Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MOJ MALI SIN VUKAN ZNA NJEGOVE PESME, JER JE ZVEZDAŠ Vučić o smrti legende Bore Đorđevića: Nikada ga nećemo zaboraviti TUGA! Umrla glumica Rada Đuričin KO NE ŽELI DA SRBIJA UBRZANO NAPREDUJE? Predsednik KRATKO, ali jasno odgovorio svima koji ga hejtuju Ovo je SESTRA Bore Čorbe! Svi ste je gledali na TV-u i ČUVENA JE u svom poslu! PROVERITE SVOJE RAČUNE! Kreće isplata najavljenih 20.000 dinara DIRLJIVO! Od Bore Đorđevića se oprostila i CRVENA ZVEZDA! Njihove reči odzvanjaju MARAKANOM Ovo su SVE ŽENE BORE ČORBE! Prvoj je posvetio jedan od NAJVEĆIH HITOVA! Od druge i treće je bio DVE DECENIJE STARIJI! VUČIĆ STIGAO U PODRINJE! Predsednik Srbije počeo posetu obilaskom radova na putu Bojić-Tekeriš Bora je imao JEDNOG SINA, a ćerku prve žene VOLEO JE KAO SVOJU! Evo za čim je ŽALIO! EVO GDE ĆE BITI SAHRANJEN LEGENDARNI ROKER! Porodica Bore Đorđevića odlučila, a oglasio se i gradonačelnik Čačka “Boki, ZAGRLI MI TATU” Ćerka POKOJNOG ČLANA RIBLJE ČORBE se oprostila od Đorđevića! (FOTO) POTRESNE REČI GORICE POPOVIĆ! Glumica slomljena zbog smrti BORE ĐORĐEVIĆA koga poznaje punih 50 godina “NADAO SAM SE DA ĆE SE IZVUĆI! E, MOJ SINKO…” Miroslav Ilić se oprostio od Bore Čorbe! Otkrio sve o POSLEDNJEM SUSRETU Aca Lukas se oglasio POVODOM SMRTI BORE ČORBE: “Brate…” (FOTO) “JEDAN POGLED NA MRTVAČNICU NA INTENZIVNOJ NEZI…” Bora Čorba je ovako govorio o svojoj borbi sa alkoholom Roditelji SKLONILI Boru u Beograd zbog LOŠEG DRUŠTA! Na ovom FAKULTETU do kraja života bio APLOLVENT! Nepoznati DETALJI iz života LEGENDE!

Bora Čorba je OTPEVAO I JEDAN NARODNJAK! Ukrstio je GLAS sa FOLK PEVAČICOM! Mnogi su ZABORAVILI NA OVAJ HIT

Objavio: RHT
04/09/2024 8:50 AM

Bora Čorba je OTPEVAO I JEDAN NARODNJAK!

Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, preminuo je u 72. godini života.

Foto: Bus Plus Production/ATAImages.

Malo je poznato da je roker učestvovao u pesmi Dare Bubamare iz 1994. godine pod nazivom “Kao led, kao žar”.

U ovoj numeri koja se našla na Bubamarinom prvom albumu, pored Bore, strofe su pevali i Ljuba Aličić, kao i pokojni Luis.

Bora Čorba je OTPEVAO I JEDAN NARODNJAK!

Talentovani Bora Čorba “uleće” u trećoj strofi i tako pokazuje kako se odlično snašao i u ovoj pesmi koja, doduše, nije klasičan narodnjak.

“Cvrči mrak, skida frak, sav od svile Meseca, slatka si ko srce naranže. Dolazim, odlazim, ne znam gde se nalazim. Dan i noć ko da se ne vole”, glasi Borin deo u pesmi koju možete poslušati u nastavku.

Prema podacima na internetu, numeru je iskomponovao i za istu napisao tekst Branislav Samardžić, koji je tih devedestih godina pisao za brojne narodnjake.

Brojni HITOVI

Podsetimo, Bora Đorđević najveću popularnost je doživeo tokom grupe “Riblja čorba”. Hitovi poput  “Pogledaj dom svoj anđele”, “Avionu slomiću ti krila”, “Amsterdam”, “Dva dinara druže”, “Kad sam bio mlad” i mnoge druge predstavljaju evergrin muzike sa ovih prostora.

Takođe, roker je bio deo grupe Rani mraz i Suncokreti.

Podsetimo, Bora je danima bio priključen na respirator u Kliničko-bolnićkom centru  u Ljubljani gde ga je stalno posećivala supruga Dubravka, sa kojom je živeo u ovom gradu.

Bora je vodio buran ljubavni život, ženio se tri puta, ali je konačnu sreću našao upravo sa Dubravkom.

Hypetv.rs V.M.

Gledajte IMANJE

Od ove jeseni samo na programu Hype  TV moći ćete da gledate rijaliti spektakl. Imanje je novi format kod nas, drugačiji od onog što ste gledali ranije na malim ekranima.

Takmičari će morati da rade poslove iz domaćinstva, kao i poljoprivredne poslove. Neće biti lako na placu u Lisovićima, ali nema sumnje da će biti uzbudljivo.

Sve vesti iz Imanja čitajte ovde.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner