Background adbanner
calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Čula sam se sa Gasttozzom čim je izašao iz pritvora!” Vanja Mijatović ekskluzivno za Hype TV! UROŠ STANIĆ UDARIO NA ASMINOVU MUŠKOST, PA OVO PORUČIO STANIJI! Rijaliti učesnik bez dlake na jeziku: “Ne preferiram pikavce!” (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU! Epicentar je bio severozapadno od Nikšića ANA IVANOVIC POKAZALA ISKLESANE TRBUŠNJAKE U ČETVRTOJ DECENIJI! Bivša teniserka obradovala pratioce novim nizom fotki! (FOTO) DETALJNA PROGNOZA ZA VIKEND I NAREDNIH DESET DANA! Evo kakav nas vremenski preokret očekuje – OGROMNI PLJUSKOVI “Muškarcima nije važno čime se bavim, samo da dobro izgledam” Tarot Bejb otkriva sve što niste znali o njoj! PORODILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Dina na svet donela blizance, a evo koja dva imena je odabrala! (FOTO) NOVI SKANDAL FILIPA I ALEKSANDRE! Drama ne prestaje, ONA NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI, hitno se oglasila EDI GRANT SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTIO OD BORE ČORBE! Britanski muzičar objavio nikad viđene fotke legende naše rok scene! (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno “Sada i ovde” i “Pretres” – NE PROPUSTITE! OSVANULA FOTKA BORE ČORBE IZ VOJSKE! Evo kako je legende naše rok scene izgledao u mladosti! (FOTO) EKSKLUZIVNO! U emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić otkrivamo stvarnost, borbu i izazove samohranih majki! “To se RAZVLAČI! Ima mnogo BOLESNIH DETALJA!” Uki Q o SESTRI koja je doživela NASILJE (VIDEO) SKANDAL! UROŠ OBJAVIO EKSPLICITNE FOTKE STANIJINOG DEČKA! Nastao opšti haos, sve izneo javno! (FOTO) DIKLOFEN JUČE HITNO POVUČEN IZ PROMETA, A EVO I ZAŠTO! Oglasila se Agencija za lekove, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Ekskluzivni intervju Miroslava Ilića povodom odlaska Bore Đorđevića! Milica Pavlović o ljubavi, letnjoj sezoni i predstojećim koncertima

Uki Q ŠOKIRALA NAVODIMA da je PRETRPELA NASILJE OD LUKSA! U CarCastu sa Va Vanom opisala DETALJE! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/09/2024 4:00 PM

PRETRPELA NASILJE OD LUKSA!

Una Kablar poznatija kao Uki Q gostovala je u emisiji CarCast sa Va Vanom.

Foto Hype TV

Poznata influenserka navela je detalje iz života za koje nismo znali.

Voditeljka Vanja Veljić nije zaobišla pitanje o njenom bivšem dečku Luki Bojoviću Luksu.

Potom je Una šokirala navodima da je Luks bio nasilan prema njoj.

“Između tebe i Luksa je gotovo?”, glasilo je pitanje.

PRETRPELA NASILJE OD LUKSA!

“Mi smo nakon raskida ostali dobri. Onda je on napravio veliko s*anje nakon čega je umro za mene otprilike, tako da… Možda je malo licemerno od mene što sam prećutala ili što na neki način čuvam taj ugled koji on gradi na društvenim mrežama. Ali preko takvih stvari, preko, ajde da kažemo, nasilja se ne prelazi. Dobro nema zabranu prilaska, na tome smo sad”, navela je Una.

Luka Bojović Luks

Foto Hype TV

Otkrila DETALJE

“To se desilo baš na javnom mestu. Bilo mi je fascinantno da to niko nije snimio jer je bilo brda ljudi. Međutim, pre dva meseca neka riba mi je poslala snimak, rekla mi ako ti ikada bude trebalo… Imam snimak. On je bio pod dejstvom alkohola. Nisam htela da reagujem iz besa, nego da to ostane van javnosti On je prošao kroz pakao zbog onog što se dešavalo mojoj sestri. Nakon takvih stvari baš je umro za mene. Baš imam osećaj da nikad nisam poznavala tu osobu”, dodala je.

Ona se u emisiji “CarCast sa Va Vanom” dotakla Barbi Afrike, kao i o traumi koju je preživela njena sestra.

Takođe, pričala je i o tome kako je opljačkana pre izvesnog vremena.

“Niko mi se posle nikad nije javio, nisam saznala ko je. Vrlo je jasno da je to tipovano, pošto živim u slepoj ulici. Kad bi iko nasumice išao da pljačka u slepoj ulici? U tom trenutku niko u mojoj zgradi nije bio tu. Baš je namešten savršen tajming. Ja budala ostavila otvoren prozor na kip. Gospoda uzela merdevine i ušla. Uzeli su neke pare koje sam podigla 700, 800 evra za neki put što je trebalo da idem…”, između ostalog je ispričala Una.

Pogledajte u nastavku celu emisiju.

Hypetv.rs V.M.

PRIJAVITE NASILJE

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar – SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner