Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREKID EMISIJE, JANJUŠ SE SKINUO GO! Nastala opšta pometnja! SCENA O KOJOJ SE PRIČA!(FOTO) ON JE SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO “MARAKANU” Zvezda prodaje ofanzivca za 3.000.000 posle samo 60 dana u klubu ZARAZIO POLNI ORGAN INFEKCIJOM KOJA SE DOBIJA IZ HRANE! Skandalozni detalji, vodite računa ako jedete ovo! MATORA U TEŠKOM STANJU!? Isplivali šokantni detalji SANJA KUŽET PREKINULA MEDIJSKU TIŠINU! Voditeljka se oglasila sa porodiljskog ima veliki razlog Naš pevač PLATIO ULAZ ZA SVOJ NASTUP: “Nisu me prepoznali!” KARAMBOL U DOMU JELENE ILIĆ! Procurio privatni snimak, morala hitno da napusti stan! “Izobličila sam se i UKOČILA! Kao da sam POKVARENA LUTKA!” Gocu Božinovsku je BOTOKS DOTUKAO: Otkrila ŠOK DETALJE HAOS! ZDRAVKO ČOLIĆ ŽESTOKO ISPALIO LEPU BRENU! Skandal na javnom mestu! Pevačica ostala u šoku! Ovo je razlog NOVI ESTRADNI RAT! VENDI OPLELA PO GOCI:”Goluždrava gugutka koja šišti i spominje Vidovdan kao sredstvo naplate” JELENA ĐOKOVIĆ U MINIĆU! Sve oči uprte u nju, prisutni ostali bez teksta (FOTO) ANITA SE HITNO OGLASILA! POSETILA DOKTORA! Evo šta je razlog, otkriveno stanje rijaliti učesnice (FOTO) “NE MOGU DA JE UŠIJEM, MNOGO SE POCEPALO!” Jeziva ispovest Marije Dimić iz porodilišta u emisiji “(NE)DOKAZANI” “BOLNICE SU ODBIJALE DA ME OPERIŠU I SPASU MI ŽIVOT! Nikome nije jasno KAKO SAM JOŠ UVEK ŽIVA!” Uznemirujuća ispovest mlade mame Marije Dimić koja je prošla PAKAO na POROĐAJU (PREMIJERA) “TO NIJE DOKTOR, TO JE ŽIVOTINJA! Zbog njegove GREŠKE, ja više NE MOGU PRIRODNO DA RODIM!” Marija Dimić skupila hrabrost, pa progovorila o HORORU koji je doživela tokom POROĐAJA! “NE ZNAM KAKO NISAM UMRLA OD SEPSE!” Marija Dimić: “Lekari su govorili da je sve u redu i da se ČISTI MATERICA!”

HARIS NA CRVENOM TEPIHU SVE ODUVAO! Evo šta je imao da poruči! Melina ima da poludi kada sazna

Objavio: RHT
03/09/2024 8:22 PM

Haris na crvenom tepihu

Haris Džinović se pojavio na crvenom tepihu povodom otvaranja Sava Centra, a kako je istakao na ovom mestu je imao koncert. Pevač se prisetio davne 1991. godine.

Foto:Hypetv

“Bio je 1991. godine 6. juna ovde koncert. Tada su mi gosti bili Čola i Brega. Bilo je to sjajno”, rekao je Haris.

Haris na crvenom tepihu

Zdravko Čolić će zapevati i večeras na otvaranju, a Haris nam je otkrio da se neće pridružiti kolegi.

“Neću nije me zvao”, rekao je kroz smeh.

Foto:Hypetv

Na pitanje šta mu je na duši, pevač je kratko odgovorio

Pa šta mi je na duši? Ništa. Šta ja znam, nemam pojma… Lepo je svašta. Ziv, zdrav, radim, putujem, to je lepo – zaključio je on.

On je bio u cvetnoj košulji sa zelenim i teget nijansama, a na glavi je imao šešir koji je njegov zaštitni znak.

Njegova koleginica, Lepa Lukić takođe je bila košulji cvetnog dizajna. Ipak ono što je svima zapalo za oko je njen šešir roze boje.

Na crvenom tepihu su se sjatile brojne poznate ličnosti. Cela estrada je večeras na jednom mestu, sve puca od glamura i sjaja.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S-A-Č.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner