Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TA TRAGEDIJA JOJ JE OBELEŽILA ŽIVOT” Komšije otkrile dirljive detalje iz Senidinog života koje niko nije znao: “Poginuo je…” SENZACIONALNI USPEH I BEZ REKLAME! Duet “Sad i zauvek” Dragane Mirković i Ace Lukasa osvojio srca publike i broji 30 miliona pregleda 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SE VRAĆAJU STARIM LJUBAVIMA! Veliki životni preokret STIGLA NOVA OSVETA KROFAKA! Stanislav se hitno oglasio i sve javno objavio, VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI! (FOTO) OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA VESNE DEDIĆ! Voditeljka je krije kao zmija noge, živi daleko, a sada joj uputila emotivnu poruku! (FOTO) LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Neviđena drama u Crnoj Gori, prekinuli letovanje PODMUKLA BOLEST VREBA! IŠLA JE U WC DO 30 PUTA DNEVNO! Obratite pažnju da ne dođe do stravične dijagnoze! Ovo su simptomi! GOLA KAJA, OSTAVLJ BEZ DAHA! Fotka pevačice od koje kreće voda na usta (FOTO) POGINUO IZVRŠNI DIREKTOR AUDIJA! Strastveni planinar sa 3.000 metara pao i nastradao NAREDNE 3 GODINE OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKAJU PARE! Životni preokret “Živela je sa divljim svinjama… Spavale su na zemlji…” Emisija Dejana Dragojevića koja je uzdrmala Srbiju! “PLAČU ONI, PLAČEM I JA” Tamara Misirlić u “D-Cast-u” o borbi i humanosti: “Sva trojica su invalidi od samog rođenja” POTRESNO! “BARBARA NE ZNA DA PEVA” Lepi Luka OPLEO PO ESTRADI: Otkrio koji reper nikada neće biti zvezda, a evo s kojom pevačicom se druži privatno! (VIDEO) ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) ŠOK POTEZ REPERA HENIJA! Niko ne zna šta se desilo s njim, FANOVI ZABRINUTI! (FOTO) STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA BANOVOM BRDU! Procurio i snimak nasilja

ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO)

Objavio: RHT
02/09/2024 9:15 PM

Šok slike Miljane Kulić

Miljana Kulić je drastično promenila svoj izgled. Rijaliti zvezda je sve šokirala svojim transformacijama. Nišlijka je promenila i imidž i izgleda dosta drugačije od prvog pojavljivanja u rijalitiju.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Ona je promenila i frizuru, pa je skratila kosu, a i šminka je dosta diskretnija nego ranije.

Miljana Kulić izgubila je 22 kilograma. Ona je pre nego što je otišla na operaciju želuca imala više od 100 kilograma. Kako je jednom prilikom otkrila imala je 102,5 kilograma. Kulićeva je bila u veoma rizičnom stanju, lekari su joj se borili za život.

foto: Printscreen/Instagram/marijakulic_mtaz

Šok slike Miljane Kulić

Ipak ona je više puta istakla da se ne kaje zbog intervencije. Takođe je po izlasku iz rijalitija otišla kliniku za plastičnu hirurgiju, u želji da promeni lični opis.

Ne dopadaju mi se usne. Vadila sam već biopolimer, ali bezuspešno. Posle rijalitija ću opet da odem na vađenje – kazala je u emisiji Ognjena Amidžića.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs  S.S.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner