VIDEO) DIREKTOR “RIO TINTA” U LJUBOVIJI Stausholm građanima dao 6 obećanja POTRESNO OBRAĆANJE ANELI, OPROSTILA SE OD BLIŽNJIH! “ZAMOLIO SAM ZA JEDNU STVAR” Vučić sa građanima u Ljuboviji LJUDI IZ RIO TINTA ĆE ODGOVARATI I VAMA I NAMA Vučić: Došli smo da se uverimo da li ima ili nema odgovara na pitanja PUTUJ, ANĐELE! Sahranjen Bora Đorđević, DIVAN HOR otpevao VELIKI HIT Riblje Čorbe! Ispunjena ŽELJA rok velikana, počiva u RODNOM ČAČKU (FOTO/VIDEO) BAJAGA SE NIJE ODVAJAO OD SANDUKA! Pevaču pozlilo, slomljen od bola! Kovčeg stavljaju u kola! DRAMA! “LICE MI SE IZDEFORMISALO” Jeziva priča modne dizajnerke koja je ubrizgala filere a onda je USLEDIO PAKAO: “Ovo žene treba da znaju” SAOPŠTENJE! U zdravstvenim ustanovama Srbije, sutra BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI: Biće moguć i za one bez zdravstvenog osiguranja “Čovek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! SRBIJA SE OPRAŠTA OD BORE, SVI UPLAKANI! Na groblju nastao muk! Opelo služi 10 sveštenika! Olja Crnogorac bila pod CRNOM MAGIJOM?! “Našla sam VUNICU u mašini!” Opisala JEZIVE DETALJE (VIDEO) POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je videla ovaj prizor, jedva je ostala na nogama NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizija HYPE slavi rođendan TELO ROKERA ISPRED KAPELE! Tužan prizor, para dušu! Završena KOMEMORACIJA! Suze, MINUT ĆUTANJA, a ovako su prijatelji i SARADNICI BORE ČORBE govorili!

GRADONAČELNIK ČAČKA ODRŽAO GOVOR NA KOMEMORACIJI BORE ĐORĐEVIĆA! Svi u suzama!

Objavio: RHT
07/09/2024 12:03 PM

Suze nakon govora!

Gradonačelnik grada Čačka, Milutin Todorović, održao je govor na komemoraciji u Kulturnom centru koji je sve ganuo. Prisutni nisu mogli da zaustave suze zbog emotivnih reči koje je uputio.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Todorović je održao govor koji ledi krv u žilama:

 –Ožalošćena porodico, prijatelji, saradnici…Biti Čačanin je stanje duha, tako si govorio… sve što naučio, naučio si ovde i nikoga nisi zaboravio i odakle si došao. Sve one koji su činili tvoj život ovde do tvoje 19. godine. Prvo si govorio da si Čačanin, pa Srbin, pa tek onda roker. Svrstao si već među velike naše velikane koje je Čačak iznedrio – priča i dodaje:

Suze nakon govora!

Sam si odabrao svoju večnu kuću, kako si rekao, veliki parking, da dođu da te posete bajkeri, da te neko pljuje ako to želi, ali to si sam izabrao. Mi Čačani možemo samo da budemo zahvalni na tebi i na svemu što si radio i tvoja porodica može da računa na sve od tvog grada. Hvala ti što si bio dobar prijatelj. Zbogom legendo, neka ti je večna slava – govorio je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

Bora Đorđević će danas biti ispraćen na večni počinak na gradskom groblju u Čačku, gde će prijatelji, porodica i obožavaoci imati priliku da mu odaju poslednju počast.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs. S.S.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner