Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 05. SEPTEMBAR! Bilal Brajlović EKSKLUZIVNO u emisiji “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! “BORO, VREDELO JE” Marija Šerifović se potresnom porukom oprostila od Bore Đorđevića! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja JOKSIMOVIĆI SE OPROSTILI OD BORE ĐORĐEVIĆA! Emotivnim i potresnim rečima poslali poslednje zbogom, Željko ga opisao jednom rečju ŠOK, SIN PEVAČICE ULAZI U RIJALITI:” Treba mi neka brza lova” Aleksandar Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV Radi Đuričin! Oglasio se Zdravko Čolić povodom SMRTI BORE ČORBE: “Hvala ti za sve!” Otkrio šta je to POSEBNO URADIO ZA NJEGA (FOTO) SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! CITY HYPE: Tužan dan za Srbiju: napustili su nas zauvek Bora Đorđević i Rada Đuričin. Crvenim tepihom ispred Sava Centra, prodefilovale brojne poznate ličnosti! Šokantni intervju Deniz Dame POZNATO MESTO I VREME SAHRANE BORE ĐORĐEVIĆA! Oglasio se i gradonačelnik Čačka KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO SOČNE DETALJE DRUŽENJA SA BOROM ČORBOM! “Hteli su da nas IZBACE IZ HOTELA u Las Vegasu! Došlo je i do rasprave!” POMIRENJE ANELI I JANJUŠA!? Isplivali svi detalji, sada je sve jasno! “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Ekskluzivno! Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Bora Čorba je napisao OVU PESMU za HOR ČAROLIJA! Mališanima je ostavio svoj PREPOZNATLJIV PEČAT! “Zauvek ćeš ostati u NAŠIM SRCIMA!” (VIDEO) NENAD OKANOVIĆ U ŠOKU! “Zatekli ste me sada, Rada Đuričin je bila najnasmejanija osoba koju sam poznavao” OGLASIO SE PREDSEDNIK VLADE SRBIJE! Saučešće Vučevića povodom smrti Bore Đorđevića i Rade Đuričin

Lekari se BORILI ZA RADIN ŽIVOT PRE DVE GODINE! Evo od čega je BOLOVALA!

Objavio: RHT
04/09/2024 1:52 PM

Lekari se BORILI ZA RADIN ŽIVOT PRE DVE GODINE

Umrla je u 91. godini života.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Rada Đuričin u poslednjih nekoliko godina imala je velikih problema sa zdravljem.

U Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularne bolesti “Sveti Sava” bila je na intenzivnoj nezi tokom leta 2022. godine.

Bila je u rukama neurologa jer joj je dijagnostifikovan akutni moždani udar, a po izlasku iz bolnice otkrila je kako se oseća.

Lekari se BORILI ZA RADIN ŽIVOT PRE DVE GODINE

“Ne primećujem, osećam se manje više kao što sam se osećala i kad sam imala i 79 godina ili 69 godina“, izjavila je tada.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Đuričin ima diplomu dva fakulteta.  Na FDU je diplomirala u klasi sa Nikolom Simićem, Ružicom Sokić i Velimirom Batom Živojinovićem. Dobila je nagradu Zlatni ćuran za životno delo 43. “Dana komedije” u Jagodini. Priznanje joj je uručeno 2014. godine.

PRIVATNI ŽIVOT

Rada je bila udata za Dragoslava Popovića, nuklearnog fizičara.

Bio je vođa stručnjaka koji su konstruisali nulti reaktor u Institutu za nuklearne nauke “Vinča” kada se 1958. dogodio jedan akcident.

Glumica je rođena 31. maja 1934. godine u Vršcu, gde će, prema najnovijim informacijama, i biti sahranjena. Diplomirala je 1958. na Fakultetu dramskih umetnosti i 1961. na Filozofskom fakultetu u Beogradu srpski jezik i književnost.

Na FDU je diplomirala u klasi sa Nikolom Simićem, Ružicom Sokić i Batom Živojinovićem. Bila je prvakinja Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Hypetv.rs V.M.

UMRO BORA ČORBA!

Najčuveniji roker na području bivše Jugoslavije, Bora Đorđević preminuo je u 72. godini života.

Najveći deo karijere proveo je u grupi Riblja čorba, od njenog osnivanja 1978. godine.

Hitovi ove grupe postali su evergrin domaće muzike. Starija, ali i mlađa publika izuzetno voli pesme “Pogledaj dom svoj anđele”, “Avionu slomiću ti krila”, “Amsterdam”, “Dva dinara druže”, “Kad sam bio mlad”…. Koliko je samo puta Bora zapevao ove i mnoge druge pesme na koncertima širom bivše Juge, i publiku ostavio u potpunom transu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner