Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU SVI MILJANINI MOMCI! Kulićka obara sve rekorde! Spisak koji bi zapalila! BRUTALNA AKCIJA! Sve se trese, Maja i Stanislav nisu mogli da se obuzdaju! Starleta vrišti, cimeri ih slušaju JANJUŠ REAGOVAO NA INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA! ŠOK SCENE U RIJALITIJU! Muka mu je od Aneli i Asmina, ne može da dođe sebi HYPETV PROGRAM ZA sredu 22.maj 2024! Ekskluzivno Rialda Karahasanović u petom mesecu trudnoće! CITY HYPE: Dejan Dragojević obišao je sa nama imanje u Lisoviću! Hype televizija na udaru konkurencije, Saša Mirković uputio brutalnu poruku! Svi detalji proslave rođendana Katarine Grujić! OPREZ! KREĆU ŽIVOTNE PROMENE! Dnevni horoskop za 21. maj! Nekome je život med i mleko, neke čeka pakao! HAOS U CRKVENICI, CAR DONEO ŽIVOTNU ODLUKU! Aleksandra kada sazna, neće moći da dođe sebi od šoka (FOTO) GLUMICA DOŽIVELA TEŠKU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju! ĐAJIĆ: Dajemo otvorenu podršku listi Aleksandra Vučića na beogradskim izborima! Organizovaće se koncert krajiške muzike u Busijama POMAMA ZA RIJALITIJIMA! Hrvatski RTL najavio šou “Farma” i borbu za 50.000 eura TUGA I BOL! Udovica Sinana Sakića ispričala sve o njegovim poslednjim danima života SKANDALOZNI POTEZ MITROVIĆA! Posle šokantnih pretnji i uništavanja zvaničnog Instagram profila Hypetv oglasio se Saša Mirković! ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj MEGAEKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Evo šta je Asmin Durdžić RADIO na HYPE TELEVIZIJI pred SUOČAVANJE sa Aneli SAZNAJTE KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA! Život se menja iz korena u oktobru POČELA PRODAJA KARATA ZA KONCERTE MIROSLAVA ILIĆA!

MAHRINA ISKRENO O RASKIDU SA HENIJEM: Mnogo smo se svađali oko muzike, tu je došao KRAJ!

Objavio: RHT
15/02/2022 11:28 AM

Gošća emisije RED ZONE autorke i voditeljke Karatine Ristić bila je tiktokerka i pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina.

hypetv.rs

Za nju se kaže da je mirna i povučena osoba, ali joj mnogi predviđaju veliku karijeru. O njenom privatnom životu se malo zna, vešto ga krije od očiju javnosti, ali je pred kamerama Hajp televizije otkrila sve tajne o kojima je dugo ćutala.

Nakon što se Mahrina smestila u crvenu stolicu, priznala je da uvek ima tremu kada su u pitanju javni nastupi. Gostovala je u raznim emisijama do sada, ali se još nije potpuno oslobodila pred kamerama.

-Nisam se potpuno oslobodila pred kamerama. Ali je divan osećaj gostovati na vašoj televiziji, svakako sam svesna da ću se u budućnosti još više javno eksponirati i to je divan osećaj za mene – rekla je Mahrina.

Na društvenoj mreži TikTok je postala poznata široj javnosti, onda je stupila i vezu sa poznatim  muzičkim producentom, a u žižu interesovanja je došla nakon uspešnog dueta sa pevačicom Anom Kokić. Marhrina kaže da je mnogi ljudi pogrešno procenjuju. Marina je emotivna osoba kojoj je smisao života ljubav.

-Meni je zabavna ironija i sarkazam koji ja prikazujem na društvenim mrežama. Mislim da je to odlika pametnih ljudi, ali da mnogi to ne razumeju. Ja sam privatni mirna i povučena osoba, kojoj je smisao života ljubav. Ne samo partnerska ljubav, nego i prijateljka i porodična – dodaje ona.

U žižu interesovanja njen privatni život je došao kada se saznalo da je u vezi sa poznatim muzičkim producentom Milošem Stojkovićem poznatijem pod nadimkom Heni. Bili su u vezi dve godine, ali se ona ističe da je ostala tu gde jeste i da je njen talenat ono što je važno za njenu karijeru.

-Bili smo u vezi dve godine sa prekidima, ali je takva veza u suštini mač sa dve oštrice. Ti u jednom smislu imaš njega kao muzički oslonac, ne samo muzički nego i emotivni. Triudila sam se da ga slušam jer svakako ima više iskustva u ovom poslu. Nekada ga i nisam slušala, ali sam svakako pokušavala da osvestim kod sebe ono što mi on kaže vezano za muziku. Mnogo smo se svađali oko posla, ali mislim da je to normalno kada smo u istoj profesiji – kaže Mahrina.

Šta je još Mahrina rekla Katarini u CRVENOJ stolici, pogledajte u videu.

AUTOR: HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner