Background adbanner
calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila ćerki 1. rođendan! (FOTO) MEGATRENDU ODUZETA DOZVOLA ZA RAD! OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo šta će biti sa studentima JOVANA JE UZELA BOGDANOVO PREZIME! Misica će se od danas prezivati Srejović, a evo uz koje pesme je par odigrao prvi ples! “UZEO MI JE DETE, HTELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! STIGLI MLADENCI! Trudna Jovana i Bogdan BLISTAJU OD SREĆE! Misica u beloj raskošnoj venčanici ostavlja bez daha! (FOTO) Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspeo ono što mnogi nisu PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PETAK 06. AVGUST! Ne propustite emisiju SHOWBLIZ od 21 čas! ĆERKA SREJOVIĆA STIGLA NA VENČANJE! Poput princeze očarala u belom, u ruci nosi čak i poklon za mladence (FOTO) “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star posle medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVETI!” Kristijan Golubović zakasnio na venčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! (FOTO) “ŽIVEĆEŠ VEČNO, SRBINE MOJ!” Baja Mali Knindža se dirljivom porukom oprostio od Bore Đorđevića Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDELJU (VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO VIDEO PORUKOM, SRBIJA NA NOGAMA: “Kada ti put napravim, da se ženiš!” (VIDEO) “NORA I JA SMO GOTOVE” Aneli Ahmić grca u suzama! EVO KADA ĆE BITI SAHRANA BORE ČORBE! Gradonačelnik Čačka progovorio, otkrio i detalje oko poslednjeg ispraćaja rok legende!

PRODUŽEN ROK ZA DODELU VAUČERA! Prijava traje do kraja godine, a evo koja grupa ljudi je obuhvaćena

Objavio: RHT
05/09/2024 2:31 PM

PRODUŽEN ROK ZA DODELU VAUČERA!

Vlada Srbije na današnjoj sednici usvojila je i Zaključak o izmeni Zaključka o dodeli vaučera za rehabilitaciju i rekreaciju licima koja su obolela od retkih bolesti.

foto: pixabay

Tim zaključkom je predviđeno da se vaučeri mogu iskoristiti do 31. decembra 2024. godine. Navedene izmene se predlažu zbog potrebe da se odredi duži vremenski okvir u kojem vaučeri mogu da se iskoriste.

PRODUŽEN ROK ZA DODELU VAUČERA!

Takođe, Vlada je usvojila i Zaključak o izmeni Zaključka o dodeli vaučera za kupovinu lekova i medicinskih sredstava licima koja su obolela od retkih bolesti u cilju poboljšanja njihovog materijalnog položaja. Kojim je predviđeno da se vaučeri za kupovinu lekova i medicinskih sredstava mogu iskoristiti do 31. decembra 2024. godine.

Podsetimo, vaučere kao novu pomoć države je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik je najavio danas da će 15. decembra biti otvorena brza saobraćajnica Šabac – Loznica u dužini od 54,5 kilometara. Vučić je obilazeći radove na tom putu u okviru posete Podrinju rekao da će brza saobraćajnica biti otvorena pre Svetog Nikole i izrazio zadovoljstvo onim što je do sada urađeno.

Hypetv.rs/sd/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner