Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” CAR I MAJA RADE ALEKSANDRI IZA LEĐA! Nisu mogli više da sakriju, odao ih jedan detalj! SKANDALOZNO! (FOTO) MASAKR U ŠKOLI! Ubijeno četvoro, raste broj žrtava, osumnjičeni tinejdžer uhapšen POTRESNO! Bora Đorđević pred smrt završio novi album! Evo kada će izaći, naziv kida dušu “PRE DESINGERICE VENDI JE POLIVALA LJUDE DOK SU KLEČALI!?” Nela Vidaković uporedila NJIH dvoje sa nastupima: “Ja to ne mogu!?” DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) OVO SU TRI NAJSREĆNIJA DANA U SEPTEMBRU! Konačno nas očekuje blagostanje i velika sreća, obratite pažnju! “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom ne bih mu odolela!” A pevač joj je poklonio OVO! LEKAR OTKRIO DETALJE SA POSLEDNJEG BORINOG KONCERTA: “”Muzičari na bini, a on prima terapiju…” ZNAK DA STE ŽRTVA CRNE MAGIJE, MOŽE DA ZAHVATI NEKOLIKO GENERACIJA! Ovo su posledice KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na delove! (FOTO) KIM KARDAŠIJAN UCENILA SINA DA POTPIŠE UGOVOR! Ceo svet u šoku, razlog je ŠOKANTAN! “Dečko me je PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) BORA ĐORĐEVIĆ PRE SMRTI MAJCI NAPISAO PISMO KOJE RAZARA DUŠU! Zbog njegovih emotivnih reči plakali su svi RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK!

Dejana Živković nikad iskrenija! Majčinstvo me je promenilo! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/09/2024 6:16 PM

Dejana Živković nikad iskrenija!

Dejana Živković nikad iskrenija!

Manekenka Dejana Živković gostovala je u emisiji ,”Hajpovanje”, gde je nakon duge medijske ilegale progovorila o svom ljubavnom i poslovnom životi.

Na samom početku smo je upitali kako se snalazi u ulozi majke:

,,Kada nešto želim ja to moram da uradim momentalno. Majčinstvo i udaja me uči da shvatim da ne može sada sve i odmah. Nisam više od deset puta izašla na kafu, bila sam posvećena maksimalno. Trudnoća je jako uticala na mene, nisam iz kuće izlazila. Bila sam uz bebu konstantno, nisam se odvajala od deteta. Osećam se sada mnogo bolje, jer više mogu sebi da se posvetim”, rekla je manekenka za Hype TV.

Podsećamo, ekskluzivno samo za Hype televiziju otkrila je kako je došlo do loše urađene estetske intervencije.

Dejana Živković nikad iskrenija!

“Imala sam želju sve da probam, mislila sam da mi moja prirodna lepota nije dovoljna. Prvo sam otišla usne da sredim, sve što je bilo novo meni se dopalo. Međutim, došlo je do greške, to je očigledno bila namerna greška. Tužila bih je vrlo rado, ali nemam dokaz. Mislim da ne moram ja uvek da budem svačija karma. Zbog nje sam gubila poslove u modelingu, od mnogih agencija sam dobija ne ne ne“, bila je iskrena Dejana za Hype TV.

Dejana je poslala veoma jaku poruku mladim devojkama.

“Prvo da razmisle da li im je bilo šta potrebno, a ako nađu najbolje doktora da ne misle da će dobiti ono što žele. Jako je važno da idu malo po malo, jer prava sreća nikako ne može da dođe na izgledu”, rekla je manekenka za Hype TV.

U nastavku pogledajte ceo intervju.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner