Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GOLA KAJA, OSTAVLJ BEZ DAHA! Fotka pevačice od koje kreće voda na usta (FOTO) POGINUO IZVRŠNI DIREKTOR AUDIJA! Strastveni planinar sa 3.000 metara i nastradao NAREDNE 3 GODINE OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKAJU PARE! Životni preokret “Živela je sa divljim svinjama… Spavale su na zemlji…” Emisija Dejana Dragojevića koja je uzdrmala Srbiju! “PLAČU ONI, PLAČEM I JA” Tamara Misirlić u “D-Cast-u” o borbi i humanosti: “Sva trojica su invalidi od samog rođenja” POTRESNO! “BARBARA NE ZNA DA PEVA” Lepi Luka OPLEO PO ESTRADI: Otkrio koji reper nikada neće biti zvezda, a evo s kojom pevačicom se druži privatno! (VIDEO) ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) ŠOK POTEZ REPERA HENIJA! Niko ne zna šta se desilo s njim, FANOVI ZABRINUTI! (FOTO) STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA BANOVOM BRDU! Procurio i snimak nasilja SAŠA KAPOR O CRNOJ MAGIJI! Nikolina Kovač će se šokirati! ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN PAKLENI PLAN ANELI! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! OVA RIBETINA JE DEVOJKA FILIPA PETRUŠEVA! Svi bruje o jednom, njene fotke izazivaju opšti haos! (FOTO) “GUSKO, TUŽI PLASTIČNOG HIRURGA!” Zorica Marković BRUTALNO URNISALA Gocu Lazarević, kreće NOVI ESTRADNI RAT! REKORDERKA! SPISAK SVIH MOMAKA MAJE MARINKOVIĆ! Jedan je srećno oženjen, za drugog tvde da je nasilnik… Šok! STANIJA ZANEMELA OD ŠOKA! Evo gde je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo!

ŠOK! ANITA SE POVUKLA! Anđelo neće moći da veruje, evo šta se dešava sada s njom!

Objavio: RHT
02/09/2024 5:39 PM

Anita se povukla!

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica rijalitija Anita Stanojlović koja već neko vreme boravi u Crnoj Gori, iskoristila je priliku da nakon mora, gde je uživala sa sinom Aleksejem, poseti i najveću svetinju, te se pomoli Svetom Vasiliju pod Ostrogom.

Ona je u svojoj Instagram priči objavila sliku manastira u steni, čuvenog po mnogim čudima koja su poznata i izvan granica Srpske pravoslavne crkve. Na poklonjenje moštima velikog čudotvorca oca Vasilija Ostroškog dolaze i pripadnici drugih vera.

Anita se povukla

Photo: Printscreen Instagram/aniita.stanojlovic

Ni Anita nije propustila da sa svojim naslednikom svrati u ovu veliku svetinju i obavesti svoje pratioce na društvenoj mreži da je upravo na ovom svetom mestu potražila smirenje nakon svih turbulencija koje je imala u proteklih godinu dana.

Pobedila u rijalitiju

Podsetimo, Stanojlovićeva je rijaliti u kojoj je trijumfovala ušla kao zakonita supruga Jovane Tomić Matore, sa kojom je neposredno pred prošlu sezonu popularnog rijalitija sklopila brak upravo u Crnoj Gori.

Ubrzo nakon što su kao bračni par ušetale u rijaliti i dogodio im se ljubavni brodolom kada je isplivala Anitina afera sa Mateom Car, koja ju je javno raskrinkala. Iako je isprva molila Matoru da joj oprosti i da se pomire, te naizgled vidno patila. Sve se to promenilo kada se pojavio Anđelo Ranković sa kojim je maltene preko noći uplovila u novu ljubavnu romansu, koja je potrajala do kraja rijalitija. Kako oboje tvrde, funkcioniše i napolju.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Janjus ce se pomiriti sa zenom! Maja i Stanislav glume da se vole!” ASTROLOG: Ivan i Jelena ce se…”

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner